Yeni Araca Yapılan Uygulamalar

gky

Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
Adam akıllı temizlik görmemiş araçla uğraşmak çok yorucu oluyor gerçekten kolay gelsin.

emirhaneness

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
Adam akıllı temizlik görmemiş araçla uğraşmak çok yorucu oluyor gerçekten kolay gelsin.
Çok teşekkürler saolun. Gerçekten kirleri gördükçe şaşırıyorum insan ayda yılda bir eline nemli bez alıp arabayı silerdi onu dahi yapmamış binen kişi :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.:nazar: Aracın kondisyonu baya iyi maşallah. Bu jantlar bence araca yakışmıyor daha yakışıklı bi jant daha genç gösterecektir aracı :)

emirhaneness

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Hayırlı olsun. Güzel güzel temizle ki ağız tadıyla kirletmek nasip olsun
Teşekkürler saolun. En ince ayrıntısına kadar temizlemeye çalışıyorum içim rahat bir şekilde binip kirletebilmek için :) Kaza bela bi aksilik çıkmazsa kirletmek nasip olur inşallah temizlemesi basit iş :)

emirhaneness

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.:nazar: Aracın kondisyonu baya iyi maşallah. Bu jantlar bence araca yakışmıyor daha yakışıklı bi jant daha genç gösterecektir aracı :)
abicim cok teşekkürler saolasın. Yaşına göre diri duruyor temizledikçe dahada beğeniyorum aracı :) Aslında orjinal s line jantı ama günümüz tarzı jantlarla cok daha iyi duracaktır. Yaza dogru planım var inşallah bakalım hayırlısı

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Emirhan hayırlı olsun A3. Araç sline güzel bir araca benziyor, yerinde müdahalelerle eski zamanlardaki gibi gözde hallerine dönecektir bence. Konuyu takipteyim, kazasız belasız sürüşler olsun

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Jantlardaki pislik ve demirtozu ilk yıkamada çıkmadı kova şampuanı ve flowey r1 1:6 ile yarısını cıkartabildim. Düzenli yıkama ve demirtozu ile inşallah çıkartacağım iç kısımdaki lekeleri :) Flowey R1 1:6, Kovada Vonix v Floc, Work Stuff Thunder Sarı Jant Fırçası, Jant Eldiveni, Soft Detay Fırçası, K2 Apc Strong, Lastik Fırçası. Davlumbazla teker arasına fırça girmediği için oraları fırçalayamadım. Temizlik sonrası şişenin dibinde kalan K2 Roton 1:1 i sıktım jantlara yüzeysel olarak.

Herhangibi ön yıkama yapmadan önce su ile durulayıp sonra tek eldiven kovada Vonix v Floc ile güzelce eldivenledim kirlerin birçoğu çıktı. Soft detay fırçası ile kapı tutamaçlarını cam fitil etraflarını ve panjurları fırçaladım. Nasiol 60x90 Havlu ile hızlıca kurulayıp dibinde az bişey kalan Sonax Sprey Seramik Kaplamayı uyguladım yüzey çok kötü durumda olduğu için pek tutunacağını sanmıyorum. Polisaj yapana kadar parlak dursa yeter :) Şişenin dibinde kalan Sonax Sprey Kaplamayı jantlarada uyguladım. Lastik parlatıcı olarak K2 Bold sıkıp ucuz uygulama pedi ile üstünden geçtim. Kaba kiri gitsin diye yıkadım iki gün sonra yağışlar tekrar başlıyor :)
Emirhan yeni aracın hayırlı olsun, keyifli detaylar ve sürüşler dilerim. Allah kaza bela göstermesin.

