Yeni Detay Ürünleri

sefakcl

Çaylak Detaycı
Üye
İl
KONYA
Deri Klinik Alman markası Tuga ürünlerini getiriyormuş daha önce kullanmış olan varmı

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Boyutu uygun ve cırt cırtlı herhangi bir pad ile kullanılabilir geldi bana abi.

Ama liquid waxa geçmek gerekecek :) Var mı sıvı waxlardan önerebileceğin? Alet güzelmiş, biraz daha zorlayıp aslında kablosuz polisaj için de olanını yapabilirler sanki, son kat cila, glaze tarzı ürünler için. Tam benim gibi makinesiz ama elle uygulamadan performans alamayanlar için bir ürün olur :)

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Boyutu uygun ve cırt cırtlı herhangi bir pad ile kullanılabilir geldi bana abi.

Ama liquid waxa geçmek gerekecek :) Var mı sıvı waxlardan önerebileceğin? Alet güzelmiş, biraz daha zorlayıp aslında kablosuz polisaj için de olanını yapabilirler sanki, son kat cila, glaze tarzı ürünler için. Tam benim gibi makinesiz ama elle uygulamadan performans alamayanlar için bir ürün olur :)
Bir kaç tavsiye varda garajda tekrar bakayım ürünlere.

Makina olarakda kablosuz şöyle bir makina var.bunuda wax atmak için alabilirim.

TRY 339.63 45% Off | 12V 2.0Ah Polishing machine with Lithium battery Car polisher 5 level adjustment of speed Sanding Machine Waxing Power Tool Buff
US $51.35 45% OFF|Aletler'ten Parlatıcılar'de 12V 2.0Ah parlatma makinesi lityum akülü araba parlatıcı 5 seviye ayarı hızlı zımpara makinesi ağda güç aracı Buff AliExpress'da

DENİZLİ

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
Deriklink firması amatörler için 50ml lik şişeler halinde deri kalkanı. Güçlü deri temşzleyici. Hafif deri temizleyici. Ve deri koruyucu ürünleri çıkarmış. Www.shopderiklinik.com adresinden ulaşabiliriz

Hocam tam almayı düşünüyodum bu çok iyi oldu teşekkür ederim. Peki koruyucu mu almalıyım kalkan mı?

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
250 tl ve üzerine kargo çıkmıyor alacağımız ürünler zaten 50 ml 3 şişe alsak topu topu 55 tl ustune birde 13 tl kargo parası vermek garip geliyor. kargo parasını görünce insanın alasıda gelmiyor açıkcası.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ürün uzun süre önce tanıtıldı, 2020 de çıkacak dediler avrupada uygulamaya başlamışlar heralde. Buraya ne zaman gelir bilmem, ama çok fena bir ürün, artık herşey değişebilir.
Bu reklamını da çok sevdim.