Arkadaslar Selamlar Bugün kü yikama ile Tam 6 oldu AD Citrus Pearly Kullandim V Floc Velvet e VP Concentrated e göre agresif kaliyor ama temizligi cok iyi biraz son hali asagidaki gibidir.
Vonix Blend Ceramic Wax Agresif Yikama Sampuanina Ragmen 6 Yikama dayandi 1 Yikama yaptiktan sonra komple etkisini kaybeder yani benim testimde 7 yikama Netlik kazanmistir.İndirimdeyken fiyati iyi ama indirim bittikten sonra tercih edilmesi zor gibi gözüküyor.2 Hafta da bir aracini yikayan bir kisi icin 3 Ay Dayanim saglayacak gözüküyor dikkatli yikama ile bir testin daha sonuna geldik hoscakalin
Vonix Blend Ceramic Wax Agresif Yikama Sampuanina Ragmen 6 Yikama dayandi 1 Yikama yaptiktan sonra komple etkisini kaybeder yani benim testimde 7 yikama Netlik kazanmistir.İndirimdeyken fiyati iyi ama indirim bittikten sonra tercih edilmesi zor gibi gözüküyor.2 Hafta da bir aracini yikayan bir kisi icin 3 Ay Dayanim saglayacak gözüküyor dikkatli yikama ile bir testin daha sonuna geldik hoscakalin
Benzinlik. Köpüğü ile 4 yıkama
Ab velvet - koch nms - zymöl ile 8-9-10 neden çünkü belli oradan bunlarda nötr olmasına rağmen öpüyor. Ab velvet de az da olsa parlatıcı etkisi var nms zaten direk prltaıcı etkili , zymöl dede bu tarz etki olduğu bilğyonuyor yani hem bunlar kamufile ediyor hemde waxın yapısında değişime neden olabilir o yüzden dayanımı etkileyebiliyorlar
Tam nötrlerle concentrated - ev12 flowey gibi 11-12 yıkamaya kadar götürebilir
ama ön yıkamada ne kullanacağınıza bağlı eğer ön yıkamada en nötr birşey kullanılırsa bu dayanımlara erişilebilir. Unutmayın mesela vp ansf nötr deniyor ama o bile belli oranda etkiliyor zaten ön yıkamada ellemeyen ön yıkamada yapmıyor
destekleme ile özellikle pw ile mesela bence 12 kesin görülebilir 3 yıkamada bir yapılırsa.