Yeni Detay Ürünleri

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Japonya m² başına düşen toprak fiyatı en pahalı ülke hocam, dediğin yerde bir mekan bulmak pahalıya patlayabilir :D
Şaka bir yana, incelemelerinizi beğeni ile izliyor ve takip ediyorum,
Rabbim uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin...
Benden sonra hayatta kalanlardan rica ederim gider konuşurlar bu herif sizi çok seviyordu yarı japon sayılır son isteğini yerine getiriverin veya yakın küllerini subaru fabrikası ile soft99 fabrikası arasıdna bir noktaya koyun derler, yaparlar artık bir güzellik.
Takip ve desteğiniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. :) Bende aynı temennilerde bulunuyorum :)

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Süngere döküp uygulanıyor. Birkaç şampuanları hariç hepsi süngere dökerek uygulanıyor. Scratch Clear Wax Shampoo kovada işe ayramıyor ayrışıyor heryer küçük küçük beyaz parçalar haline geliyor.
Az sabredin ben vakit ayırıp hepinizi soft99 manyağı yapacam :D:D (sanki ürünleri ben getiriyorum, sanki sponsor oldular, sanki marka elçisiyim, ıııh hiçbiri, ben japonları seviyorum. Öldüğümde mümkünse beni kyoto'ya yeşilliklere bakan bir yere gömsünler ya da yaksınlar külleri oraya savursunlar...)
Scrath clearı bu yüzden kenara atmıştım. Acaba mikrofiber yada Çinli kısa tüylü eldivenle çalışır mı şampuan?

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
https://www.amazon.com/Meguiars-G190526-Hybrid-Ceramic-Protection-G190526/dp/B07KQKHCQ6
Amazonda satışa çıkmış, @Cangp2 sana denemelik ürün çıktı, bize ne zaman gelir Allah bilir. Gelirken alırsan ben de denerim:utandim:
Abi sansimiza 2 gun once Istanbula dondum Keske daha once cikarsalarmista alabilseydik getirirdim denerdik hem de foruma ve meraklilara katkimiz olurdu... Ocak basinda tekrar gidiyorum ancak o zamana olabilir artik maalesef.

Sent from my iPhone using Tapatalk

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abi sansimiza 2 gun once Istanbula dondum Keske daha once cikarsalarmista alabilseydik getirirdim denerdik hem de foruma ve meraklilara katkimiz olurdu... Ocak basinda tekrar gidiyorum ancak o zamana olabilir artik maalesef.

Ok, şunun şurasında ne kaldı :) Bekleriz artık.

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Onu al bu al, adamın ocağına incir ağacı dikeceğiz el birliği ile:kop:Kesene bereket kardeşim şimdiden.
@Cangp2 kardeşim yokluk işte bizde olmayınca sen yap bizde ekrandan ekmek banalım. İyice mahrumiyet bölgesi olduk ürün gelmiyor memlekete.
Maalesef sektor bence en yavas donemlerini geciriyor bizim icin zor zamanlar. Amerikada dolar kazanan herhangi bir vatandasa muhtemelen cekirdek niyetine geliyordur fiyatlar ama TL ye donusunce sikinti oluyor hele birde Turkiye’ye gelirkenki vergi sistemi. Ben yazin geldigimde 1 dolar 3.5TL ye denkti simdi 5.4 ler bir ara 6.5-7 ler ve aradan sadece 6 ay gibi bir sure gecti. Muhtemelen tedarikciler de diyordur urun gelecek su fiyata bunu bu fiyattan kimse almaz getirmeyelim daha iyi diye.

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Meguiars Hybrid Ceramic Wax siparisini gectim fakat stoklarda olmadigi icin gelmesi biraz surecektir. Gelince inceleme cekip paylasim yapacagim. Mothers CMX de piyasaya cikinca test edilecek urunler arasinda simdilik.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Meguiars Hybrid Ceramic Wax siparisini gectim fakat stoklarda olmadigi icin gelmesi biraz surecektir. Gelince inceleme cekip paylasim yapacagim. Mothers CMX de piyasaya cikinca test edilecek urunler arasinda simdilik.

İncelemeyi merakla bekliyoruz.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Meguiars da bu işe girdi. Demek ki piyasa kötü :D

İzlenimlerini merakla bekliyorum bende.