Yeni Detay Ürünleri

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Sana 3 gündür bu ürünü soracam, soramadım. ben sorana kadar yazmışsın. Bundan bi denemek lazım.
Urunu takibe aldim bir 10-15 gun beklemeyi dusunuyorum ilk alanlar kullansin yorumlasin diye. Eger ilk yorumlar bile kotu gelirse almayiz, yok soyle guzel boyle harika denirse parasina kiyip alirim bir test yapariz

Sent from my iPhone using Tapatalk

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Urunu takibe aldim bir 10-15 gun beklemeyi dusunuyorum ilk alanlar kullansin yorumlasin diye. Eger ilk yorumlar bile kotu gelirse almayiz, yok soyle guzel boyle harika denirse parasina kiyip alirim bir test yapariz

Sent from my iPhone using Tapatalk
Adamlar'ın ürünleri genelde iyi oluyor ama bu nasıl bende çok merak ettim cidden.

Sırada bekliyorum. İlk Onur abi sonra ben. Araya kaynak olmasın lütfen :D

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Hocam o arkadaş sebebini de sormuş mu :) Hangi Zymöl ürünü satılmamış da elinde kalmış ki :rolleyes:
Fiyat politikası yüzünden baya bi süre satılmadı. Ben zymöl şampuan 70 lira iken haftaya alırım dedim 90 oldu. Sonra yılbaşı indirimi beklerken 110 mu 120 mi ne oldu. Yeni ürün gelmiyor eski kurla alınan mallara neden zam yapıldı? Hadi yapıldı diyelim gönül almak için yılbaşı indirimi yapılmadı bir daha zam yapıldı :D

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Fiyat politikası yüzünden baya bi süre satılmadı. Ben zymöl şampuan 70 lira iken haftaya alırım dedim 90 oldu. Sonra yılbaşı indirimi beklerken 110 mu 120 mi ne oldu. Yeni ürün gelmiyor eski kurla alınan mallara neden zam yapıldı? Hadi yapıldı diyelim gönül almak için yılbaşı indirimi yapılmadı bir daha zam yapıldı :D
Aynen öyle. tamam yerine ürün koymak için devamlı zam yapmak kaçınılmaz denildi ama alım gücümüz de belli

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Tam da @green_spell in dediği durumdan ötürü çoğu firma zam yaptı. Kimisine fırsatçı dendi kimisine başka bir şey.

Abartanlar tabii ki oldu ama, kimse sattığı ürünü yerine koyamadıktan sonra o ticareti yapmak istemez.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Aynen öyle. tamam yerine ürün koymak için devamlı zam yapmak kaçınılmaz denildi ama alım gücümüz de belli
Tam da @green_spell in dediği durumdan ötürü çoğu firma zam yaptı. Kimisine fırsatçı dendi kimisine başka bir şey.

Abartanlar tabii ki oldu ama, kimse sattığı ürünü yerine koyamadıktan sonra o ticareti yapmak istemez.
ikinize de katılıyorum abilerim. Ben ticaretten anlamam etmem kimsenin esnaflığına dil uzatmam. Beğenmediğim yerle alışveriş yapmam instagramdan soran takipçileri yönlendirmem o kadar. Kendim ürünü ordan almam gelirim foruma yazarım bizden birine gitsin para isterim. şampuan muahbbetinde önce @nuriksari abim yardımcı oldu daha sonra da stokçu ruhuma dayanamayıp @Murat abimin açtığı konudan aldım. Uzun lafın kısası isteyen istediği gibi mal buluyo bence halk madur edilmesin detailing sektörü gelişsin ülkemizde

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Hocam o arkadaş sebebini de sormuş mu :) Hangi Zymöl ürünü satılmamış da elinde kalmış ki :rolleyes:
Kalma değil de kar bırakmıyor olabilir. Şampuanın yurtdışı fiyatı bile 120 lira civarında. Bunu nakliyesi ve vergisini düşününce aynı miktarda para kazanmak için 200’e satmak gerekir.