Ellerine sağlık detaylı güzel temizlik olmuş.
Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
@Polonur, bey elinize sağlık güzel bayram temizligi olmuş. .Fırça ufak kalmış böyle geniş kapı vb alanlarda daha büyük ve geniş fırça kullanırsanız zaman ve enerji tasarrufu ssglamış olur. Paspasların degişim zamanı gelmiş.
Bi ip ucu: Kapı açma vb yerlerdeki kumaş yüzeylerdeki pamuklanmayı jiletle tıraş ederek sorunsuzca temizleyebilirsiniz . Açık jilete eliniz yatkın degilse mach3 kullanımı en güvenlisi . sadece varsa iplik yumaklarına (dügüm gibi olur ele gelir batan öbek ) dikkat ve az baskı tabi gergi uyguluyarak güzel gönünüşe kavuşturabilirsiniz. İyi detaylar.
Bi ip ucu: Kapı açma vb yerlerdeki kumaş yüzeylerdeki pamuklanmayı jiletle tıraş ederek sorunsuzca temizleyebilirsiniz . Açık jilete eliniz yatkın degilse mach3 kullanımı en güvenlisi . sadece varsa iplik yumaklarına (dügüm gibi olur ele gelir batan öbek ) dikkat ve az baskı tabi gergi uyguluyarak güzel gönünüşe kavuşturabilirsiniz. İyi detaylar.
Ellerinize sağlık. İnce detaylar ayrıntılı foto bayram temizliği güzel olmuş. Arayı çok uzatmayın derin temizliğe gerek kalmasın detaycıya yakışmaz.
@ege üstad güzel tüyo vermiş tavsiye ederim. Aynı yöntemi ben alkantarada uyguladım. Pamuklanmış kıyafetler için kullanılan makinelerden de yararlanabilirsiniz en pratik yolu.
Ekli dosyayı görüntüle 11627
@ege üstad güzel tüyo vermiş tavsiye ederim. Aynı yöntemi ben alkantarada uyguladım. Pamuklanmış kıyafetler için kullanılan makinelerden de yararlanabilirsiniz en pratik yolu.
Ekli dosyayı görüntüle 11627