Yeni Detay Ürünleri

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
araştırmadım ama resimdeki diger ürünlere benzer şişede başka ürünler yani yeni tarz ama ice serisi olmayan ( bu firma bi garip aynı ürünlerin degişik ülkelere farklı isim ambalajla yoluyor.) amazon. uk da mevcutdu sanırım görmüştüm. fiyatlar Seal N Shine gibi 6$ degil ama 8-10 £ arası. bi kaç örnek :
https://www.amazon.co.uk/Turtle-Wax...ds=turtle+wax&qid=1559856363&s=gateway&sr=8-5
https://www.amazon.co.uk/Turtle-Wax...s=turtle+wax&qid=1559855891&s=gateway&sr=8-15
https://www.amazon.co.uk/Turtle-Wax...s=turtle+wax&qid=1559855891&s=gateway&sr=8-16
Yüksek ihtimal aynı ürünler gibi geldi bana.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
araştırmadım ama resimdeki diger ürünlere benzer şişede başka ürünler yani yeni tarz ama ice serisi olmayan ( bu firma bi garip aynı ürünlerin degişik ülkelere farklı isim ambalajla yoluyor.) amazon. uk da mevcutdu sanırım görmüştüm. fiyatlar Seal N Shine gibi 6$ degil ama 8-10 £ arası. bi kaç örnek :
https://www.amazon.co.uk/Turtle-Wax...ds=turtle+wax&qid=1559856363&s=gateway&sr=8-5
https://www.amazon.co.uk/Turtle-Wax...s=turtle+wax&qid=1559855891&s=gateway&sr=8-15
https://www.amazon.co.uk/Turtle-Wax...s=turtle+wax&qid=1559855891&s=gateway&sr=8-16

Tahmin ettiğimiz gibi aynı ürün sanırım. Adam çok övdü ürünü. Ama bsd yi bile deviren bir ürün dayanım olarak. Turtle wax bu seri ile büyük oynamaya karar vermiş anlaşılan. Ürün adından çok söz ettirecek gibi. @Cangp2 sana ucuz ama güzel bir ürün daha çıktı.

kaangiu

Çaylak Detaycı
Üye
hahaha buna dakika bir gol bir derler skor :3 :0 .

19 ocak gibi paylaşmıştım ilk çıktıgında . '' bir gün denemek nasip olur belki'' demişim. video silinmiş o ayrı.
Yeni Detay Ürünleri

boş konuşmuyoruz yani. kıskıskıs.

videoyu izledim ve gözlerim doldu.
kaplumbanın yıllardır ülkemizde çektikleri aklıma geldi . hak ettigi degeri görmemesinin altında yatan : kah yerden yere vurulması kah ucuz diye üvey evlat olarak görülmesi kah market markası lakabı yapıştırılması anlayacagınız eleştirilerin binibin para...
bıçak kemige dayandıgı günler oldu .yazıklar olsun deyip detayı barakasım bile geldi içimden . hahaha

şaka bi yana gerçekten ilginç bir video ilk hiç detaydan anlamayan biri bile izlese derki '' bu ürün bir efsana dostum '' ver siparişi .

ama işte işler okadar basit olmuyor.

güven sarsan geçmiş izlenimleri sorgulatan acaba sorusunu yaşatan nitelikte. bi an durup hadi canım dedirten bir görsel .

yani dünya detay camiasında çıgır açan niteligi taşıyan ürünler olarak lanse edilen seramik uygulamk artık çok kolay dedirten. videolarda yerlere göklere sıgdırılamayan testlerde efsaneler yaratan ürünler ringde bir saniye bile dayanamayıp nakavt olan boksör gibi yerlerde sürünüyor.

adam bişey sıkıyor ve hopp bitti gitti ürünler . vay anasını.

şimdi ayrıntıya girmek gerekirse. üç ürün arasında benim bildigim meg hcw ve anneler cmx sio2 içerikli ama hcw melez ve bilinmedik bir wax içerigi barındırıyor. cmx hem sio2 birde uygulama kolaylıgı olan tio2 barındırıyor. yani seramik kaplama ama içerik olarakları nekadar belli degil. kısaca kaplumbagadan farklılar. turtle sentetik polimer ve o yüksek parlaklık saglamasına vesile olan dogal carnauba melezi .adam sio2 var demiş ama ben öyle bir açıklama görmedim.

herneyse bir çok farklı testlerde nelere dayanan bu ürünler polisaj da dahil olmak la birlikte dayanımlarıyla ünlüyken biri adı super cean olan 1:3 seyreltilmiş yag gidericiymiş galiba sıkılıyor ve bitti .
tamam kaplumbagayı severiz güzel ürünleri vardırda bir kaç üründen sonra rakipleri dayanıp birinci olsa kimse işgillenmez de ilk test işi bitirince bir şüphe uyanmıyorda degil.

