Yeni Detay Ürünleri

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Meguiars Hybrid Ceramic Wax siparisini gectim fakat stoklarda olmadigi icin gelmesi biraz surecektir. Gelince inceleme cekip paylasim yapacagim. Mothers CMX de piyasaya cikinca test edilecek urunler arasinda simdilik.

Sent from my iPhone using Tapatalk

İmkan olursa Nanolex hybrid waxta merak ediliyor Can hocam :utandim:

El_Diablo

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
Abi sabırsızlıkla bekliyorum :mutlu: geleyim mi yardıma iki kişi hızlı çıkarız :komik:
Bana sicaklik gerek Can ....yok yani gelip isitirim seni diyorsan:oops: ,, buyur, battaniye cekip üzerimize , Mini ´nin üzerindeki kari beraberaber izleriz :heyecan:

Bakalim bu hafta sonu yagmur kar olmazsa niyetliyim, yanliz ben ne Zaman plan yapsam, aga tutmuyor…...

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Bana sicaklik gerek Can ....yok yani gelip isitirim seni diyorsan:oops: ,, buyur, battaniye cekip üzerimize , Mini ´nin üzerindeki kari beraberaber izleriz :heyecan:

Bakalim bu hafta sonu yagmur kar olmazsa niyetliyim, yanliz ben ne Zaman plan yapsam, aga tutmuyor…...

Hahah battaniyeler benden abi o zaman:komik: plan yok abi bu mevsimde tutmuyor zamanlamalar maalesef, spontane bir gün müsait olduğunuz bi gün bekliyoruz abi :mutlu:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Meguiars Hybrid Ceramic Wax siparisini gectim fakat stoklarda olmadigi icin gelmesi biraz surecektir. Gelince inceleme cekip paylasim yapacagim. Mothers CMX de piyasaya cikinca test edilecek urunler arasinda simdilik.

Sent from my iPhone using Tapatalk
aranan kan gibi olur bu inceleme. ''suskunluk sarmalı'' ndan çıkış vol 1 .şimdiden teşekkürler @Cangp2 bey. kolaygelsin. merakka- heycanla adlı günlerin ilk adımı