Yeni Detay Ürünleri

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
:kop:  bizde kıracak kumbarada kalmadı
Üstadım bu güzel görsel sonrası niye demotive ediyorsun şimdi bizi. Gönül bagımız var biliyorsun bu markayla. Biraz yolundan sapma egilimi gözlemlemekle birlikte tolerans eşigini aşmadıgı bir hamle olarakta addetmekteyim firma adına.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Bir ara teaser verdikleri urun buymus demek ki :)

@Paian

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle :) . Katı wax gelir diye bekliyordum aslında ama sprey ürünün rahatlığı da güzel tabi.

Yalnız iki şey dikkatimi çekti. Birincisi dayanımını merak ettim. Onunla ilgili bir şey söylememişler. İkincisi kullanım olarak önce aplikatörle yayın 1,5 -2 dakika bekleyin tekrar panel üzerine fısfıslayıp parlatın demişler. Sanırım normalde buff etmesi zor. Geçenlerde Turtlewax Ceramic Spray Coating şişesini bir arkadaşıma vermiştim kullansın diye. Parlatmada sıkıntı yaşayınca böyle uygulamış. Ama ciddi ürün kullanımı olmuş tabi ki. Şimdi bu ürün vergisiz, karsız düz hesap 280 TL. Dayanımı bilmiyorum ama 680 ml ürün eğer ciddi dayanım vadetmiyorsa ben bilemenko. :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Üstadım bu güzel görsel sonrası niye demotive ediyorsun şimdi bizi. Gönül bagımız var biliyorsun bu markayla. Biraz yolundan sapma egilimi gözlemlemekle birlikte tolerans eşigini aşmadıgı bir hamle olarakta addetmekteyim firma adına.
Allah nasip ederse alınacaklar listesinde ilk sıralarda üstadım. Dediğine katılıyorum, Zymöl den beklenmeyen bir hareket olmuş ama Zymöl yaptıysa iyi yapmıştır diye düşünüyorum. Umarım yanılmayız.

umut111

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Şuan kullandığım makinayı 200 bar civarına ayarladım makina normal şartlarda saatte 950 lt debi.
arıtma suyunu depoladığım için net biliyorum bmw yıkamada 200 lt jeep de 250 lt civarı su harcıyorum.

DENİZLİ
abi yüksek basınçlı makina olarak ne önerirsin? 160 bar bosch var düşündüğüm, gres, hidrolik, mazot, toz, pislik vs kepçelerde de iş görür mü acaba? 130 barla idare ediyorum bir süredir

-dogo-

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Can bey ne kadar memnun kaldıysa artık,ilk mesajında hemen bizimle paylaşmak istemiş :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Sonax BSD ürününü seramik içerikli geliştiriyor.
Yeni çıkacak olan ürün yüzeyde daha kaygan hissiyat oluşturup, mevcut ürünün toz çekme sorunu ortadan kalkacak.
Acele etmeseymişler bir 5-6 yıl daha bekleselermiş :D :D
Nihayet biz ne yaptık diye sorgulamışlar :D
Millet graphene'e geçti, gerçi içerik en fazla %10 ve beklentiyi de karşılamadı ya neyse. Bunlar da daha yeni seramik içerikli hızlı zımbırtı çıkarıyor.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Acele etmeseymişler bir 5-6 yıl daha bekleselermiş :D:D
Nihayet biz ne yaptık diye sorgulamışlar :D
Millet graphene'e geçti, gerçi içerik en fazla %10 ve beklentiyi de karşılamadı ya neyse. Bunlar da daha yeni seramik içerikli hızlı zımbırtı çıkarıyor.
Daha yeni V07yle karıştırıp toz problemini çözen karışımı beğenmiştim. Elimde fazladan açılmamış 1 şişe daha vardı. Neyse artık kapı içi janta falan nereyi bulsak süreriz. :D