Vonixx Blend Ceramic ve Carnauba Paste Wax İncelemesi

Eksen

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
forum tavsiyeleriyle
flowey b33
Vonixx Blend Ceramic ve Carnauba Paste Wax
Siparşi verdim kargo gelmedi daha hafta sonu aslanıma detay temizlik wax yapıcam

Zerdal

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kırıkkale
Amirim eline emegine Saglık enerjin ve profesyonelliğin gercekten cok iyi bizzat tanıyor olmam da ayrı bir güzel wax ı bende cok begendim su iticilik gercekten muazzam harikasın senin sayende Net testlerle bilgi sahibi oluyoruz senin yaptığın testleri maalesef hicbir üretici firma yapamıyor eyvallah:opucukx:

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
forum tavsiyeleriyle
flowey b33
Vonixx Blend Ceramic ve Carnauba Paste Wax
Siparşi verdim kargo gelmedi daha hafta sonu aslanıma detay temizlik wax yapıcam
Siparişe ev13 de ekleyin b33 çok çamurlu olduğu zamanlarda ev13 normal kirlerde kullanırsınız. B33 sürekli kullanımda koruma için biraz ağır gelebilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eksen

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Eksen

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Siparişe ev13 de ekleyin b33 çok çamurlu olduğu zamanlarda ev13 normal kirlerde kullanırsınız. B33 sürekli kullanımda koruma için biraz ağır gelebilir.

Vonixx

vonix blend ceramic öncesi için ve aşırı kir için aldım b33 ü
wax sonrası Valet Pro Foamula 1 almayı düşünüyordum istanbula dönünce zaten kendim temizleme şansım olmıyacak malesef yerim yok çünkü yıkatıp wax atabilirim anca

Khan

Acemi Detaycı
Üye
Kapalı garajda olduğu için tekrar yıkamadım ama dışarıda kalacaksa tabiki yıkama yapmalısınız.

Khan

Acemi Detaycı
Üye
Bu arada aracı daha önce daha sık yıkıyordum çok uzun olmadı ama sanki araç daha az tozlanıyor ve daha geç kirleniyor. Diğer katı waxlara göre daha az tozlandığı kesin çünkü çok kaygan yüzey olduğu için toz bile tutunamıyor aracın üzerinde. Bu kadar beklemiyordum açıkçası

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
ellerine sağlık blend gercekten harika parlaklığı yansıması farklı geliyor bana daha sıcak görüntüsü var gerçekten

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Elinize saglık wax gercekten cok iyiymiş alıyorum inceleme için tesekkürler
Tesekkurler hocam guzel yorumunuz icin.

ellerine sağlık blend gercekten harika parlaklığı yansıması farklı geliyor bana daha sıcak görüntüsü var gerçekten
Aynen kardesim tavsiye ederim.

@Sefa46 SEfa, bak bu ürün güzelmiş. Bunun boncuklanması çok hoşuma gitti. Bu ürün alınır :)
Abi ürün güzel fiyatina göre iyi bugun en düsük wax 200₺ basliyor Tr de yurtdisindan en son fiyat performans olarak Bilthammer i @Brindabella S100 wax i da @Murat hocam getirdi daha da bu fiyatlara F/P ürünü zor gelir.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Merhaba Bugun Aracimi yikadim bu yikamayla birlikte 4 uncu yikama oldu Yikama da Sampuan 1 Defa Test Amacli 4 Sampuan Kullanildi 1 Defa Vonix V Floc 2 Kez de yikamada AutoBrite Citrus Pearly Kullanildi.

Su İticilik ve Boncuklanma mermi gibi gayet basarili dayanimi 3 ay a yaklasacak.

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Arkadaşlar Merhaba Bugun Aracimi yikadim bu yikamayla birlikte 4 uncu yikama oldu Yikama da Sampuan 1 Defa Test Amacli 4 Sampuan Kullanildi 1 Defa Vonix V Floc 2 Kez de yikamada AutoBrite Citrus Pearly Kullanildi.

Su İticilik ve Boncuklanma mermi gibi gayet basarili dayanimi 3 ay a yaklasacak.
Bu videodan sonra hybirdi aldığıma pişman oldum.

memory

Amatör Detaycı
Üye
İl
antalya

yeni uygulanmış gibi duruyor gayet diri.

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

Anlat anlat, heyecanlı oluyor, zaten bizde burada para basıyoruz.:aglax::aglax:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bu videodan sonra hybirdi aldığıma pişman oldum.
Kardesim o da guzel bir urun neden pisman olasin ki Fiyatina gore o urun bedava ve Uygulamasida gayet guzeldi.

yeni uygulanmış gibi duruyor gayet diri.
Aynen hocam :)

Anlat anlat, heyecanlı oluyor, zaten bizde burada para basıyoruz.:aglax::aglax:
Ya Ömür adamsin abi uygulayayim senin arabaya nolmus yani senden önemli bu Waxlar :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaslar Selamlar Bugün kü yikama ile Tam 6 oldu AD Citrus Pearly Kullandim V Floc Velvet e VP Concentrated e göre agresif kaliyor ama temizligi cok iyi biraz son hali asagidaki gibidir.

Vonix Blend Ceramic Wax Agresif Yikama Sampuanina Ragmen 6 Yikama dayandi 1 Yikama yaptiktan sonra komple etkisini kaybeder yani benim testimde 7 yikama Netlik kazanmistir.İndirimdeyken fiyati iyi ama indirim bittikten sonra tercih edilmesi zor gibi gözüküyor.2 Hafta da bir aracini yikayan bir kisi icin 3 Ay Dayanim saglayacak gözüküyor dikkatli yikama ile bir testin daha sonuna geldik hoscakalin :)