Bir ara Shell’de paste waxı satılan Nu Finish markasının yaklaşık 1 sene önce seramik ve graphene spreyleri çıkmış. Önceden paylaşıldıysa affola. Özellikle ceramic olan epey iyi görünüyor. Var mı Türkiye’de satan birisi acaba?
1) Ürün Linki Better Than Wax™ Ceramic Coating
Turtle wax ın yeni şampuanı. Görüntü ve ambalaj tasarımını beğendim, ama 4 litreye 100ml kabul edilemez bir oran. Kendi orjinal sitesinden de baktım nazik bir yıkama, wax sökmeyecek şekilde, için 1 galona 3 oz yazmışlar. Ürünün sarfiyatı çok fazla maalesef. Bu sarfiyatla da çok bir fiyat avantajı kalmıyor gibi.
Nasiol'un yeni ürünü TempoRoad. Yakın zamanda uzun yola çıkmadan önce keşke böyle bir ürün olsa diye düşünmüştüm.
Ürünün fiyatını da düşününce ben çok beğendim. Uzun yollardan önce kullanılabilir. Taş vs. ye karşı aman aman koruyacağını düşünmesem de böcek kalıntılarına karşı oldukça etkili gibi duruyor.
Üstadim bunu ben test ettim hatta forumdada paylasacaktim vala cok teferruatli bu ya bunu uygulamak hadi kolayda cikarmasi iskence ya parca parca geldi hani folyo soyar gibi olmadi belki ben yapamamista olabilirim ya cok bir albenisi yok bunun Taş sıcramasina zaten koruma saglamaz saglamayamadiktan sonra da zaten normal wax lardan pek farki kalmiyor
Nasiol'un yeni ürünü TempoRoad. Yakın zamanda uzun yola çıkmadan önce keşke böyle bir ürün olsa diye düşünmüştüm.
Ürünün fiyatını da düşününce ben çok beğendim. Uzun yollardan önce kullanılabilir. Taş vs. ye karşı aman aman koruyacağını düşünmesem de böcek kalıntılarına karşı oldukça etkili gibi duruyor.
Bu tip bir ürünü ilk önce seneler önce Wolf's Chemicals yapmıştı. Sonra Nasiol bir ürün çıkardı ve ilk deneyenlerden biride bendim. Uygulaması çok kolaydı ama uygulandığı yerden çıkarmak biraz eziyetliydi.
Sefa'nın yazdığına göre de yıllar sonra bu durum değişmemiş gibi algıladım.
Bu tip bir ürünü ilk önce seneler önce Wolf's Chemicals yapmıştı. Sonra Nasiol bir ürün çıkardı ve ilk deneyenlerden biride bendim. Uygulaması çok kolaydı ama uygulandığı yerden çıkarmak biraz eziyetliydi.
Sefa'nın yazdığına göre de yıllar sonra bu durum değişmemiş gibi algıladım.
Üstadim bunu ben test ettim hatta forumdada paylasacaktim vala cok teferruatli bu ya bunu uygulamak hadi kolayda cikarmasi iskence ya parca parca geldi hani folyo soyar gibi olmadi belki ben yapamamista olabilirim ya cok bir albenisi yok bunun Taş sıcramasina zaten koruma saglamaz saglamayamadiktan sonra da zaten normal wax lardan pek farki kalmiyor
Bunu sürülebilir hale getirmişler tek fark o olmuş. İlk çıkardıklarında fısfıslanabilen bir üründü ve su ile çözülüyordu ama çok uğraştırıyordu.
Açıkçası Wolf's Chemicals'ın ürünü daha iyidi.
Taş için bir etkisi olacağını hiç sanmıyorum hepi topu sinek böcek kalıntıları su ile tek seferde çıkıyor. Ama o film su ile zor çözülüyordu. Dediğin gibi petrolde uğraşılacak bir ürün değil. Süreli su tutuyorsun zaten. Bütün suyu oraya harcarsın anca çıkar.
Wolf's Chemicals'ın ürünü su ile hemen çözülüyordu.
Tazyiklede cozuluyor hocam ancak bir 4/5 kez Para atip tazyik i calistiracaksiniz buda zaten mumkun degil petrolde hani kimse olmayacak 1 saat boyunca o zaman sorun yok
Yeni lastik parlatıcısında polidimetilsiloksan varmış. Aynı kimyasal yerli bir markanın lastik parlatıcısında da var. Darkside için dünya para verene kadar yerli malı ürünü almayı tercih ederim açıkçası
Ürünün konusunu açacağım
Ürünü yamaçlar detailing getirmiş yeni bir ürün türkiyede şuan..test etmek istedim dükkanda bulunduğumuz sırada bir atımlık sıktık ortama tüm dükkanı sardı kokusu ürünü beğendim şuan kampanyada 140 tl fiyatı var
ürün açıklaması
Hava Tazeleyici ve Kötü Koku Giderici oda Ve Araç spreyleri aerosollerimiz son derece Yoğun parfümlüdür ve kokuları hızla ortadan kaldırmalarını sağlamak için havada saatlerce asılı kalacak şekilde formüle edilmiştir. Sadece arabanın içine birkaç kısa püskürtme püskürtün. Sürüşten önce kokunun dağılması ve yumuşaması için zaman tanınması tavsiye edilir. Kuru sprey formülü, kumaş yüzeylerde de harika çalıştığı anlamına gelir. Kokuları etkili bir şekilde nötralize etmek için koltukların ve halıların üzerine hafifçe püskürtün. (renk solması yaşanmaması önce göze çarpmayan bir bölgede test etmeniz önerilir)
Millionaire: Popüler 1 Million kokusu burada! Dünya çapında milyonlarca kişi tarafından sevildi!