Arkadaşlar esenlikler, Almanya’da hava muhalefetinden dolayı bir aydır paylaşım yapamıyordum. Bugün havanın güzel olmasını fırsat bilerek Autobrite Direct Supersheen ürününü test etmek istedim. Ürünün amacı iç ve dış plastik aksamları koruma altına almak ve parlak bir görüntü sağlamak. Ben iç aksamda parlak görüntü sevmediğim için dış alsam kapı çitalarında test ettim.
Ayrıca yabancı gruplarda gördüğüm kadarı ile Supersheen lastik parlatıcı olarak kullanılıyor. Tabiki lastiklerde dayanım beklentisine girmemek koşulu ile.
Bu Arada bir ay önce uyguladığım Infinity Tyre Coat 2.0 lastik koruyucu ürününü çok beğendiğimi söylemek istiyorum. Dün uygulayalı tam bir ay oldu ve su iticilik ve boncuklar gerçekten hala çok güzel.
Lastikleri temizlemeden önce kağıt bant ile 50:50 ikiye böldüm. elimde bulunan Shiny GARAGE lastik temizleme ürününü kullandım. Ürün muazzam iş yapıyor.
Autobrite Supersheen güzel bir kokusu var. Hafif yağlı bir dokusu mevcut olduğundan dolayı yağlı bir görüntü bırakır diye düşündüm ama ürün plastik akdamda uyguladıktan sonra kuruyor.
50:50 görüntüsü
Lastiklere tam uygulanmış hali. Ürün güzel bir final bırakıyor. Bu konuda beğendim. Daha önce uyguladığım Tyre Coat 2.0 Satin mat bir görüntü sunuyordu. Bu bariz şekilde daha parlak.
Gelelim plastik aksama
Supersheen’i cam çitalarında özellikle çok sevdim. O bölgenin solması ve rengini kaybetmesi dış aksamda en sevmediğim durum. Sanırım bunu takıntı haline getirdim.
Ürünü değerlendirecek olursam finallerini sevdim. Tüketimi çok çok az, kokusu güzel. Dayanım konusunda bir şey diyemem ancak buradan size gelişmeleri paylaşacağım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi