Yeni Detay Ürünleri

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Ürünleri hakkında güzel yorumlar okuduğum butik bir İngiliz firması olan Mitchell & King iki yeni waxını tanıttı. Daha önceden çıkarttıkları Bavaria isimli sealant ürününden tanıyor olabilirsiniz. "Luxury car care" mottolu bir firma olunca haliyle fiyatların tuzlu olacağını tahmin ediyorsunuzdur ancak yine de paylaşayım dedim;

1) Mitchell & King Caledonia Next Generation Car Wax
Caledonia

2) Mitchell & King Boreas High Performance Winter Wax
Boreas

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ürünleri hakkında güzel yorumlar okuduğum butik bir İngiliz firması olan Mitchell & King iki yeni waxını tanıttı. Daha önceden çıkarttıkları Bavaria isimli sealant ürününden tanıyor olabilirsiniz. "Luxury car care" mottolu bir firma olunca haliyle fiyatların tuzlu olacağını tahmin ediyorsunuzdur ancak yine de paylaşayım dedim;

1) Mitchell & King Caledonia Next Generation Car Wax
Caledonia

2) Mitchell & King Boreas High Performance Winter Wax
Boreas
Cıks beğenmedim, fiyatını görünce tabiio_O

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Fiyat pahalı tabi de sanki bir hafta önce Ital, Supergloss vs. almamış gibi davranmayalım lütfen :D. Yine organize olursunuz belki diye düşündüm. :komik:
Tek atımlık barutumuz kalmıştı, attık bitti:yazik: Her hafta pahalı Wax alırsak eve nasıl gidecez, homeless oluruz alimallah.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Tek atımlık barutumuz kalmıştı, attık bitti:yazik: Her hafta pahalı Wax alırsak eve nasıl gidecez, homeless oluruz alimallah.
Abi orada yazlık var en kötü oraya gidersin. Zaten Ankara’da ev, ofis sana açık kalk gel. Ama yine de tamamen seni düşündüğümden diyorum seni Superglosstan kurtarayım. Bana gönderebilirsin. :pZaten iki tane aldın bitmez o.

Son düzenleme:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abi orada yazlık var en kötü oraya gidersin. Zaten Ankara’da ev, ofis sana açık kalk gel. Ama yine de tamamen seni düşündüğümden diyorum seni Superglosstan kurtarayım. Bana gönderebilirsin. :pZaten iki tane aldın bitmez o.
Teşekkür ederim kardeşim adamsın. Bende 1 tane var yoksa feda olsun sana. Ama ya ben oraya geldiğimde getiririm uygularız yada sen buraya geldiğin uygularız. Zaten bu sene ektin beni gelmedin yanıma, Kayıtlara alınsın.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Teşekkür ederim kardeşim adamsın. Bende 1 tane var yoksa feda olsun sana. Ama ya ben oraya geldiğimde getiririm uygularız yada sen buraya geldiğin uygularız. Zaten bu sene ektin beni gelmedin yanıma, Kayıtlara alınsın.
Ekme demeyelim de sağlık problemlerinden kaynaklı mücbir sebep oldu :yazik: . Yılbaşı haftası gelebilirim 3-4 günlüğüne. Planlama aşamasındayım.

Marlon

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adana
Şu aralar P&S markasının Bead Maker adlı ürünü piyasada çok konuşuluyor. Ürün bir süredir var ancak The Rag Company tarafından tanıtılınca bu aralar baya hit bir ürün konumuna geldi.

Ürün kısaca hibrid bir spray sealant. Kuru ya da ıslak yüzeye sık-sil şeklinde uygulanıyor. Pan The Organizer, Obsessed Garage Matt gibi Youtuberlar bu ürünle ilgili videolar çektiler ve ürünün diğer spray sealantlara göre bıraktığı yüzeyin çok daha farklı olduğunu, adeta bir " game changer " olduğunu söylediler.

Ürün altındaki korumayı etkilemiyor. Kürleştikten sonra yeni bir koruma katmanı olarak kalıyor.

Ayrıca ürünü plastik aksama, camlara, jantlara da kullanabiliyormuşuz.

Ürünün dayanımı ilgili bir bilgi maalesef bulamadım.

Bead Maker Paint Protectant

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Şu aralar P&S markasının Bead Maker adlı ürünü piyasada çok konuşuluyor. Ürün bir süredir var ancak The Rag Company tarafından tanıtılınca bu aralar baya hit bir ürün konumuna geldi.

Ürün kısaca hibrid bir spray sealant. Kuru ya da ıslak yüzeye sık-sil şeklinde uygulanıyor. Pan The Organizer, Obsessed Garage Matt gibi Youtuberlar bu ürünle ilgili videolar çektiler ve ürünün diğer spray sealantlara göre bıraktığı yüzeyin çok daha farklı olduğunu, adeta bir " game changer " olduğunu söylediler.

Ürün altındaki korumayı etkilemiyor. Kürleştikten sonra yeni bir koruma katmanı olarak kalıyor.

Ben izledim videoları ancak efsane bisey göremedim wetcoat gibi bisey siz ekstra bisey gördünüz mü

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Merak ettim gerçekten fakat nasıl ulaşacağız bu ürüne:dusun:

mindthegap

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Marmaris

Marlon

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adana
Ben izledim videoları ancak efsane bisey göremedim wetcoat gibi bisey siz ekstra bisey gördünüz mü
Efsanelikten öte, farklı bir ürün. Yani sık-sil bir ciladan farklı olarak kürleşme yapması , çok iyi kaygan bir yüzey bırakması, arabaya kattığı o "gloss" denilen parlamadan ziyade derin bir ışıltı vermesi, altındaki korumayı ellemeden ekstra bir katman gibi oluşu güzel yönleri. Ürünün dayanım süresi hakkında bir bilgi edinebilirsek hoş olacak.

Ki şunu da eklemek isterim, wet coat böyle bir ürünün yanında çok hafif kalır.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Efsanelikten öte, farklı bir ürün. Yani sık-sil bir ciladan farklı olarak kürleşme yapması , çok iyi kaygan bir yüzey bırakması, arabaya kattığı o "gloss" denilen parlamadan ziyade derin bir ışıltı vermesi, altındaki korumayı ellemeden ekstra bir katman gibi oluşu güzel yönleri. Ürünün dayanım süresi hakkında bir bilgi edinebilirsek hoş olacak.

Ki şunu da eklemek isterim, wet coat böyle bir ürünün yanında çok hafif kalır.
Ürün bu yapısıyla waxları seramikler karşısında tekrar favori ürün de yapabilir, nitekim korumaya zarar vermeden üstünde oluşturacağı katman sayesinde waxların ömrünü oldukça fazla uzatabilir diye düşünüyorum.
''şu haliylede waxlar benim favori ürünüm:)''