Yeni Detay Ürünleri

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Çoğu kimse sevmese de ben seviyorum Autoglym'i ;)

Bazı ürünleri f/p orantısını destekliyor abi arada seviliyor bence ,ürün güzel iş yaptı gibi göründü ama öncesinide görseymişiz :utandim:

O cızırtıları,fısıltıları duyunca videoda sanki böyle steak üzerine yağ dökülüyormuş gibi, iskendere tereyağ gibi hiç hoş şeyler hatırlatmadı bu saatte :komik:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Çoğu kimse sevmese de ben seviyorum Autoglym'i ;)

O kişilerden biri benim ama iyiye iyi diyoruz, magma fiyatı dışında güzel ürün dedim.
Bu ürün fiyatı ne olur bilmem fakat enteresan bir ürün. Fırçasız çalışmayacak gibi artı bereketsiz olacağı kanaati belirdi ilk izlenim olarak.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Bazı ürünleri f/p orantısını destekliyor abi arada seviliyor bence ,ürün güzel iş yaptı gibi göründü ama öncesinide görseymişiz :utandim:

O cızırtıları,fısıltıları duyunca videoda sanki böyle steak üzerine yağ dökülüyormuş gibi, iskendere tereyağ gibi hiç hoş şeyler hatırlatmadı bu saatte :komik:
Senin aklın çok farklı yerlere gitmiş Can :D

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
O kişilerden biri benim ama iyiye iyi diyoruz, magma fiyatı dışında güzel ürün dedim.
Bu ürün fiyatı ne olur bilmem fakat enteresan bir ürün. Fırçasız çalışmayacak gibi artı bereketsiz olacağı kanaati belirdi ilk izlenim olarak.
Tabii ki iyiye iyi diyoruz Onur abi. Mesela bir autofinesse mi autoglym mi diye düşündüğümde aklım autoglyme gidiyor.

Benim görüşüm kullanıcı dostu ürünleri var bu markanın ve tercih edildiğinde başarısızlığa uğratmıyor.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@onurçiko sevilir. Tosbagada Böyle antin kuntin ürünleri yapmayı seviyor. O mendil bizi kesmez.
Tam america yaşam tarzına göre bir ürün. Pislik içindeki arabaya çözümü yine degişik stilde tasarımı olan ikisi bir arada ürünle ve kullan at mendille çözüm aramak. Tr şartlarında bayanlara yönelik. Biz alsak hemen bagaj daki beze sıkıp Kullanırdık.
Paylaşım için teşekkürler üstad.

emirhancakir

Çaylak Detaycı
Üye
Meguiars Hybrid Ceramic Wax siparisini gectim fakat stoklarda olmadigi icin gelmesi biraz surecektir. Gelince inceleme cekip paylasim yapacagim. Mothers CMX de piyasaya cikinca test edilecek urunler arasinda simdilik.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Fiyatı ne ürünün? Ne zaman geçer elinize acaba?

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Mothers CMX dağıtılmaya başlanmış sanırım. Denilen o ki boncuklanma başarılıymış. Ancak yüzey kayganlığı BSD gibi çok da iyi değilmiş. Ayrıca Meguiars Hybrid Ceramic Wax gibi yüzeyden silme mevzuunun zor olduğu söyleniyor. Şöyle de bir video paylaşmışlar;

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Mothers CMX dağıtılmaya başlanmış sanırım. Denilen o ki boncuklanma başarılıymış. Ancak yüzey kayganlığı BSD gibi çok da iyi değilmiş. Ayrıca Meguiars Hybrid Ceramic Wax gibi yüzeyden silme mevzuunun zor olduğu söyleniyor. Şöyle de bir video paylaşmışlar;
Cmx’i de test konugumuz olarak almayi planliyorum ama ne olur ne olmaz diye azicik daha bekletiyorum cunku adamsi da alacaktim meguiarsla karsilastirma testlerinden sonra vazgectim gibi. Eger izlenimler olumlu olursa alacagiz artik

Sent from my iPhone using Tapatalk