Yeni Detay Ürünleri

Kodeks

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Çok merak ettiğim ve ilginç bir ürün stoklara girer girmez derhal satın alacağım

Vonixx SINERGY PAINT – CarboSiloxy teknolojisine sahip sprey kaplama – 500ml
Merhaba öncelikle ürün stoklara girmiş. Sizin mesajınızı gördükten sonra YouTube’dan izledim, güzel görünüyor. Ancak bir video serisinde 2 ay dayandı demişler. Asıl sorum şu Sonax’ın yeni çıkardığı seramikler de aynı teknoloji değil mi? Ne farkı var tam anlamadım. Onlarda Si-Carbon yazıyor, bunda carbonsiloxy.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba öncelikle ürün stoklara girmiş. Sizin mesajınızı gördükten sonra YouTube’dan izledim, güzel görünüyor. Ancak bir video serisinde 2 ay dayandı demişler. Asıl sorum şu Sonax’ın yeni çıkardığı seramikler de aynı teknoloji değil mi? Ne farkı var tam anlamadım. Onlarda Si-Carbon yazıyor, bunda carbonsiloxy.
Merhaba hocam evet bende inceledim vaadettiği dayanıklılığı vermesi zaten imkansız 2-3 ay 4-5 yıkama anca dayanır diye belirtiyorlar denemekte fayda var.Sonax mevzusuna gelince bir youtube kanalında izledim içeriklerinin hemen hemen aynı olduğunu belirtiyorlardı ama, sonaxtan istediğim parlaklığı alamadım ve kaportadaki bıraktığı hissiyatı beğenmemiştim vonixx incelemerde suyu mermi gibi itiyor ,parlaklıkta bir o kadar güzel görünüyor.

Kodeks

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba hocam evet bende inceledim vaadettiği dayanıklılığı vermesi zaten imkansız 2-3 ay 4-5 yıkama anca dayanır diye belirtiyorlar denemekte fayda var.Sonax mevzusuna gelince bir youtube kanalında izledim içeriklerinin hemen hemen aynı olduğunu belirtiyorlardı ama, sonaxtan istediğim parlaklığı alamadım ve kaportadaki bıraktığı hissiyatı beğenmemiştim vonixx incelemerde suyu mermi gibi itiyor ,parlaklıkta bir o kadar güzel görünüyor.
İkisini de denemediğim için yorum yapamadım tabi. Keşke çok dayanıklı olsa gerçekten. Ama fiyatları da orantısız şu an Vonixx 500 ml 350 TL, Sonax 750 ml 300 TL.

Yine de ürünle ilgili karşılaştırma videolarını aşağıya ekledim:
Sinergy vs Sonax - 1
Sinergy vs. Sonax - 2
Sinergy vs Sonax - 3
Sinergy vs Sonax - 4

Sinergy vs Meguiars Hybrid Liquid Wax

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İkisini de denemediğim için yorum yapamadım tabi. Keşke çok dayanıklı olsa gerçekten. Ama fiyatları da orantısız şu an Vonixx 500 ml 350 TL, Sonax 750 ml 300 TL.

Yine de ürünle ilgili karşılaştırma videolarını aşağıya ekledim:
Sinergy vs Sonax - 1
Sinergy vs. Sonax - 2
Sinergy vs Sonax - 3
Sinergy vs Sonax - 4

Sinergy vs Meguiars Hybrid Liquid Wax
Fiyat ve hacim olarak sonax önde şuan içerikleri benzer olduğu söyleniyor İkisi arasında sonax fp olarak daha mantıklı görünüyor ama sinergy kullanmadan yapıyoruz bu yorumu bu kısım soru işareti ile dolu o yüzden :)
Ben vonixx sinergy stoklara girer girmez alacaktım incelemeleri izledikten sonra şuanda kullanmış olduğum vonixx blend spray waxla devam etme kararı aldım.Bu ürüne nazaran çok albenisi olmadığına karar verdim,Sonax ceramic spray wax blend spray vax kadar isteklerimi karşılamadı.Aracım beyaz renk parlaklık,hissiyat.su iticilik bana daha başarılı geldi .Benim kişisel görüşümdür, sonaxtan memnun olanda çok forumdaki arkadaşlardan tercih ve zevk meselesi tabikide:)

eminkilic61

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben vonixx sinergy stoklara girer girmez alacaktım incelemeleri izledikten sonra şuanda kullanmış olduğum vonixx blend spray waxla devam etme kararı aldım.Bu ürüne nazaran çok albenisi olmadığına karar verdim,Sonax ceramic spray wax blend spray vax kadar isteklerimi karşılamadı.Aracım beyaz renk parlaklık,hissiyat.su iticilik bana daha başarılı geldi .Benim kişisel görüşümdür, sonaxtan memnun olanda çok forumdaki arkadaşlardan tercih ve zevk meselesi tabikide:)
vonixx blend spray wax'tan çok memnunum. su iticilik bekledğimden iyi çıktı
sinergy, bunun bir üst haliyse kaçırmadan alırım

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
vonixx blend spray wax'tan çok memnunum. su iticilik bekledğimden iyi çıktı
sinergy, bunun bir üst haliyse kaçırmadan alırım
Bu üründen devam edicem ben emin hocam 4 tane elimde mevcut baya bir süre yeter bana sinergy blend kadar parlaklık vermiyor gibi testlerde o yüzden yeltenmedim hiç :)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
12 dolar bir şey değil. Çarpınca da emsallerinden uygun gözüküyor. Ama işte kargo, ötv, mtv, zorunlu trafik, dask, hgs ...vs dahil edilince ... Off neyse sustum ...

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
12 dolar bir şey değil. Çarpınca da emsallerinden uygun gözüküyor. Ama işte kargo, ötv, mtv, zorunlu trafik, dask, hgs ...vs dahil edilince ... Off neyse sustum ...
Öyle valla. Yalnız bu adamların, yaptıkları ürünü anlatamama durumu da bir gerçek yani. Her ürünlerine "seramik ama ötesinde bir şey", "graphene ama biraz daha git bakkalı dönünce solda" hesabı tarif veriyorlar. Abi şunu tam bir söylesene şu diye:terlisırıtan:.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Öyle valla. Yalnız bu adamların, yaptıkları ürünü anlatamama durumu da bir gerçek yani. Her ürünlerine "seramik ama ötesinde bir şey", "graphene ama biraz daha git bakkalı dönünce solda" hesabı tarif veriyorlar. Abi şunu tam bir söylesene şu diye:terlisırıtan:.
Amerika'lı abiler hep böyle yapıyor. Çok iddialı laflar seçiyorlar. Merak uyandıracak cümleler kuruyorlar. Tabi beklenti de çok yükseliyor. Beyond graphene. Ama ne kadar beyond belli değil. Better than ceramic ama ne kadar better. Better dedim de, beter ol döviz kuru emi.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Abi 12 Dolar aslinda cok iyi Tl ile 225₺ Gumruk,Kargo,Vergi,Satici Kar oraninida hesap etsek tahminim 500₺ civari bir rakama gelir gibi...belki yaniliyor olabilirim daha dusukte olabilir