Üstadım ellerine sağlık,konuyu baştan sona zevkle okudum.Final fotoğraflarındaki iç mekan özellikle paspasların temizliği beni .çok etkiledi.Aracı bayiye 0 araç olarak koysak sırıtmaz aksine birçoğundan daha iyi durur gerek boyası gerek tozsuz olma durumuyla.Bir gün astra K alacak olsam kesinlikle bu araç için seni sıkboğaz ederdim
Seramik sonrası yıkama videosundaki yıkama mekanı cevizlibağ PO olabilir mi? Geçen hafta 3 gece arkadaşlarla orada bulunduk,çok benzettim oraya. Denk gelirsek aracı dünya gözüyle görmek ayak üstü iki hoş sohbet etmek isterim doğrusu
Seramik sonrası yıkama videosundaki yıkama mekanı cevizlibağ PO olabilir mi? Geçen hafta 3 gece arkadaşlarla orada bulunduk,çok benzettim oraya. Denk gelirsek aracı dünya gözüyle görmek ayak üstü iki hoş sohbet etmek isterim doğrusu

. Ancak seramik tercih edildiğine göre anlaşılan yıkamadan yıkamaya göreceğiz aracı

Teşekkürler
tac sistem detay dünyasına bomba gibi giriş Yaptı güzel ürünleri var. Benim uygulamamda gtech L1 deri üzerinde ilk uygulamada mat iyi sonuç almıştım sonra araca inip binildikçe parlama yapmıştı.