ürünleri hiç birini kullanmadım şahsen daha yüzlerini bile görmedim. ama bu video bundan önce oldugu gibi herşeye temkinli yaklaşmak gerektiginin kanıtı gibi.

benim tahminim kullandıgı o temizleyici bu dioksit ailesinin anasını belleyen kimyasallar içeriyor. suyla etkileşim kurmalarında bir fark oldugu aşıkar. ama sentetik polimerlerde etkili olamıyor. turtle bag dokusunda zincirleri iyi kurmuş carnauba seal ikilisi iyi iş yapmış oda ayrı.
başka mantıklı bir açıklama bulamıyorum.

bir ayrıca da meg taban yapmadan uyguladı oda ayrı. haahaa

@onurçiko, bey bak bak gizli gizli işler . yakışır ama sizin uygulamalarda görmek dilegiyle.

iyi detaylar.
:taraa: yorum efso

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul

Tahmin ettiğimiz gibi aynı ürün sanırım. Adam çok övdü ürünü. Ama bsd yi bile deviren bir ürün dayanım olarak. Turtle wax bu seri ile büyük oynamaya karar vermiş anlaşılan. Ürün adından çok söz ettirecek gibi. @Cangp2 sana ucuz ama güzel bir ürün daha çıktı.
Abi eger gercekten ayni urunse ikisi seal&shine alir deneriz. Simdi amazondan baktim 6 dolar fiyati var gercekten dedikleri kadar varsa bu fiyata bence muthis olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abi eger gercekten ayni urunse ikisi seal&shine alir deneriz. Simdi amazondan baktim 6 dolar fiyati var gercekten dedikleri kadar varsa bu fiyata bence muthis olur.

Ürünle ilgili çok sayıda video izledim, hepsi bu fiyata müthiş ürün diyor. Ice serisini Avrupa pazarına farklı isimle çıkardılar anlaşılan.
Bu arada sen nerelerdesin, özlettin kendini. Ramazanda nadasa mı çektin kendini:)

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Ürünle ilgili çok sayıda video izledim, hepsi bu fiyata müthiş ürün diyor. Ice serisini Avrupa pazarına farklı isimle çıkardılar anlaşılan.
Bu arada sen nerelerdesin, özlettin kendini. Ramazanda nadasa mı çektin kendini:)
Oyleyse soyleyelim gitsin. Bsd nin yakininda kalsa bile yeter bu fiyata. Beni hic sorma abi vizeyle ilgili problemler yasadim yaklasik 1 aydir onun kosturmacasi falan derken foruma bile giremez oldum.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Oyleyse soyleyelim gitsin. Bsd nin yakininda kalsa bile yeter bu fiyata. Beni hic sorma abi vizeyle ilgili problemler yasadim yaklasik 1 aydir onun kosturmacasi falan derken foruma bile giremez oldum.

Halletin kardeşim inşallah, aradık vallahi yokluğunu.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

@kaangiu, bey teşekkür ederim.teveccühünüz

üstad @onurçiko iyi yakalamışız o vakit. ingiltereye farklı isimle girmiş dedigimiz gibi .
vurguladıgım gibi garip firma vesselam.
@Cangp2 bey bi el atmanız şart oldu zaar. abd satılan zaten orjin 6 $ olan övülen ürün. direk test sizde. kolay gelsin şimdiden.
inşallah vize işleride çözülür.

cermen_555

Acemi Detaycı
Üye

şimdi bu videoda ürün ilk karşılastırmada diyer ürünler su değer değmez itiş saglarken ve boncuklanır iken turtlewax da perde şeklinde kalıp oyle akıyor su itişi bana zayıf geldi sonraki bölümde kalıcılık olarak daha kalıcı oldugu aşikar ama benmi yanlış yorumluyorum bir tek bu ürünü anlayamadım !!!

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
@kaangiu, bey teşekkür ederim.teveccühünüz

üstad @onurçiko iyi yakalamışız o vakit. ingiltereye farklı isimle girmiş dedigimiz gibi .
vurguladıgım gibi garip firma vesselam.
@Cangp2 bey bi el atmanız şart oldu zaar. abd satılan zaten orjin 6 $ olan övülen ürün. direk test sizde. kolay gelsin şimdiden.
inşallah vize işleride çözülür.
el atılmayacak gibi değil ama hydrofobiği dehşet değil ama dayanım güzel gözüküyor.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@technologyst, o videoda ki ürün hangisi muammada kaldı. O gibi ama performansı düşündürüyor. İngilterede satılan muadilinin videosu o aslında.
Kendi videolarında tokatlamadıgı rakibi yok gibi. Bir örnek daha. Birde burda bak performansına.

