Tonyukuk uygulamaları

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Doğru hocam, Glaze :)

Autoglanz Süpernova glaze :) üzerine bir de Show wax sürsem parlaklık daha da uçardı :)

Değil :)

Ürün Autoglanz Süpernova Glaze arkadaşlar. Videolardan çok merak ediyordum. Gerçekten de efsane parlaklık ve çizik kapatma özelliği var. Asıl beni şaşırtan pH nötr olmayan şampuan ve IPA dayanımı oldu. Ürünün kendi dayanımı ise üreticinin demesine göre 3.5-4 ay.

Buraya da bir video bırakayım. Efsane!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İnceleme için teşekkürler satın alım listemde olan bir üründü sonuç çok iyi.

DENİZLİ

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Bu nasıl bir şey
Resmen bayıldım
Beni hemen listeye ekleyin lütfen
Tabi eğer memur bütçesini sarsmayacak bir fiyata olursa :of:
Sarsmaz hocam merak etmeyin :)
İnceleme için teşekkürler satın alım listemde olan bir üründü sonuç çok iyi.

DENİZLİ
Ben çok beğendim Süleyman abi. :) yollarım ben sana bir denersin Alfa romeoda :)
Bende merak ediyordum. Umarım bütçeyi sarsmayiz. Daha supercleanden bez alacağız. @SuperClean
Hakan abi sarsmazsın pahalı olmaz :)

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
@Tonyukuk07
Acaba kendiniz ürünü denediniz mi
Çünkü af rejauvenate (galiba yanlış yazdım ama ne olduğu anlaşılmıştır sanırım) için de çok başarılı videolar vardı ama ben o sonuçları alamadım
Önceki sayfadaki kırmızı araçtaki test resmi bana ait dün üstün körü uyguladım. :)

üretici güzel yıkanmış yüzeyi kir ve yağlardan arındırılmış boyada daha iyi sonuç vereceğini söylüyor. Bende üstün körü bez ile silerek bu sonucu aldım. Ayrıca yine önceki sayfada Sebastian Test videosu mevcut. Orada Poorboys ile kıyaslıyor ve ezici üstünlük sağlıyor. Bir tane daha video var test videosu orada da sert şampuan ve ardından ipa ile silerek dayanıklılık testine sokuyorlar gayet de başarılın oluyor.

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
@Tonyukuk07
Çünkü af rejauvenate (galiba yanlış yazdım ama ne olduğu anlaşılmıştır sanırım) için de çok başarılı videolar vardı ama ben o sonuçları alamadım
Rejuvenate uygulamasını neyle yaptınız? El ile ne kadar başarısız ise makine ile o kadar başarılı oluyor.

Bende el uygulamasında hiç faydasını göremedim.

@Tonyukuk07 başımıza iş açıp duruyorsun kardeşim. :saskin::halay:

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Rejuvenate uygulamasını neyle yaptınız? El ile ne kadar başarısız ise makine ile o kadar başarılı oluyor.

Bahar kapıya dayandı hocam, elinizdeki Show wax öncesi coşturmayalım mı yani :dangeer::mutlu:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@Tonyukuk07
Rejuvenate, elle uygulama da anca yumuşak boyada iş görüyor. Sert boyalı yüzeyde elle uygulama boşa kürek çekmekten başka işe yaramıyor :(

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Önceki sayfadaki kırmızı araçtaki test resmi bana ait dün üstün körü uyguladım. :)

üretici güzel yıkanmış yüzeyi kir ve yağlardan arındırılmış boyada daha iyi sonuç vereceğini söylüyor. Bende üstün körü bez ile silerek bu sonucu aldım. Ayrıca yine önceki sayfada Sebastian Test videosu mevcut. Orada Poorboys ile kıyaslıyor ve ezici üstünlük sağlıyor. Bir tane daha video var test videosu orada da sert şampuan ve ardından ipa ile silerek dayanıklılık testine sokuyorlar gayet de başarılın oluyor.
Teşekkürler
Forumdan birinin testi benim için çoğu videodan makbul

Evet elle yapmıştım
Ama izlediğim videoda da elle yapılıyordu
O yüzden YouTube videolarına çok güvenemiyorum

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
iki gündür yıllarca el sürülmemiş araca dış detay yapmakla uğraşıyordum. Teknik bir hata sonucu temizlik aşamaları silindi çok üzüldüm.. ancak kalanı ile güzel bir video yapmaya çalıştım..
Beğenip yorum yaparsanız çok sevinirim arkadaşlar.. :)

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Eline sağlık, ilk başta gördüğüm aracın son durumunun bu şekle gelebileceğini tahmin edemedim :) çok iyi...

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Ellerinize sağlık.araba hayata dönmüş
Teşekkür ederim. Valla video ilk kısmı çok keyifliydi terapi niyetine izlenir:) ama nasip böyleymiş artık darısı 93 model coupe
Eline sağlık, ilk başta gördüğüm aracın son durumunun bu şekle gelebileceğini tahmin edemedim :) çok iyi...

temizlik aşamasında çıkan kitleri görseniz bir de siz.. :)

teşekkür ederim hocam :)