Yeni Detay Ürünleri

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

Hadi bakalım,dayanımın kralı fussoyla karşılaştırmaya kadar gidilmiş @ege @onurçiko
Bir tokat daha. Ana koruma ürünlerini katı waxları deviriyor. Fiyatı göz önünde bulundurulursa birde uygulama kolaylıgı ürün efso statüsünde şu an.
@onurçiko glassmetre fussoda nasıl o degerleri verdi bende şaşırdım. Ama gözle anlaşılamayacak deger farkları içini ferah tut.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bir tokat daha. Ana koruma ürünlerini katı waxları deviriyor. Fiyatı göz önünde bulundurulursa birde uygulama kolaylıgı ürün efso statüsünde şu an.
@onurçiko glassmetre fussoda nasıl o degerleri verdi bende şaşırdım. Ama gözle anlaşılamayacak deger farkları içini ferah tut.
Kesinlikle gözle anlaşılacak bir fark değil.

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Bende glossmetrede sealnshine ı daha yüksek bekliyordum ama düşük çıktı.Bugüne kadar gördüğüm testlerde birtek “Pan the organizer” isimli kanalın yaptığı testde sealnshine’ın efsane bi parlaklığı var

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Bende glossmetrede sealnshine ı daha yüksek bekliyordum ama düşük çıktı.Bugüne kadar gördüğüm testlerde birtek “Pan the organizer” isimli kanalın yaptığı testde sealnshine’ın efsane bi parlaklığı var
O adamın testi çok saçmaydı. İlk üründe rakipleri silindi. Parlaklıkta kuşkulu. Büyük bir yansımada olabilir. Yakında tüm sorularımıza @onurçiko üstad cvp verir reel bir gözle nasıl olsa aldı ürünü. Bekleyelim ve görelim bakalım .
Ama ne olursa olsun adından söz ettirdi .üzerinde duruldu detay kanalları testlerinde çok kez yer verdi.
Kısaca hiçbirşey olmasa bile kesinlikle birşeyler oldu.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
O adamın testi çok saçmaydı. İlk üründe rakipleri silindi. Parlaklıkta kuşkulu. Büyük bir yansımada olabilir. Yakında tüm sorularımıza @onurçiko üstad cvp verir reel bir gözle nasıl olsa aldı ürünü. Bekleyelim ve görelim bakalım .
Ama ne olursa olsun adından söz ettirdi .üzerinde duruldu detay kanalları testlerinde çok kez yer verdi.
Kısaca hiçbirşey olmasa bile kesinlikle birşeyler oldu.
1ay daha bekleyeceğiz heralde, bi gelseydi artık.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Tosba bunun katı waxını yapsa neler olacak acaba :D

Hiç affetmem fussonun yerine koyarım hemen abi. Nasıl da sattım ama :komik:
Ice serisinin katı waxı var, ben kullanmıştım iki uygulamamda ve oldukça da beğenmiştim. Dayanım konusunda birşey diyemiyorum. O konuda bir test yapamadım ama yapabilirim de unutmazsam.

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Ice serisinin katı waxı var, ben kullanmıştım iki uygulamamda ve oldukça da beğenmiştim. Dayanım konusunda birşey diyemiyorum. O konuda bir test yapamadım ama yapabilirim de unutmazsam.
Dayanım testi senin için zor be hacı
Belki ürün dayanır da sen dayanamaz bir şeyler yaparsın
:komik::kop:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Dayanım testi senin için zor be hacı
Belki ürün dayanır da sen dayanamaz bir şeyler yaparsın
:komik::kop:
Onu biliyorum:) bu yüzden kendime kayınbabanın arabasını test aracı yapacam. Bir de komşunun bir fiestası var ona da gözü diktim gibi bakalım. Ama önce kayınbabanın arabayı bir düzeltmem lazım test için.Aklımda güzel testler var.
Daha önce de bu arabada bir kaç test girişimim oldu ama adam neyle arabayı yıkattırıyorsa 1 hafta sonra test bitmişti:dusun::kop:Bu sefer öncelikle kostik deryasından uzaklaştırıp kendim

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Abi bu bahsettiğimiz ürünün formülünden mi acaba?

emrecanoran22

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tekirdağ çorlu
Turtle wax ice katı waxini ben 5 6 araca uyguladim . Dikkatli yikanmamasina rağmen 2 3 ay civarı bı dayanım sergiliyor benim gözlemlerime göre. Onun dışında kolay temizlenmesi çok başarılı . Bide üstüne destek kabul ediyor wax koch pw uyguladığımda çok güzel sonuçlar alıyor hani waxi bozmuyor destek ürünü. Parlaklıkta orta dereceli efsane diyemem ama yeterli .

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Sıvı waxını da yıllar önce ben kullanıp beğenmiştim. Fakat dayanımı çok sürmemişti.