Yıka, durula, cilala, parlat :) Golf haftalık bıcı bıcı :)

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
@cabay Hocam elinize sağlık, video da çok başarılı. Benim dikkatimi farklı bir şey çekti. Sanki lastikler artık beni değiştir mi diyor? :)
Teşekkür ederim :)

Benim lastiklerden ziyade jantlar değiş beni diyor da ben komple aracı değiştireceğim nasipse. Lastikler beni değiş diyemez aslında :D 13bin de şu an araba. 13 binde beni değiş diyen lastikleri fabrikasının önünde ateşe veririm :D

yunusaktas91

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Teşekkür ederim :)

Benim lastiklerden ziyade jantlar değiş beni diyor da ben komple aracı değiştireceğim nasipse. Lastikler beni değiş diyemez aslında :D 13bin de şu an araba. 13 binde beni değiş diyen lastikleri fabrikasının önünde ateşe veririm :D
Lastik sırtındaki görüntüyü çatlak oluşumu gibi gördüm, diş derinlikleri de azalmış gibi ama demek ki fotoğraftan öyle görünüyor. :) Hayırlısı olsun hocam, değiştirme sebebiniz araçla mı alakalı yoksa özel mi?

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Lastik sırtındaki görüntüyü çatlak oluşumu gibi gördüm, diş derinlikleri de azalmış gibi ama demek ki fotoğraftan öyle görünüyor. :) Hayırlısı olsun hocam, değiştirme sebebiniz araçla mı alakalı yoksa özel mi?
Araçla ilgili herhangi bir sıkıntım yok. Çok severek kullandığım bir araç :) Comfortline sebepli eksikliklerinden dolayı ya sıfır Golf8 ya da yeni 1BMW lere yönelebilirim. Ben araca Far&Stop ve Jant Lastik ile ilgili bir güncelleme yapmak istedim fakat far stop replika olacaktı ve görüşü vs azaldığından vazgeçtim. Jant lastik 15K'yı buluyor.... Bunu satıp üzerine 3-5 ekleyerek dolu "0" km alabilme ihtimalinden dolayı değişebileceğimi düşünüyorum. Daha iyisini alamadıktan sonra zaten satmanın bir anlamı yok.

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
@cabay Çok mantıklı hocam, ben de tam bu sebeplerden Highline olanını almıştım. İnşallah istediğiniz gibi bir araç bulursunuz. :)
Yeni BMW1 olabilir, alakasız bir şekilde Tiguan olabilir. Bakalım euro kuru bizi neye mahkum edecek, ona göre hareket edeceğiz :) iyi temenniniz için teşekkür ederim :gulumsemex:

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Rutin yıkamamızı yaptık. Bu defa benzinlikte seğil, sanayide! :D sanayiden çıkana kadar tekrar rezil oldu araç :)

Çok uzatmadan;

Ön yıkamada Karcher K3 ile Autobrite foam lance ikilisine Valet Pro ANSF kullandım. Gayet başarılı olduğunu düşünüyorum.

Akabinde Zymöl autowash ile UFS eldiven ikilisi kullandım.

Klin ile duruladım, af finale ile genel olarak gezdim.

Özellikle farlarda yapışmış lekeler vardı, finale ile tertemiz oldu. Detayları videoda. Gerçi sık/sil yaptım :) detayı da yok.
Lastiklerde ilk olarak carpro kullandım. Daha mat, daha doğal bir görüntü.

İkincisinde sonax nano jel kullandım. Daha ıslak ve parlak bir görüntü.

İçeriye de hızlıca girip af spritz ile temizliği noktaladım.

Finaller

Videoyu da iliştirelim :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Rutin yıkamamızı yaptık. Bu defa benzinlikte seğil, sanayide! :D sanayiden çıkana kadar tekrar rezil oldu araç :)

Çok uzatmadan;

Ön yıkamada Karcher K3 ile Autobrite foam lance ikilisine Valet Pro ANSF kullandım. Gayet başarılı olduğunu düşünüyorum.

Özellikle farlarda yapışmış lekeler vardı, finale ile tertemiz oldu. Detayları videoda. Gerçi sık/sil yaptım :) detayı da yok.

Finaller

Elinize sağlık hocam

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

Çok uzatmadan;

Finaller

:taraa:sarıyı uçurmuşun yine. Maşallah:nazar:

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Maşallah uygulamalarınızı begeniyorum emeginize saglık

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Ön yıkama Karcher K3 Valet Pro ANSF her zamanki gibi, akıyordu :)

900ml su, 100ml ansf

Durulama sonrası kaportaya Autofinesse Iron out ile demir tozu temizliği

Kovada Zymöl Autowash

Klin ile kurulayıp bıraktım. Sonrasında sadece ön kaportada iki wax denemesi yaptım. Video render olunca ayrıca paylaşacağım :)

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Ellerinize sağlık cam parlaklığı bu olsa gerek. Allah daha büyük sıkıntılardan korusun hocam maşallah. Sanayi ortamında kedi gibi bir bekçimizin de olması güzel olmuş :)

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Ellerinize sağlık cam parlaklığı bu olsa gerek. Allah daha büyük sıkıntılardan korusun hocam maşallah. Sanayi ortamında kedi gibi bir bekçimizin de olması güzel olmuş :)
Kediler maskotumuz. :) Birde yavruları var ki eşşekler birkaç defa beslendiler, artık kadrolu eleman gibiler :) Parlaklık için ekstra çalışmalarımız olacak. Yarına yetişirse Bilthamber doublespeed wax deneyeceğim.

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Haftalık bıcı bıcı tamam :) Kuş için gittiğim büyükçekmece gölü tozu toprağını temizledik :) Bir önceki günden gelme trafik filmi ve ardından yağmurla daha da yapışan kirler vardı.

Ön yıkama için hafif dozda B33 (50ml b33 900ml su)

Kirliler;

B33 araç üzerinde 3 dakka kadar anca kalabildi :)

[/url]

[/url]

Durulama sonrası ;

[/url]

Kova yıkamada Autowash. Kurulama klin duo large

Akabinde Rupes ile deneme yaptım, glaze attım :) Rupes'e mor pad takıp 1. seviye ile düşük devirde uyguladım.

Fianller...

Rupes ile ilk fırsatta hare alma denemesi yapacağım. Eğer başarılı olur ise detaylı şekilde paylaşmaya çalışacağım.

Videoyu da şuraya iliştirelim.

umut111

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
abi b33'ü hiç %0,5-1 oranlarında denedin mi? sitesinde 0,5-3 diyor aralık olarak, köpüklenmesi nasıl oluyor acaba minimum oranda karışımda?