Yeni Detay Ürünleri

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@onurçiko, olur mu hiç kaç tane araba geçti elinizden .bu sizin envanterde mutlaka olmalı. Parlaklık endişelerinizide giderecektir tosba adına kendi içinde. Bi izleyin anlarsınız zati üstad.
Dipnot: biraz baskı nelere kadir.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Modesta'da 10 yıl vaad eden ürün var :)
Bu arkadaşlar biraz geç kalmışlar :)
Muhtemelen hidrofobi 1-2 sene sonra kaybolur (yıkama sıklığıan göre) ama ürün vernik ile bütünleşmeyi sağlayabilir ise parlaklık ve var ise dairesel çizik oluşumunu engelleme özellikleri sürer.
Benim bir önceki outback'e (otomobili alır almaz) uyguladığım pika pika markasının mavi şişede ürünü vardı onun sayesinde parlaklık hiç eksik olmadı ve çizik mizikde hiç oluşmadı. :)

Hakankılıç

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
valet pro dayanamamış. oda çıkarmış.

Snow Seal - ValetPRO - Car Waxes & Vehicle Paint Protection Products

seyreltme oranı yüksek 250ml suya 50 ml öneriliyor . camlara uygulamayın cam ve sileceklere gelmesin geldiyse durulama sonrası temizleyin uyarısında bulunmuşlar.
Paylaşımınızı görünce aklıma auto finesse aqua coat geldi dertlendim durduk yere :rulet:
Videoya bakacak olursak auto glym coat ıt ürünü daha başarılı geldi bana hem daha konsantre hemde camlarada uygulanabiliyor. Vp snow seal’ı kullanıpta camlara denk gelmemeside pek mümkün değil zaten, iki kere iş sonrasında :)

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Paylaşımınızı görünce aklıma auto finesse aqua coat geldi dertlendim durduk yere :rulet:
Videoya bakacak olursak auto glym coat ıt ürünü daha başarılı geldi bana hem daha konsantre hemde camlarada uygulanabiliyor. Vp snow seal’ı kullanıpta camlara denk gelmemeside pek mümkün değil zaten, iki kere iş sonrasında :)
Saçma autoglym,koch chemie varken,yok cama gelmesi yok temizleyin sonrasında olan bir ürünü şahsen almam.
Cam yüzey sorunu gerçekten çok saçma olmuş. Kullanılması gereken miktarında yogunlugu ürünü bitiriyor.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Aslında Ben yazmak istemedim üstad bwnim yerime sen yazdın. Bazen bukafar sert olmak istemiyorm ama vp den çok daha iyisini beklerdim. Hayalkırıklıgı yaşamadım desem yalan olur. Vp temzilkte ok ama korumada hep bi sorun yaşatıyor. Tutturamadı bi türlü.

esselcuk

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Fusso Coat'ın yeni ve geliştirilmiş limited edition versiyonu çıkmış ama %50 daha pahalı.
Formülü yenilenmiş daha parlak daha uzun ömürlü olmuş yazıyor kutusunda.
Yorumları görüp denemek lazım. :)

Ekli dosyayı görüntüle 13904
Ekli dosyayı görüntüle 13905

New Fusso Coat limited edition dark 200g - Wax

New Fusso Coat limited edition light 200g - Wax

Bu da youtube incelemesi:
Valla ürünü bozmasınlarda :) şaka bir yana TR ye gelse ilk alan kişilerden biri olurum büyük ihtimalle merakten ;)