vallahi tek amacım yardımcı olmaktı paylaşırken

hani benimle aynı düşüncede olup alanlar var misal
@Shirb13 hocam gibi

alalım iyi çıkarsa baş tacı ederiz, kötü çıkarsa da malum eşin dostun arabasına falan kullanırız dedik. Sonuçta indirimli fiyatla tanesi 12.5 liraya gelmiş bir dedik, bindik bir alamete

bu sefer şanssızdık ürün kötü çıktı

tekrar söylüyorum almamış olan almayı düşünen varsa almasın çünkü ürün kötü

en azından şu cümleyi yazacak bilgiyi - tecrübeyi edindik paylaştık

kesinlikle öyle, şahsen sırf farklı ürün denemeye çalışıyorum ki bu da her farklı ürün denediğimde yeni bir risk demek

ilk zamanlar ucuz benzinlik ürünleri kullandım, sonra şans eseri sarp denk geldi bu neymiş diyip alıp sürdüm ve toz toplaması dışında memnun kaldım. Sonra çok övülüyor diyerek endurance aldım ve bayıldım resmen, sarp kadar parlak, daha uzun ömürlü, daha az toz toprak çekiyor. Fakat tekrar alacak mıyım? Hayır, çünkü sıradaki hedef magic dressing denemek
Derhal yaparım hayhay hiç sorun değil

amacım sadece paylaşmaktı ve samimi söylemek gerekirse üründen beklentim Sarp'dan Bi tık az parlaklık, Bi tık az ömür ama su bazlı olduğu için daha az toz toprak çekmesiydi. Alakası bile yokmuş sağlık Olsun diyelim
Yok yok hocam estağfurullah

test ediyor, uyguluyor, yorumluyorsun. Olmadı mı alternatif şekilde değerlendiriyorsun

Kusurluk mevzu yok asla. Ama malum konuya elden geldiğince testler ekledik fotolar eşliğinde, yorumlarımızı yaptık eksi puanımızı verdik. Ama yani iş bu boyutu geçip buna verilen paraya yazık da, beş para etmez de, boşa para verdik de boyutuna gelince ister istemez paylaşan kişi olarak üstüme alındım. Bir hatamız bir kusrumuz olduysa affola. Ama çeyreği fiyatı da olsa 50 kuruş ucuzu da olsa sıcak fırsat diye bir ürünü paylaşamamak en güzeli olacak