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Emirhan hayırlı olsun,güzel günlerde kullan inş..bu kasa harika bir kasa bence ..bende de 2011 model vardı daha önce .bende orjinal S jantları beğenmeyip değiştirmiştim.fikir olsun diye nacizane eski aracımın bi fotosunu bırakmak isterim ,ben çok yakıştırmıştım bu jantları belki sende beğenirsin...tekrar hayırlı olsun Emirhan

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Emirhan hayırlı olsun,güzel günlerde kullan inş..bu kasa harika bir kasa bence ..bende de 2011 model vardı daha önce .bende orjinal S jantları beğenmeyip değiştirmiştim.fikir olsun diye nacizane eski aracımın bi fotosunu bırakmak isterim ,ben çok yakıştırmıştım bu jantları belki sende beğenirsin...tekrar hayırlı olsun Emirhan

A3 En begendigim HB aractir.Sonrasinda Mercedes A serisi sonrasinda Golf ve Astra :terlisırıtan:

emirhaneness

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Emirhan hayırlı olsun A3. Araç sline güzel bir araca benziyor, yerinde müdahalelerle eski zamanlardaki gibi gözde hallerine dönecektir bence. Konuyu takipteyim, kazasız belasız sürüşler olsun
Çok teşekkürler. Temizledikçe kendine geliyor araç genel anlamda gördüğüm kadarıyla güzel. Tekrardan teşekkürler

emirhaneness

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

Abi çok teşekkürler. Vallahi 2008 model araçtaki kaliteyi gördükçe şaşırıyorum. Acaba yeni model audilerdede kalite aynı şekilde devam ediyormu onu merak ediyorum. Eğer kalite aynı şekilde devam ediyorsa babama hyundaiyi sattırıp audiye geçirtmek istiyorum. Şuanlık maddiyattan dolayı kafamda janttan önce baska şeyler var inşallah yaza dogru bende düşünüyorum bakalım hayırlısı.

emirhaneness

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Aracın birçok parçasını söktükten sonra ilk paspasları yıkamakla başladım. Koch Mzr 1:10, Matkap ucu fırça ile yıkadım tabiki tekte lekeler çıkmadı arka paspasları 2 kere ön paspasları 3 kere yıkadım ve hala durularken temiz su akmıyordu en son birer kere daha yıkayacağım. Paspaslar orjinal audi paspası şoför kısmı hariç herhangibi bir deforme olmamış kaliteside gerçekten çok farklı normal halı paspaslardan değil ilk defa gördüm böyle bi paspası.

Koltukların kumaş kısmına marolexin içine hazırladığım Koch Mzr 1:10 ve matkap ucu fırça ile 2 kere fırçalayıp bissel spot clean pro makinenin içine 1.5 lt suyun içine 80ml Adbl Textile Rinse koydum. 2 kere Mzr ile yıkayıp textile rinse ile duruladıktan sonra bir kere bol bol Adbl Bonnet sıkıp yine textile rinse ile duruladım. Finalde nemli bezle koltuğu tekrar sildim.

Deri kısımlarada 1:10 Koch Po ve Work Stuff deri fırçası ile temizledim. Normalde deri fırçası kullanmıyorum ama bu derilere fırça şarttı aşırı kirliydi 2 kere temizledim deri fırçası ile anca çıktı lekeler.

İlk seferde köpüğün rengi sarı çıktı sonradan beyaza döndü köpük :)
world yükle
Tozlar artık aralara işlemiş deri fırçası ile iyice bastırarak fırçaladım anca cıkartabildim sonraki halini çekmeyi unuttum.

Reflektör çok dikkatimi çekti 4 ayaklı üçgen bir reflektör ilk defa gördüm buda hiç kullanılmamıştı yinefe açıp fırçalamadan tozunu alıp yerine koydum.

Bagajdan stepneyi cıkarttım bütün parçaları komple Apc ile temizledim. Yedek lastiği apc ve lastik fırçası ile iyice fırçaladım. Herhangibi parlatıcı sürmeyip kurumaya bıraktım. Lastiğin iç kısımlarınıda detay fırçası ile fırçaladım. Hiç kullanılmamıştı orjinal stepnesi ama yinede oralarıda temizledim içim rahat etmezdi :)

Yolcu koltuğunun altında böyle bi ilk yardım çantası buldum hiç kullanılmamış ama yine tozunu alıp dış çantasını yıkamaya attım.

Koltuklardan çıkan kir buydu adbl textile rinse i çok begendim köpürmesini bir nebze engelliyor koltuklarda sonradan kusma olmadı o konudan cok iyi.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Aracın birçok parçasını söktükten sonra ilk paspasları yıkamakla başladım. Koch Mzr 1:10, Matkap ucu fırça ile yıkadım tabiki tekte lekeler çıkmadı arka paspasları 2 kere ön paspasları 3 kere yıkadım ve hala durularken temiz su akmıyordu en son birer kere daha yıkayacağım. Paspaslar orjinal audi paspası şoför kısmı hariç herhangibi bir deforme olmamış kaliteside gerçekten çok farklı normal halı paspaslardan değil ilk defa gördüm böyle bi paspası.

