Ürünlerin Sulandırılma Oranları

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
MixingRatioCalculation.apk

Selamlar tekrardan, linkten android icin uygulamayi indirebilirsiniz.

Umarim link paylasimini becerebilmisimdir. Uzun suredir bulut uygulamalardan paylasim yapmamistim unutmusum.

MixingRatioCalculation.apk isimli bir dosya olacak, indirip kurmaniz yeterli.

Uygulama guvenlidir emin olabilirsiniz, storeda olmadigi icin guvensiz isaretleniyor. Yine e devam et tarzi bir yer olmali onu secmelisiniz.

Doldurulacak alanlari bos birakirsaniz hata veriyor dedigim gibi hizli bir gelistirme oldu. Bazi yapilmasi gereken kontrolleri yapmadik. Ileride kullanim artarsa yeni versiyon yayinlariz.

Selamlar.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Koch Chemie PW 1 araç için 15ml ürün 500ml su diyor. Doğru mudur? Bir de burada tartışılmış, adamlar dokümanda açıkça yazmışlar. Her seferinde 1 kullanım için ürünü seyreltin ve kullanın demişler. Bekletmemek gerekliymiş.

Nanolex Interior Cleaner için oran var mıdır?

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Koch Chemie PW 1 araç için 15ml ürün 500ml su diyor. Doğru mudur? Bir de burada tartışılmış, adamlar dokümanda açıkça yazmışlar. Her seferinde 1 kullanım için ürünü seyreltin ve kullanın demişler. Bekletmemek gerekliymiş.

Nanolex sulandırılmıyor

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy

Evet ürünü seyreltip uzun süre bekletmemek gerekiyor, Yani kullanacağınız zaman seyreltin. Yoksa etkisi azalıyor.
Seyreltme oranıyla ilgili net bilgiyi bilemiyorum ama ben 1/50 kullanıyorum
Ek bilgi olarak, ürünü köpük olarak uygulayıp bir bez ile bu köpüğü yayıp biraz bekleyince daha iyi sonuç aldığını deneyimleyen olmuştu.

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Evet ürünü seyreltip uzun süre bekletmemek gerekiyor, Yani kullanacağınız zaman seyreltin. Yoksa etkisi azalıyor.
Seyreltme oranıyla ilgili net bilgiyi bilemiyorum ama ben 1/50 kullanıyorum
Ek bilgi olarak, ürünü köpük olarak uygulayıp bir bez ile bu köpüğü yayıp biraz bekleyince daha iyi sonuç aldığını deneyimleyen olmuştu.
Şimdi sitesini inceledim de, Doğru bilgi şöyle.

Recommendations for use
Apply undilutedwith dosing pump undiluted or in a ratio of up to 1:2. Recommended dosage per car: hot/cold wax: 13-19 ml. Foam wax: 13-19 ml. Premium wax: 16-23 ml. VDA conform to class A. Manual use: Pour approx. 30ml ProtectorWax into 1l water and apply it to the clean, still wet vehicle using a foam sprayer or pump dispenser and let it soak in. Rinse the product thoroughly using a pressure washer to avoid stains. If applying using a foam gun, adjust the pre-dilution accordingly. Pat dry any residual water Only mix the product for one application and do not store.

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Şimdi sitesini inceledim de, Doğru bilgi şöyle.

Recommendations for use
Apply undilutedwith dosing pump undiluted or in a ratio of up to 1:2. Recommended dosage per car: hot/cold wax: 13-19 ml. Foam wax: 13-19 ml. Premium wax: 16-23 ml. VDA conform to class A. Manual use: Pour approx. 30ml ProtectorWax into 1l water and apply it to the clean, still wet vehicle using a foam sprayer or pump dispenser and let it soak in. Rinse the product thoroughly using a pressure washer to avoid stains. If applying using a foam gun, adjust the pre-dilution accordingly. Pat dry any residual water Only mix the product for one application and do not store.
Evet, ben de genelde bu dokümanlara göre kullanıyorum.
Ama "hot/cold wax: 13-19 ml. Foam wax: 13-19 ml. Premium wax: 16-23 ml." bölümünü anlayamadım. :)

GöKHaN 35

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Flowey s3 sulandırma oranı 1:15 . 1 litre için 150 ml s3 geri kalanı su olarak mı ? yoksa 15 ml s3 geri kalanı su mu ? Arada bir oran olduğu için çözemedim :(

muratbbk

Çaylak Detaycı
Üye
İl
konya
Flowey ev12 sulandırılma oranı nedir ? 1:10-1:50 arası diyor ama kullananlar nasıl yapıyor ?
Ev13 yazılmış ama ev12'yi göremedim

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
Sulandırma oranını zor bulduğum bir ürünün kullanımını yazayım buraya da aramalarda çıksın:
CHEMİCAL GUYS SİGNATURE SERİES ORANGE DEGREASER
"Dilute to desired strength: at a minimum 6 parts water to 1 part degreaer for extreme cleaning, 10-15 parts water to one part degreaser for medium cleaning, or 25-40 parts water to 1 part degreaer for light duty."
yani ağır kirlerde 1 birim ürün + 6 birim su
orta kirlerde 1 birim ürün + 10-15 birim su
hafif kirlerde 1 birim su + 25-40 birim su

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
İlk mesajda ki listeler günceldir. :) Eklenmesini istediğiniz ürünleri ve oranlarını yazabilirseniz güncellerim.