Yeni Detay Ürünleri

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Cmx’i de test konugumuz olarak almayi planliyorum ama ne olur ne olmaz diye azicik daha bekletiyorum cunku adamsi da alacaktim meguiarsla karsilastirma testlerinden sonra vazgectim gibi. Eger izlenimler olumlu olursa alacagiz artik

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu üçlü arasında en merak ettiğim Mothers CMX benim :). Gerçi game changer yazdı firma bunun için de o yüzden bir ön yargım var ama olsun.

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Bu üçlü arasında en merak ettiğim Mothers CMX benim :). Gerçi game changer yazdı firma bunun için de o yüzden bir ön yargım var ama olsun.
Acikcasi ben de bunun icin umitliyim cunku soylene gore iceriginde sio2 ye ekstra olarak titanyum dioksitde varmis. Bakalim bu hafta bitsin el mahkum alacagiz gibi. 20 dolar civari fiyati bu arada. Meguiars ile adamsin orta yolunu bulmus

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Adams benim listede de gerilere gitmeye başladı, bir de başımıza bu cmx çıktı, hadi bakalım. Nereye yetişeceğimizi şaşırdık.
@Cangp2 şanslı adamsın vesselam. Her ürün elinin altında, bizde burada kedinin ciğere baktığı gibi bakıyoruz. Ekrana ekmek banavaz yakında.:kop:

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Adams benim listede de gerilere gitmeye başladı, bir de başımıza bu cmx çıktı, hadi bakalım. Nereye yetişeceğimizi şaşırdık.
@Cangp2 şanslı adamsın vesselam. Her ürün elinin altında, bizde burada kedinin ciğere baktığı gibi bakıyoruz. Ekrana ekmek banavaz yakında.:kop:
Abi valla buranin da sikintisi farkli insan neyi alacagini sasiriyor aslinda her firmayi takip ediyor olsak her gun yeni birsey cikariyorlar bazisi pazarlama taktikleriyle kulagimiza geliyor bazisi gelmeden kaybolup gidiyor. Cmx’i alirsam nereye uygulasam diye kara kara dusunmeye basladim simdiden cunku simdiye kadar hep kaputta test yaptik kiyaslama acisindan mantik kaput diyor ama sokmesi ayri dert birde dayanim test etmeye calisiyoruz beklemekte gerekiyor, bilemiyorum artik alinca bakacagiz Bu arada yine yeni cikan merak edilen seyler olursa bana da haber verin, bu ara biraz yogunluk var takip edemiyorum. Imkan olursa bakariz edinmeye calisirim.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abi valla buranin da sikintisi farkli insan neyi alacagini sasiriyor aslinda her firmayi takip ediyor olsak her gun yeni birsey cikariyorlar bazisi pazarlama taktikleriyle kulagimiza geliyor bazisi gelmeden kaybolup gidiyor. Cmx’i alirsam nereye uygulasam diye kara kara dusunmeye basladim simdiden cunku simdiye kadar hep kaputta test yaptik kiyaslama acisindan mantik kaput diyor ama sokmesi ayri dert birde dayanim test etmeye calisiyoruz beklemekte gerekiyor, bilemiyorum artik alinca bakacagiz Bu arada yine yeni cikan merak edilen seyler olursa bana da haber verin, bu ara biraz yogunluk var takip edemiyorum. Imkan olursa bakariz edinmeye calisirim.

Seni çok iyi anlıyorum aslında, bende ürün deneme konusunda yetişmekte sıkıntı çekiyorum. Hele ben orada olsam kafayı sıyırırım:heyecan::heyecan::deli:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Acikcasi ben de bunun icin umitliyim cunku soylene gore iceriginde sio2 ye ekstra olarak titanyum dioksitde varmis. Bakalim bu hafta bitsin el mahkum alacagiz gibi. 20 dolar civari fiyati bu arada. Meguiars ile adamsin orta yolunu bulmus

Senin testlerin bizler için ışık oluyor. Kimse gereksiz yere bir ürün almıyor böylece :alkis:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Desenize olan bize oluyor Saka bir yana meraktan hepsi yapacak birsey yok bu islere girenin hali boyle oluyor. Faydali oluyorsa ne mutlu bana.

Çok faydalı oluyor cidden. Senin şöyle de bir avantajın var. Kolay ulaşıyorsun ürünlere. Biz fotoğrafına bakarken sen test edebiliyorsun :foto:

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Çok faydalı oluyor cidden. Senin şöyle de bir avantajın var. Kolay ulaşıyorsun ürünlere. Biz fotoğrafına bakarken sen test edebiliyorsun :foto:
Tabi ulasim imkani cok daha kolay bir de buranin parasini kazanan birisi olsa o zaman dusunemiyorum bile cunku onlara gore bu urunler 10 lira 20 lira gibi.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Xaronfr, Meguiar's Hybrid Ceramic Wax incelemesi koymuş. Normalde bu kanalda videoların altındaki yorumlarda BSD'nin bariz bir galibiyetiyle sonuçlanan tartışmalar olurdu. Bu sefer dayanıklılık da iyi olursa yılın ürünü olur minvalinde konuşmuşlar.

El_Diablo

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
Ben de sizi etiketleyecektim özetle ne diyor diye :D.

Edit: Şu adam videolara İngilizce alt yazı eklemedi gitti.
Özetle......
- fiyat 18$
- tahminen Mart ayi piyasaya sürülcek
- ilk uygulamada biraz fazla ürün gerekiyor alt tabaka olusturmak icin. Ama sonraki uygulamalarda tazelemek icin,az ürün gidiyor
- Boncuklamayi ve su kaydiriciligina aşırı derecede begendi
- iyikene almişım diyor

Konusmanin 90% nasil uygulanir yönünde anlatti......

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Özetle......
- fiyat 18$
- tahminen Mart ayi piyasaya sürülcek
- ilk uygulamada biraz fazla ürün gerekiyor alt tabaka olusturmak icin. Ama sonraki uygulamalarda tazelemek icin,az ürün gidiyor
- Boncuklamayi ve su kaydiriciligina aşırı derecede begendi
- iyikene almişım diyor

Konusmanin 90% nasil uygulanir yönünde anlatti......
6:45'de elini yüzeye sürüyor. Zannederim yüzey kayganlığı ile ilgili bir şeyler söylemiştir. Onunla ilgili ne diyor? :)

El_Diablo

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
Dün izledimde benimde cok merakimi uyandirdi bu ürün. Xaron dedigine göre,dayanimida iyi olursa 2019 en iyi Detailing ürünü olabilir.
Ben bu adamin Meguiarsin cam sil haric bir ürünü begendini pek rastlamadim....ki onunda fiyatini begenmemisdi.

Edit: Meg Ultimate Compound calismayi seviyorum demisdi.
.Pardon :)