Yeni Detay Ürünleri

Atsiz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara/Trabzon

Ürünü yamaçlar detailing getirmiş yeni bir ürün türkiyede şuan..test etmek istedim dükkanda bulunduğumuz sırada bir atımlık sıktık ortama tüm dükkanı sardı kokusu ürünü beğendim şuan kampanyada 140 tl fiyatı var

ürün açıklaması

Hava Tazeleyici ve Kötü Koku Giderici oda Ve Araç spreyleri aerosollerimiz son derece Yoğun parfümlüdür ve kokuları hızla ortadan kaldırmalarını sağlamak için havada saatlerce asılı kalacak şekilde formüle edilmiştir. Sadece arabanın içine birkaç kısa püskürtme püskürtün. Sürüşten önce kokunun dağılması ve yumuşaması için zaman tanınması tavsiye edilir. Kuru sprey formülü, kumaş yüzeylerde de harika çalıştığı anlamına gelir. Kokuları etkili bir şekilde nötralize etmek için koltukların ve halıların üzerine hafifçe püskürtün. (renk solması yaşanmaması önce göze çarpmayan bir bölgede test etmeniz önerilir)

Millionaire: Popüler 1 Million kokusu burada! Dünya çapında milyonlarca kişi tarafından sevildi!
hocam cidden one million gibi kokuyor mu

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
hocam cidden one million gibi kokuyor mu
Hocam one million kokusu hakkında önceden bir bilgim veya kullanmışlığım yok malesef ama kokusu harika sanırsam bahsettiğiniz koku olabilir firmaya bir danışın isterseniz koku çok yoğun araç içinde anlık sıkıp kullanmak boğuyor akşamdan sıkılması tavsiye edildi ve yalnızca tek atım yetiyor ürün cidden çok başarılı buldum ben

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Çok iddialı görünüyor, dediklerinin yarısı bile tutsa çok iyi :)
Kesinlikle katılıyorum bu ürünü uzun zamandır takipteyim eğer videolarda izlediğim kadar etkiliyse stokları eritip bundan devam edebilirim uygulama alanımız olmadığı için kuytu köşede katı wax atmak baydı artık böyle geçerli
ürünler lazım bu üründen umutluyum :sırıtan1: vonixx in gerçekten güzel ve dayanıklı ürünleri var wax ve hızlı cila sınıfında

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@EmirhanYigiter @Cilacı @fserterr

Ürün iddaali ancak cok uzun dayanacagini tahmin etmiyorum yani Hali Hazirda Sonax PNS ile hemen hemen ayni ozellikte o bile 2 ay a zor dayaniyordu :)

Ama forum icin alir test ederim.

Bilindigi üzere Heralde Test Etmedigim Wax Kalmadi sadece birkac tane kaldi aralarinda en iyisi bile 2 ay dayanamadi Halbuki Aciklamalarinda 6-12 ay dayanim diyordu hatta 3 Bin ₺ lik Angelwax Enigma 2 Yikamayi zor cikarmisti :)

Wax Konusunda pek bir beklentim kalmadi Firmalardan daha Fusso ya rakip cikartmadilar.Su İticilik konusunda Sonax PNS nin üzerine cikamadilar buna bir cok markanin Seramikleride dahil :)

gokhanbulut

Acemi Detaycı
Üye
İl
Bursa
Ben de diyorum heralde ben yanlış uyguluyorum. Proftan duyunca içim ferahladı, gerçekten en fazla 4-5 yıkamada özelliği azalıyor çoğu ürünün.

Ürün iddaali ancak cok uzun dayanacagini tahmin etmiyorum yani Hali Hazirda Sonax PNS ile hemen hemen ayni ozellikte o bile 2 ay a zor dayaniyordu :)

Bilindigi üzere Heralde Test Etmedigim Wax Kalmadi sadece birkac tane kaldi aralarinda en iyisi bile 2 ay dayanamadi Halbuki Aciklamalarinda 6-12 ay dayanim diyordu hatta 3 Bin ₺ lik Angelwax Enigma 2 Yikamayi zor cikarmisti :)

Wax Konusunda pek bir beklentim kalmadi Firmalardan daha Fusso ya rakip cikartmadilar.Su İticilik konusunda Sonax PNS nin üzerine cikamadilar buna bir cok markanin Seramikleride dahil :)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye

PNS bahsi geçmişken güzel bir bilgi bırakalım.

Polisaj sonrası PNS uygulanacaksa eğer, bu işlemi direk polisaj sırasında yapabilirsiniz. Yani son kat polisaj uyguladınız, yüzeydeki pasta kalıntılarını silmeden önce yüzeye pns sıkıp temiz ve kuru bezle silerseniz, hem yüzeydeki pastayı temizlersiniz hem de direk korumaya alırsınız.