Son düzenleme:

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
@technologyst, o videoda ki ürün hangisi muammada kaldı. O gibi ama performansı düşündürüyor. İngilterede satılan muadilinin videosu o aslında.
Kendi videolarında tokatlamadıgı rakibi yok gibi. Bir örnek daha. Birde burda bak performansına.
Başkan şimdi ice sanki diğerinin daha konsantre olanı gibi hiç bir halt olmuyor amerikadan bu ürünü kargoluyorlar şuan gönderim açık yani 2 tane alınca total 25 dolara geliyor 1 taneside 15.5 dolara geliyor yani iki tanesi vergi filan 27 dolara gelir alalım mı ürün dehşet görünürde @ege
Ama ağustosta geliyor

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Başkan şimdi ice sanki diğerinin daha konsantre olanı gibi hiç bir halt olmuyor amerikadan bu ürünü kargoluyorlar şuan gönderim açık yani 2 tane alınca total 25 dolara geliyor 1 taneside 15.5 dolara geliyor yani iki tanesi vergi filan 27 dolara gelir alalım mı ürün dehşet görünürde @ege
Ama ağustosta geliyor
Tr distribütörüyle görüitüm yakında gelecek dedi planlamaya almışlar beyanları bu yönde.lakin bence zor gelse bile çok geç gelir.
Şahsem hiç acalem yok ürün efso görünüyorda olsa ben relax bir tavır sergileme taraftarıyım. Kismetse kullanırız degilsede çok da önemli degil. Yurt dışı alımlarında stres yaşıyorum gelene kadar bi ton şey geçiyor aklımdan sonra istedigim gibi olmuyorsa hayal kırıklıgı. En güzeli hiç bulaşmamak.
Senin adres @onurçiko üstad o çok istiyor belki almıştır .ser veriyor sır vermiyor. Bi süpriz yapacak gibi. Ama sen alıp kullanırsan da çok çok sevinirim. Yada forumdan birbaşkası Bizden birinin ilk kullanması lazım . Dur bakalım @Cangp2 dönüş yapmadı vize işleri vardı onun testi de çok özel güzel oluyor.bide onu görmekte fayda var. Acele etme temkinli yaklaşalım. Ama ben çok begendim illa ki alacam diyorsan forumdan illa ki biri ortak olur .80 -90 tl önemli degil

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Tr distribütörüyle görüitüm yakında gelecek dedi planlamaya almışlar beyanları bu yönde.lakin bence zor gelse bile çok geç gelir.
Şahsem hiç acalem yok ürün efso görünüyorda olsa ben relax bir tavır sergileme taraftarıyım. Kismetse kullanırız degilsede çok da önemli degil. Yurt dışı alımlarında stres yaşıyorum gelene kadar bi ton şey geçiyor aklımdan sonra istedigim gibi olmuyorsa hayal kırıklıgı. En güzeli hiç bulaşmamak.
Senin adres @onurçiko üstad o çok istiyor belki almıştır .ser veriyor sır vermiyor. Bi süpriz yapacak gibi. Ama sen alıp kullanırsan da çok çok sevinirim. Yada forumdan birbaşkası Bizden birinin ilk kullanması lazım . Dur bakalım @Cangp2 dönüş yapmadı vize işleri vardı onun testi de çok özel güzel oluyor.bide onu görmekte fayda var. Acele etme temkinli yaklaşalım. Ama ben çok begendim illa ki alacam diyorsan forumdan illa ki biri ortak olur .80 -90 tl önemli degil
Simdi hatirlatmaniz ustune urunu amazondan satin aldim fakat stokta yok gozukuyor, gelmesi biraz surebilir. Vize islerinden hala kurtulamadim ama urun gelince bir sekilde bosluk yaratip konu acmaya calisacagim. Gorunen o ki hem cok merak edeni var hem de gercekten guzel isler cikariyor gelince hep birlikte test imkanimiz olur. @onurçiko abi benden once edinirse onun testi tadindan yenmez merakla bekliyorum.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Simdi hatirlatmaniz ustune urunu amazondan satin aldim fakat stokta yok gozukuyor, gelmesi biraz surebilir. Vize islerinden hala kurtulamadim ama urun gelince bir sekilde bosluk yaratip konu acmaya calisacagim. Gorunen o ki hem cok merak edeni var hem de gercekten guzel isler cikariyor gelince hep birlikte test imkanimiz olur. @onurçiko abi benden once edinirse onun testi tadindan yenmez merakla bekliyorum.

Sevindim Çok güzel hayırlısı olsun. Senin araçta bi başka zevk veriyor testler. Vize işin de inşallah çözülür. @onurçiko da almış . Ohhh mis double yaparsınız testleri abd -tr ortak çalışması. İyi detaylar.