Tonyukuk uygulamaları

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Ellerinize sağlık hocam, maşallah :) test ve paylaşım içinde teşekkürler, yalnız kola şişesinde sprey başlık görmekde, detaycılıkta çarelerin tükenmeyeceğinin tekrar bir kanıtı oldu :)

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim kazım bey, hiç sormayın. Orijinal şişesi 1.5 metre kadar yükseklikten düşünce altı delindi ben de çareyi kalın etli Cola şişesiyle buldum. :D

dediğiniz gibi her duruma imkan yaratır Türk detaycı :D

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Hocam Maşallah lastik parlatıcı güzel iş görmüş.
Teşekkür ederim. Aslında ürün amacı lastik parlatmak değil. Autobrite’ın lastik için Endurance, Tyre gloss ve yeni çıkardığı Well Dressed gibi ürünleri var. özellikle Endurance ve Well Dressed dayanım ve parlaklık konusunda üst düzey olduğunu söyleniyor ilk fırsatta onları da deneyeceğim. Ancak Well dressed çıktığı için Endurance artık üretilmiyor. Daha geliştirilmiş hali Well Dressed. :)

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
malum sebeplerden ötürü dün can sıkıntısından araç iç aksamı komple köpürte köpürte, çiteleye çiteleye köpürterek temizleme işlemi gerçekleştirmiştim. :D

Bugün ise Spritz ile komple iç aksamı silme işleminden sonra Piyano siyah aksama için Autobrite Direct Chocolate Glaze uygulaması yaptım. İştah açıcı çok güzel çikolata kokusu var ürünün. Glaze’yi uyguladıktan 5-6 dakika sonra sildim. Çok güzel derin bir parlaklık kattı çok hoşuma gitti.

Detaylı resimler olmadığı için kusura bakmayın arkadaşlar.

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
malum sebeplerden ötürü dün can sıkıntısından araç iç aksamı komple köpürte köpürte, çiteleye çiteleye köpürterek temizleme işlemi gerçekleştirmiştim. :D

Bugün ise Spritz ile komple iç aksamı silme işleminden sonra Piyano siyah aksama için Autobrite Direct Chocolate Glaze uygulaması yaptım. İştah açıcı çok güzel çikolata kokusu var ürünün. Glaze’yi uyguladıktan 5-6 dakika sonra sildim. Çok güzel derin bir parlaklık kattı çok hoşuma gitti.

Parlaklık muhteşem olmuş elinize sağlık:alkis:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator

Sıkıntıdan ne güzel işler çıkmış :alkis: finali gerçekten güzel görünüyor

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Reis çatlatacaksın bizi :) uygulama yapamıyoruz zaten. Bu arada benim i20 2 haftadır hala tozlanmadı ve kaput altı hala yıkadığım gün gibi AD pink sheenden sonra. Varsa dene derim.
Reis dün ve bugün süper stres attım sorma :)

sıra geldi Dış temizlik ve Wax yenileme, dip köşe jant, davlumbaz ve motor temizliğine.:)
Ad supersheen kullandım çok iyi bir ürün dış trimlerde güzel iş yaptı. Pinksheen de nasip olursa ilk fırsatta deneyeceğim. @MoonDance 500ml hediye etti sağolsun yüreği güzel insan. :mutlu:

sefakcl

Çaylak Detaycı
Üye
İl
KONYA

Harika görünüyor elinize sağlık

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Parlaklık muhteşem olmuş elinize sağlık:alkis:
Teşekkür ederim gerçekten parlaklığı güzel oldu. :)
Sıkıntıdan ne güzel işler çıkmış :alkis: finali gerçekten güzel görünüyor
Finali güzel. Ad geliştirme ekibinden Robin ad glazelerim rengi solmuş dış trimlerde de güzel iş yaptığını söylemişti. Aşağıdaki resim resim rengi solmuş bir dış vinilde uygulanmış Cherry Glaze 50/50 resmi. Tabi Robin abimiz bu işlemin ardından bir vinil koruyucu uygulanması gerektiğini söylüyor. Özellikle cam çitalarındaki yumuşak kauçuk kısım bende solma yapıyor orada elimdeki Chocolate Glaze’yi deneyeceğim.

