Aracın birçok parçasını söktükten sonra ilk paspasları yıkamakla başladım. Koch Mzr 1:10, Matkap ucu fırça ile yıkadım tabiki tekte lekeler çıkmadı arka paspasları 2 kere ön paspasları 3 kere yıkadım ve hala durularken temiz su akmıyordu en son birer kere daha yıkayacağım. Paspaslar orjinal audi paspası şoför kısmı hariç herhangibi bir deforme olmamış kaliteside gerçekten çok farklı normal halı paspaslardan değil ilk defa gördüm böyle bi paspası.
Koltukların kumaş kısmına marolexin içine hazırladığım Koch Mzr 1:10 ve matkap ucu fırça ile 2 kere fırçalayıp bissel spot clean pro makinenin içine 1.5 lt suyun içine 80ml Adbl Textile Rinse koydum. 2 kere Mzr ile yıkayıp textile rinse ile duruladıktan sonra bir kere bol bol Adbl Bonnet sıkıp yine textile rinse ile duruladım. Finalde nemli bezle koltuğu tekrar sildim.
Deri kısımlarada 1:10 Koch Po ve Work Stuff deri fırçası ile temizledim. Normalde deri fırçası kullanmıyorum ama bu derilere fırça şarttı aşırı kirliydi 2 kere temizledim deri fırçası ile anca çıktı lekeler.
İlk seferde köpüğün rengi sarı çıktı sonradan beyaza döndü köpük
world yükle
Tozlar artık aralara işlemiş deri fırçası ile iyice bastırarak fırçaladım anca cıkartabildim sonraki halini çekmeyi unuttum.
Reflektör çok dikkatimi çekti 4 ayaklı üçgen bir reflektör ilk defa gördüm buda hiç kullanılmamıştı yinefe açıp fırçalamadan tozunu alıp yerine koydum.
Bagajdan stepneyi cıkarttım bütün parçaları komple Apc ile temizledim. Yedek lastiği apc ve lastik fırçası ile iyice fırçaladım. Herhangibi parlatıcı sürmeyip kurumaya bıraktım. Lastiğin iç kısımlarınıda detay fırçası ile fırçaladım. Hiç kullanılmamıştı orjinal stepnesi ama yinede oralarıda temizledim içim rahat etmezdi
Yolcu koltuğunun altında böyle bi ilk yardım çantası buldum hiç kullanılmamış ama yine tozunu alıp dış çantasını yıkamaya attım.
Koltuklardan çıkan kir buydu adbl textile rinse i çok begendim köpürmesini bir nebze engelliyor koltuklarda sonradan kusma olmadı o konudan cok iyi.