Yeni Detay Ürünleri

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Grass Buffin deneme şansınız oldu mu @ege hocam. Fiyat yüksek ama teknolojisi dediği gibi ise rakamın ederi var. Detaylı bir foto çekmek lazım buna da :taraa:

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Görüntüsü uber premium yellow’a çok benziyor. Kurulama performansı iyi çıkarsa alınır.

DENİZLİ

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Grass Buffin deneme şansınız oldu mu @ege hocam. Fiyat yüksek ama teknolojisi dediği gibi ise rakamın ederi var. Detaylı bir foto çekmek lazım buna da :taraa:
daha yeni gelmiş. deneyimlemedim ama bende LUXURY BUFFING , ROYAL GREY, ULTIMATE VIOLET modeleri var. kalteli bezler.

luxury 1400 gsm çift kat gerçekten kalın bir bez. bu onun bi tık yogunlugu alınmış gibi 800 gsm demiş. ama en ölçüleri 3 cm ve aynı. fiyat daha uygun.
tabi fiyatları kişisel bir seçim. bu konuda yorum yapamam. bütçe degişken.
yine tabi ki en ince ayrıntılarını gördügümüz ultra zoom resimleri sizin eşsiz kolleksiyonunuza dahil olduktan sonra bizlere zevkle izlemek kalacaktır.

iyi detaylar.

Görüntüsü uber premium yellow’a çok benziyor. Kurulama performansı iyi çıkarsa alınır.

DENİZLİ
üstad siz alınır diyorsanız alınır. nokta.

iyi detaylar.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@ege Doğaner'den ve TW'den yeni ürünler ile ilgili haber var mı ?
hakanım birdaha rahatsız etmedim. biraz zaman geçsin istedim açıkçası.
birde test sonuçları wooww dedirtmedi.
kısa süreli hafızama encoding olumlu işlemmemiş belkide.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Gelmemesi daha hayırlı olur Avrupa fiyatlı bile abarti 30pound a kralı alınır. Market ürünü..
Kutaş, anam ne yaptın gömdün ürünü :D Dur ya belki heves edip bir şekilde getirmeye çalışan/lar vardır. Tamam evet pahalı ama şöyle birşey var. Amerika'da bu ürün 30 dolar ise, İngiltere'de 30 pound oluyor. Genelde fiyatlamayı böyle yapıyorlar. Market ürünümü pek değil gibi gözüküyor. En azından özel bir seri, sınırlı üretim.
İsmi cinsi pek bilinmeyen ezcarcare'de bile 40 pound'dan aşağıya wax yok. Mitchell King'de de fiyatlar pek öyle parlak değil. 30 pound verince başka şeyler alınabiliyor ama graphene olsun, o olsun bu olsun denildiğinde fiyatlar 30 pound'dan başlıyor.
Hele ki ,art de shine almaya niyetlendiysen vay haline.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Kutaş, anam ne yaptın gömdün ürünü :D Dur ya belki heves edip bir şekilde getirmeye çalışan/lar vardır. Tamam evet pahalı ama şöyle birşey var. Amerika'da bu ürün 30 dolar ise, İngiltere'de 30 pound oluyor. Genelde fiyatlamayı böyle yapıyorlar. Market ürünümü pek değil gibi gözüküyor. En azından özel bir seri, sınırlı üretim.
İsmi cinsi pek bilinmeyen ezcarcare'de bile 40 pound'dan aşağıya wax yok. Mitchell King'de de fiyatlar pek öyle parlak değil. 30 pound verince başka şeyler alınabiliyor ama graphene olsun, o olsun bu olsun denildiğinde fiyatlar 30 pound'dan başlıyor.
Hele ki ,art de shine almaya niyetlendiysen vay haline.
Abi getiren getirsin kullansın bende denemek isterim ama Avrupa Amerika pazarında market ürünü kategorisinden yukarı çıkamamış bir firmanın ürünlerinin bu kadar abartılması bana saçma geliyor... infinty synergy alırsın bu paraya kendini kanıtlamış bir markanın ürünlerini kullanırsın en azından forumdaki çoğu kişi detayı keyif icin yapıyor zaten hic bir profesyonel bu paraları turtle wax’a vermez diye düşünüyorum:)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Abi getiren getirsin kullansın bende denemek isterim ama Avrupa Amerika pazarında market ürünü kategorisinden yukarı çıkamamış bir firmanın ürünlerinin bu kadar abartılması bana saçma geliyor... infinty synergy alırsın bu paraya kendini kanıtlamış bir markanın ürünlerini kullanırsın en azından forumdaki çoğu kişi detayı keyif icin yapıyor zaten hic bir profesyonel bu paraları turtle wax’a vermez diye düşünüyorum:)
Eee şey, az önce de dediğim gibi çok dayak atmasan mı acaba ne yapsan. Ben heves ettim ve siparişini verdirdim. Arkadaşım da artık ne zaman getirebilirse o zaman ürüne kavuşabileceğim. Tabi aksilik olmaz ise...
Kısmet artık.
Sen yine de çok vurma :) Benim gibi heves edenlerin hevesleri kursağında kalmasın :)

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Eee şey, az önce de dediğim gibi çok dayak atmasan mı acaba ne yapsan. Ben heves ettim ve siparişini verdirdim. Arkadaşım da artık ne zaman getirebilirse o zaman ürüne kavuşabileceğim. Tabi aksilik olmaz ise...
Kısmet artık.
Sen yine de çok vurma :) Benim gibi heves edenlerin hevesleri kursağında kalmasın :)
Amacim kötülemek degil Hakan abicim belki cok şaşırtır bizi belli olmaz detay ürünleri yanlış anlaşılmak istemem:(