Yeni Detay Ürünleri

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
ben tam bilmiyorum. Bu nedir. Ama yeni çıkmış.
Bence çok saçma bir ürün olmuş, hani kil ile bunu kullanıp üstüne polisaj yapacaksan ne anlamı kaldı, zaten polisaj yapınca gidecek.
Koruma yenilemeden önce yapacaksan zaten öncesinde yüzey temizleyici kullanacan yine gidecek.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Bence çok saçma bir ürün olmuş, hani kil ile bunu kullanıp üstüne polisaj yapacaksan ne anlamı kaldı, zaten polisaj yapınca gidecek.
Koruma yenilemeden önce yapacaksan zaten öncesinde yüzey temizleyici kullanacan yine gidecek.
Polisaj yapılacak bir arabada kullanmak için değil de araba yıkandıktan sonra hızlıca yüzey temizliği ve koruma sağlamak için pratik bir ürün yapmışlar anladığım kadarıyla.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Kimsenin bilgisi olacağını sanmıyorum yeni bir ürün parlatanadamlar intagram sayfasında 1 seneye kadar koruma yazmışlar ama sanmıyorum tek uygulamayla.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Yamaçlar da Mart başında getirecekti güya ürünleri. Gümrük'te kontrollerde kaldılar herhalde.
Bu az önce paylaştığım ürünleri muhtemelen getiremezler daha yeni çıkarmışlar. Umarım beklediğim ürünleri getirirler ve fiyatlarını da makul tutarlar. Bende her fırsatta web sitelerine bakıyorum ama dediğin gibi herhalde gümrükte sorun oldu halen soft99 ile ilgili bir paylaşımları yok.

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Kuş pisliklerinin yarattığı zararları oanran bir ürün yapmışlar, videodaki gibi gerçekten işe yarıyor ise polisaj, zımpara...vs'ye son.
Autoglym Reflow
Türkiyedeki satıcısında şöyle bir ibare var. Kuş pisliği izi pürüzsüz ise ve aracınız 3 yaşın altındaysa Reflow'un sorunu giderme ihtimali çok yüksektir.

Kutu içinde 5 adet bulunmasına rağmen 1 adet olarak satıp onada 95 Tl gibi çok çok cüzzi :p bir fiyat koymalarıda muhteşem olmuş doğrusu.

dorukhanalev

Çaylak Detaycı
Üye
Türkiyedeki satıcısında şöyle bir ibare var. Kuş pisliği izi pürüzsüz ise ve aracınız 3 yaşın altındaysa Reflow'un sorunu giderme ihtimali çok yüksektir.

Kutu içinde 5 adet bulunmasına rağmen 1 adet olarak satıp onada 95 Tl gibi çok çok cüzzi bir fiyat koymalarıda muhteşem olmuş doğrusu.
Yurtdışı getirme parasına kutulu kimse almaz ki bunu

Samsung S8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi