Yeni Detay Ürünleri

medxr13

Usta Detaycı
Üye
İl
.
Enes hocam ben de Color Pop modelinden alacağım, eğer aldıysanız görüşlerinizi merak ediyorum, baktığım zaman Work Stuff felan hikaye gibi görünüyor.
Ben double twist eldiven ve pad olandan aldım. Kargo gelmiş de kapıya bırakmışlar hf ortasına kadar il dışındayım, perşembe günü aksilik olmazsa inceleceğim ama sizin dediğiniz colour pop olan modelden almadım. 1100 GSM yazısına tav olup bu ikisini aldım :D

SuperClean

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul

Bayram sebebiyle Tüm ürünlerde
%15 indirim yapildi.

Alt limit yok , Kupon Yok.

Özellikle SuperClean markali ürünlerimizde 5li 10 lu paketlerde tekli fiyatlara göre her zaman %20 uygunluk vardı , üstüne %15 daha geldi.

Cam bezi , Lazer kesim Cila bezleri vs. Toplu paketlemelerde fiyatlar güzel.

150 TL uzeri ücretsiz kargo.

Purestar'larin çoğu ücretsiz kargoya denk geleceği için Avrupa satış fiyatlarindan aşağida kalacaktir.

Ihtiyacı olan değerlendirebilir.

Herkese şimdiden Sağlıkli bayramlar.

www.mikrofibermarket.com

Son düzenleme:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
AutoBrite Ürünleri Satışa Cıkmış Bana uygun geldi sanki fiyatları özellikle 500 Ml likler Orjinal şişeli ve baslıklarıyla cok güzel duruyor haksızmıyım amirim @Sefa46
Az evel baktim kardesim Fiyatlar güzel hani ben hiç autobrite ürünü kullanmadim :terlisırıtan: ama orjinal fis fis siseli grup fiyat cok iyi sadece şise yi almak.istesen 40₺ asagiya alamazsin o yuzden hesapli yani bence

Athree

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Purple velvet ve banana gloss şampuanlar ph nötr ama içinde parlatıcı varmış. Wax perdelemesi yapar mı ki

jlmami

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bende magifoam dan 5 litre almayı düşünüyordum custard olanı gelmiş kararsız kaldım...