Yeni Detay Ürünleri

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Şimdi detay ürünü üretiyorum ve sitende ürünün lansmanını yapıyorsun. Biz detaycı ları takip etmelisin. Hedef kitle kim, seramik ürünün böyle boncular ve araç yüzeyin bu kadar çizik ve bakımsız olursa kopyacılıktan öteye gidemezsin.
Not:ürünü denemedim belki iyi çıkar, ama daha ayrıntılı, detaylı düşünülmeliydi bu konu

albüm paylaşım siteleri

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Emin olmadan birşey söylemek zor ama çok fazla Chemical Guys'dan esintiler var hatta neredeyse yazılar birebir aynı. İçeriği için de kullanmadan karşılaştırmadan birşey söylemek zor.
Siteyi de hazır mı aldılar ne yaptılarsa, bakmak istediğin ürünün sayfasında aşağılarda You may also like yazısı çıkıyor.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
iyi çıksa ne olacak. 225ml iron out 75 tl. kim satacan bunu arkadaş lansman de bişey de yap bir paket alalım :) Bu fiyatlara sıkıntı...
Millet CG sanıp atlar diye mi düşündüler ne yaptılar. Fakat her Chemical Guys ürünü de muazzam değil ki.

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Millet CG sanıp atlar diye mi düşündüler ne yaptılar. Fakat her Chemical Guys ürünü de muazzam değil ki.
Bir arkadaş canı istemiş girişmiş bu işlere. Videolardaki kurgular filan düşünülerek yapılmış. Öyle basit kameralar ile değil, film lensleri olan makineler ile yapılmış. Işıklandırmalar, bokehler filan :) Marka da Chemical Bulls olsa tam olacakmış :D ona cesaret edilememiş .Umarım yolları açık olur. Ürünler pahalı olmasa denerdik, şu an denemeye değecek gibi değil.

xanax

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Carbon Collective yeni jant eldiveni çıkartmıs çok güzel duruyor.

Videosunu da ekleyeyim instagram hesabındaki ;
http://instagr.am/p/COBS-xPHWXr/

Sitesini inceledim 16 pound UK satış fiyatı var.

İncelemek isteyen arkadaşlar icin link;
Supreme Plush Microfibre Wheel Mitt | Carbon Collective | Ceramic Coatings & Detailing Products

Vakit ayırdığıniz icin tesekkürler.
Hocam bu tür eldivenlerden pek randıman alamadım kullanımı hantal ve pek hoş olmuyor. jantlarda bu verdiğim linkdeki eldiveni kullanabilirsiniz. Uzun zamandır kullanıyorum çok memnunum. Fiyat araştırması yapmadım ilk açılan linki paylaşıyorum

TRY 0.09 | Microfiber Wool Soft Auto Car Washing Glove Cleaning Car Cleaning glove Motorcycle Washer Care Car paint Wash care tools
1.95US $ |Microfiber Wool Soft Auto Car Washing Glove Cleaning Car Cleaning glove Motorcycle Washer Care Car paint Wash care tools|Washing Gloves| - AliExpress

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ya şimdi görünürde bazı ürünler ingiltere de çok uygunmuş gibi gözükse de , döviz farkı ve kargo bedelini ve hatta olası gümrük bedelini ve hatta olası bir gümrükte takılma durumunu hep göz ardı ediyoruz. Ben bunları tecrübesini çok yaptım. Bazen hiç hoş olmayan muhabbetler de olabiliyor. Ha şimdi nasılsa bizde vergimize bakıyoruz diye takılmayabilir öyle bir risk olmayabilir ama sürekli bedeller ekleniyor.
Oradan bize gelirken bireysel alımlarda özellikle excluding vat olayı da var. Ben o dodo hybird waxı tesadüfen indirimdeyken almıştım. Kargosu da insaflıydı.
Oraya gidip gelen birinden rica etsen yine ülke içinde belli bir meblağa kadar shipping ücreti var. Şahsen buradan almayı tercih ederim :)

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ya şimdi görünürde bazı ürünler ingiltere de çok uygunmuş gibi gözükse de , döviz farkı ve kargo bedelini ve hatta olası gümrük bedelini ve hatta olası bir gümrükte takılma durumunu hep göz ardı ediyoruz. Ben bunları tecrübesini çok yaptım. Bazen hiç hoş olmayan muhabbetler de olabiliyor. Ha şimdi nasılsa bizde vergimize bakıyoruz diye takılmayabilir öyle bir risk olmayabilir ama sürekli bedeller ekleniyor.
Oradan bize gelirken bireysel alımlarda özellikle excluding vat olayı da var. Ben o dodo hybird waxı tesadüfen indirimdeyken almıştım. Kargosu da insaflıydı.
Oraya gidip gelen birinden rica etsen yine ülke içinde belli bir meblağa kadar shipping ücreti var. Şahsen buradan almayı tercih ederim :)
Su Anda Hollandadan Kargo Siparişim Mevcut Yolda Takılma Durumundan Korkmuyorum Artık 1 er 2 ser adetten takılmıyor vergi bedeli olmasa birde kargo pahalı malesef.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Offf sonunda birisinin aklına saçma sapan markalar getirmek yerine dodo gibi bu işe hobiyle başlayıp, sonrasında mutfağına giren, insanlara uçuk dayanım vaadleri ile hayal satmayan, hobi severleri potansiyel $$$ olarak gören diğer markalara inat olarak ortaya çıkmış bir markadır dodo yumurtası :lezzetlix:
Bu kadar şey söyledik ama buradaki fiyatlar herkesin ulaşabileceği düzeyde olduğu söylenemez...