Koltukların kumaş kısmına marolexin içine hazırladığım Koch Mzr 1:10 ve matkap ucu fırça ile 2 kere fırçalayıp bissel spot clean pro makinenin içine 1.5 lt suyun içine 80ml Adbl Textile Rinse koydum. 2 kere Mzr ile yıkayıp textile rinse ile duruladıktan sonra bir kere bol bol Adbl Bonnet sıkıp yine textile rinse ile duruladım. Finalde nemli bezle koltuğu tekrar sildim.

Deri kısımlarada 1:10 Koch Po ve Work Stuff deri fırçası ile temizledim. Normalde deri fırçası kullanmıyorum ama bu derilere fırça şarttı aşırı kirliydi 2 kere temizledim deri fırçası ile anca çıktı lekeler.

İlk seferde köpüğün rengi sarı çıktı sonradan beyaza döndü köpük :)
world yükle
Tozlar artık aralara işlemiş deri fırçası ile iyice bastırarak fırçaladım anca cıkartabildim sonraki halini çekmeyi unuttum.

Reflektör çok dikkatimi çekti 4 ayaklı üçgen bir reflektör ilk defa gördüm buda hiç kullanılmamıştı yinefe açıp fırçalamadan tozunu alıp yerine koydum.

Bagajdan stepneyi cıkarttım bütün parçaları komple Apc ile temizledim. Yedek lastiği apc ve lastik fırçası ile iyice fırçaladım. Herhangibi parlatıcı sürmeyip kurumaya bıraktım. Lastiğin iç kısımlarınıda detay fırçası ile fırçaladım. Hiç kullanılmamıştı orjinal stepnesi ama yinede oralarıda temizledim içim rahat etmezdi :)

Yolcu koltuğunun altında böyle bi ilk yardım çantası buldum hiç kullanılmamış ama yine tozunu alıp dış çantasını yıkamaya attım.

Koltuklardan çıkan kir buydu adbl textile rinse i çok begendim köpürmesini bir nebze engelliyor koltuklarda sonradan kusma olmadı o konudan cok iyi.
Eline saglik Bonnet i begendin mi kardesim bir cilginlik.yapip 5 lt aldim da ondan soruyom :terlisırıtan:

emirhaneness

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Eline saglik Bonnet i begendin mi kardesim bir cilginlik.yapip 5 lt aldim da ondan soruyom :terlisırıtan:
Kumaş koltuklarda 2-3 kere Mzr ile yıkadıktan sonra Bonney ile temizledim koltuklarda pek anlamadım ama aracın kapı kumaş döşemelerinde ve tavanındaki performansını begendim özellikle kapı döşemelerinde gelen yagmur damlalarının lekeleri ve direklerdeki kumaşlarda inip binerkenki lekeleri cok güzel çıkarttı. 1 Lt si 300 tl biraz tartışılır ama 5 lt 700 Tlye cok cok iyi bir ürün.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Kumaş koltuklarda 2-3 kere Mzr ile yıkadıktan sonra Bonney ile temizledim koltuklarda pek anlamadım ama aracın kapı kumaş döşemelerinde ve tavanındaki performansını begendim özellikle kapı döşemelerinde gelen yagmur damlalarının lekeleri ve direklerdeki kumaşlarda inip binerkenki lekeleri cok güzel çıkarttı. 1 Lt si 300 tl biraz tartışılır ama 5 lt 700 Tlye cok cok iyi bir ürün.
Yok yok 5 Lt ligi 560₺ :terlisırıtan: bence cok iyi Emirhan

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Hayırlı olsun abi o paraya gerçekten çok iyi. Şu kampanyaya kargo işi çözülse alınacak şeyler varda :)
Benimde dikkatimi çekti bu bonnet. Tam olarak kumaş temizleyici mi oluyor kardeşim? Sulandırılıyor mu ? 5 lt si 560 lira çok uygun gibi bende mi alsam ? :)