Harika görünüyor elinize sağlık
Çok teşekkür ederim

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Tonyukuk07 eline sağlık abi supersheen şahane görünüyor. Koch nmpc almıştım en son bu şekilde bir karşılaştıma sonrası :) Motor temizlik partını bitirdik, iç temizlik partını başlattık :D darısı başımıza diyelim :)

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
@Tonyukuk07 eline sağlık abi supersheen şahane görünüyor. Koch nmpc almıştım en son bu şekilde bir karşılaştıma sonrası :) Motor temizlik partını bitirdik, iç temizlik partını başlattık :D darısı başımıza diyelim :)
Teşekkür ederim kardeşim ama bir karışıklık oldu sanırım Chocolate Glaze kullandım. Sanırım sen bir önceki paylaşım olan supersheen’e cevap verdin :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Teşekkür ederim gerçekten parlaklığı güzel oldu. :)

Finali güzel. Ad geliştirme ekibinden Robin ad glazelerim rengi solmuş dış trimlerde de güzel iş yaptığını söylemişti. Aşağıdaki resim resim rengi solmuş bir dış vinilde uygulanmış Cherry Glaze 50/50 resmi. Tabi Robin abimiz bu işlemin ardından bir vinil koruyucu uygulanması gerektiğini söylüyor. Özellikle cam çitalarındaki yumuşak kauçuk kısım bende solma yapıyor orada elimdeki Chocolate Glaze’yi deneyeceğim.

Çok teşekkür ederim
İç kısma uyguladığın Chocolate glaze çok güzel iş çıkarmış diye düşünürken
bu mesajdaki ürünü de supersheen diye okuyup yazmıştım :of::D
Piano blackte çizik kapatma anlamında çok başarılı görünüyor Chocolate glaze:cool:

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Reis dün ve bugün süper stres attım sorma :)

sıra geldi Dış temizlik ve Wax yenileme, dip köşe jant, davlumbaz ve motor temizliğine.:)
Ad supersheen kullandım çok iyi bir ürün dış trimlerde güzel iş yaptı. Pinksheen de nasip olursa ilk fırsatta deneyeceğim. @MoonDance 500ml hediye etti sağolsun yüreği güzel insan. :mutlu:
Hocam emin misin ? Emre ve hediye :D Corona dan dolayı huyu değişti garibimin @MoonDance

Abi sen yine hangi ürünleri deniyon yoksun ortada :) @onurçiko

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Uzun süre ayrı kaldığım ve epey kirlenen aracımı temizleme ve Wax yenileme fırsatı buldum. Bu imkanı bana oluşturan @Detail 35 kardeşime ne kadar teşekkür etsem azdır.

Kullanılan malzemeler
-Ceviz
-Tuga yeşil
-Zymöl Auto wash şampuan
-Amway cam temizleyici
-Carbon Cam bezi
-Chemical Guys Davlumbaz açılı fırçası
-Mothers küçük Jant ve lastik fırçası
-Liquid Elements Black Hole kurulama havlusu
-Sonax Gel lastik parlatıcı
- Carpro Perl
-Wax Planet Obsidian Show Wax

Neredeyse 3 aydır bir kere bile yıkanmamış kirli aracın jantlarında kullandığım Tuga yeşil jant temizleyici çok güzel temizlik yaptı.

Davlumbazlarda saf ceviz kullandım ve Cg fırça ile öldürücü darbeyi vurdum.

Her aşamada resim çekemedim. Ancak ön yıkama olarak da 1:5 sulandırılmış Ceviz kullandım. Autobrite direct detay fırçası ile dış aksam detaylara girdim. Akabinde Zymöl şampuan ile ana yıkamayı yapıp aracı kuruladım.

Camlarda ise Carbon cam bezi ve Amway cam temizleyici eşlik etti. Havsız ve lekesiz cam temizleme olayına artık erişmiş bulunuyorum :D

davlumbaz dış aksam plastiğinde Carpro Perl kullandım. Dayanımı ne olur bilemem ama ürünü çok beğendim.

50/50 carpro perl

Aşağıdaki resimde Ürünün davlumbazlarda yarattığı arka planda yer alan bahçe korkuluğunu yansıtmasını görüyorsunuz. :)

Lastiklerde beğendiğim f/p ürünü Sonax Gel kullandım.
Streamable - free video publishing
Daha sonra araca Wax Planet Obsidian Show Wax uyguladık.

biraz da öncesi sonrası fotoğrafları görelim.

Ve en keyifli kısım..

Buradan tekrardan @Detail 35 kardeşime çok teşekkür ederim. Sosyal Mesafeyi koruyarak güzel bir detay yaptık.
#evdekal günlerinde okuyan ve inceleyen tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. :)