Bu bilgiyi de direk detay fuarında Autolackaffen Niko’dan öğrendim. :)

edward

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Merhaba. Uzun ömür kosunun da fusso nun hangi çeşidi birde ne kadar dayanımı söz konusu?

Turtle wax ptfe etkili olanını deneme şansınız oldu mu acaba? 12 ay gitmiyor ama takribi 5 ayı rahat var. En azından ben memnunum.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

doğru dediniz sefa hocam parlaklık istediğim seviyerlerde olsaydı fusso dan başka ürün kullanmazdım ama parlaklık istediğim seviyede olmadığı için ve uygulama için müsait alanım olmamasından ötürü bu tarz hızlı basit uygulayacağım ürünlere yöneliyorum :) testinizide bekliyorum ayrıca ürünle ilgili

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhaba. Uzun ömür kosunun da fusso nun hangi çeşidi birde ne kadar dayanımı söz konusu?

Turtle wax ptfe etkili olanını deneme şansınız oldu mu acaba? 12 ay gitmiyor ama takribi 5 ayı rahat var. En azından ben memnunum.
Hocam Merhaba Ptfe ve Carnauba yi ikisinide kullandim.Degeri bilinmeyen güzel ürünlerdir.Dayanim Konusunda Dedigim gibi Beklentiye bagli Aracinizi Sık yikayan biriyseniz 2 ay zor dayaniyor ancak uygulamayi yapip kapali garajda ayda 1 kez yikaniyorsa 6 ay yine gider tabi bu durum diger urunler icin de geçerli :)

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
doğru dediniz sefa hocam parlaklık istediğim seviyerlerde olsaydı fusso dan başka ürün kullanmazdım ama parlaklık istediğim seviyede olmadığı için ve uygulama için müsait alanım olmamasından ötürü bu tarz hızlı basit uygulayacağım ürünlere yöneliyorum :) testinizide bekliyorum ayrıca ürünle ilgili
Aslında fusso bir anlamada sealent, yani astar gibi düşünüp üzerine wax atilabilen bir ürün. Üzerine kiwami ya da başka sio2 içerikli ürün uygulandığında parlaklık sağlanabiliyor.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aslında fusso bir anlamada sealent, yani astar gibi düşünüp üzerine wax atilabilen bir ürün. Üzerine kiwami ya da başka sio2 içerikli ürün uygulandığında parlaklık sağlanabiliyor.
Evet Hocam ama uygulaması yorucu ve zahmetli daha pratik ürünlere yöneldim bu yüzden şuanki kullandıklarım vonixx hybrid carnauba wax ve ara yıkamalarda hidrofobi azaldıkça vonixx blend spray wax ile destekliyorum bu sıralar memnunum bu ikiliden. malum kış ayı başladı uygulama yapmak zor olacağı için elimdeki qd hızlı cilaları bitireceğim yıkamalardan sonra hızlıca işimi halletmek için

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Evet Hocam ama uygulaması yorucu ve zahmetli daha pratik ürünlere yöneldim bu yüzden şuanki kullandıklarım vonixx hybrid carnauba wax ve ara yıkamalarda hidrofobi azaldıkça vonixx blend spray wax ile destekliyorum bu sıralar memnunum bu ikiliden. malum kış ayı başladı uygulama yapmak zor olacağı için elimdeki qd hızlı cilaları bitireceğim yıkamalardan sonra hızlıca işimi halletmek için
Aynen o ürünler de mantıklı ben de kış aylarında benzinlikte soğuk ile uğraşmamak için Eylül öncesi fusso yaptım, yikamalardan sonra carpro ech2o yu kurulama yardımcısı olarak kullanıyorum hem fussoyu destekliyor hem bir miktar parlaklık katıyor hem de kurulamak kolaylaşıyor. Parlaklık kesmezse hydro2lite vardı elimde onunla birer fıs atıp sulayinca iyi oluyor.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aynen o ürünler de mantıklı ben de kış aylarında benzinlikte soğuk ile uğraşmamak için Eylül öncesi fusso yaptım, yikamalardan sonra carpro ech2o yu kurulama yardımcısı olarak kullanıyorum hem fussoyu destekliyor hem bir miktar parlaklık katıyor hem de kurulamak kolaylaşıyor. Parlaklık kesmezse hydro2lite vardı elimde onunla birer fıs atıp sulayinca iyi oluyor.
Fusso tam kışlık ürün gerçekten carpro ürünleride güzel fakat kullanmak daha nasip olmadı perl hariç:)