Yeni Detay Ürünleri

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bu konu başlığını kaldırmayı öneriyorum, yoksa ocaklar batacak. Renkli renkli şekerler gibi hepsi, al beni al beni diyorlar...
Sen gel birde beni gör. An itibariyle amazon ve gibi sayfalarda dolanıyorum. Az önce aa ne kadar ucuz dediğim ürünü kargo ücreti ve kur farkı ile ne hale geldiğini görünce hadi oradan dedim. Bir buğu önleyici mendil aşağı yukarı 150 TL'ye geliyor.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Birsey alacaksan alana kadar dusunursun hocam aldiktan sonra bu endise biter hersey bi goz acip kapayana kadar :)
Meguiars'ları almam o kadar hızlı gerçekleştiki hanım evde ne yaptın aldın mı diye sordu. Ohoo çoktan aldım bitti o işlem dedim şok olmuştu :D :D
Ne ara aldın az önce bilgisayar başındaydın ne ara cüzdanı aldın ne ara yerine koydun diye halen soruyor. Flash Gordon gibi ışık hızında işlemi hallettim. Aynı şeyi hanımın ürünler için yapmıyorum .At sepete sen onları, hah tamam sonra bakarız, alırım diyorum :D :D

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Meguiars'ları almam o kadar hızlı gerçekleştiki hanım evde ne yaptın aldın mı diye sordu. Ohoo çoktan aldım bitti o işlem dedim şok olmuştu :D:D
Ne ara aldın az önce bilgisayar başındaydın ne ara cüzdanı aldın ne ara yerine koydun diye halen soruyor. Flash Gordon gibi ışık hızında işlemi hallettim. Aynı şeyi hanımın ürünler için yapmıyorum .At sepete sen onları, hah tamam sonra bakarız, alırım diyorum :D:D
Sizle beraber bende kendime aldim ama daha kargoya cikmadi bekliyorum bakalim :halay:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Gyeow Q2 Quick View cam ürünü
japonlara özenmişler. birazdaha estetik bi tasarım olabilirmiş.

aplikatörün yüzey kapalma alanı çok az. çok uzun sürer uygulama.
tabi 30 dk gibi bir kürleşme vermiş ürün adına . ( biraaz uzunmu ne... ) belki uygula başlama yerine geri dönene kadar sürüm esnasında okadar zaman geçecegi içindir bu aplikatör. gülücük.
boncuk açılarıda eh işte tarzı.