Testin gerçekten her şeyi ortaya koyuyor kardeşim teşekkür ederim testin için

Vallahi anlam veremedim ya böyle bir jelin bu kadar dayanıksız olmasına. Acaba başka bir uygulama yöntemi vs mi var diyeceğim de jel bir lastik parlatıcı yani lastikte başarısız oldu, hadi davlumbazda da başarısız oldu, ama tampondaki plastik aksamda su değer değmez nası başarısız olur yüzeyden kaybolur

az mı uyguladım acaba desem o da yok. Bol bol sürdüm ürünü sarfiyatı önemsemeden. Ne diyelim her şey bir tecrübe

Wax'ını forumda da kullananlar vardı ve memnun olmayan yoktu. Aynı firmanın lastik parlatıcısı da iyi çıkar ümidiyle veya en azından standart bir performansta çıkması beklentimle kendim bile daha satın almadan gece konuda paylaştım hemen fiyat şahane olunca. Sabahın 4-5inde satıcının gönderisi altında konuşup buraya aktardım yazılanları. Ürünle ilgili bilgim yok, internette de bilgi yok risk alarak satın alıyorum ben de diye defalarca da yazdım, iyi çıkarsa 2-3 senelik parlatıcı ihtiyacım giderilir, çıkmazsa da eşin dostun arabasına veya plastik aksama Bi yere kullanılır dedim

ona rağmen absürt yorumlar geldi 2 tanesi 25 lira olan ürün için

ne satıcıyla tanışmışlığım var ne de tonyinle bir bağım, paylaşımını görünce aynısını buraya aktardım vakit kaybetmeden

ama bundan sonra fiyat ve ürün ne olursa olsun kendim satın alıp denemeden paylaşmayacağım. Çünkü aldık kötü çıktı denmesindense kaçırdık sonraki sefere alırız denmesini yeğlerim

zira bahsi geçen ürünün birim fiyatı 12.5 lira
İncelemeler yapıp test edip konuyu zenginleştiren arkadaşlara da teşekkür ederim hepimiz fikir edindik bu sayede. Ürünü almamış arkadaşlardan da ricam-tavsiyem almasınlar çünkü almaya değer bir ürün değil. Ayrıca forumda "risksiz" şekilde daha önce aylarca-yıllarca tecrübe edilmiş birçok lastik parlatıcı ürün tavsiyesi de mevcut

Herkese keyifli forumlar dilerim