Yıkama eldiveni önerisi

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben de uzun süre istasyonda araba yıkamış biriyim.

Bence istasyon için mikrofiberler daha uygun. Meguiars mikrofiber bence istasyon için iyi. Ama fiyatı yüksekse almayın. Meguiars ürünlerini genel olarak sevmesem de bence eldiveni başarılıydı. Onun dışında Gyeon ve Gtecniq mikrofiberlerde iyi. Şu an Gtecniq kullanıyorum zaten. Ama onlarında çinli muadilleri varsa onları tercih edin, fazla para vermeye gerek yok. Tabi Ali'den şu ara ürün girişi oluyor mu ülkeye emin değilim.

Onun dışında istasyon yıkamalarında beni en fazla üzen eldiven UFS yündür. Çok çabuk bozuldu zaten. Zamanla teker ve jant yıkamalarında kullanmaya başladım. Tüyleri kısa, suyu da güzel tutamıyor. Ama genel olarak yünlüler suya sokunca içindeki tozu bence mikrofiberler kadar kolay bırakmıyorlar. Onun için bence istasyon yıkamaları için mikrofiber daha uygun.

Saygılar.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
AutoHdm Yün eldiven öneririm. haftada 2 kez yıkamaya 1 sene dayandı. Yumuşaklık çok iyi. Su tutma lucullan eldivenden bir tık az ama yetersiz değil.

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bende 11.11 de detailbox'tan UFS yün aldım ama hala gelmedi kargolardaki problemlerden dolayı..
Benzinlikte kova ile yıkıyorum, bakalım nasıl çıkacak merak ediyorum..

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ben halen ne alınır diye bakınıyorum :deli::deli:
Bütçe nedir? Gyeon üzerine şuanda eldiven yok Türkiye'de. Gtechniq de benzer seviyede.

Purestar'ın wash mittleri geldi, parlatanadamlar work stuff ürün gamını genişletti, siteye yavaş yavaş ekliyorlar ürünler, eğer getirdilerse storm diye bir eldivenleri olması lazım, fiyatına göre gyeon benzeri bir eldiven olduğu için tercih edilebilir. Yurt dışından alternatif çok, fiyatlar daha uygun çinlilerde. Ama bekleme süresi çok.

Daha ucuz alternatif olarak ufs harici bir şey alınmaz gibime geliyor. Onu da 3-5 daha ucuz diye garip yerlerden almayın, 2. kaliteleri oluyormuş.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Beyaz olanlar kalan tüylerden yapılıyor. Sarı olanlar normal premium tüyden yapılıyor iki parça ekleme şeklinde. Satıcının bana gönderdiği mesaj bu. Sarı olandan aldım gelmesini bekliyorum.
Sarılarında var kalan tüylerden yapılanı dikkatli olun, ben ikisini de bizzat yana gördüm.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Ouris

Acemi Detaycı
Üye
Evet arkadaşlar parlatanadamlar eldiveni yüklemiş siteye;

WORK STUFF - Yıkama Eldiveni - WASH MITT - 22cm*18cm - Made in KOREA

Gerçi bildiğim kadarıyla adı Storm'du ürünün, bunun poşetinde öyle yazmıyor ama aynısıdır diye düşünüyorum.

Fiyat bu tip eldivenler arasında en uygunu olmuş.

Alacak olanlar kaçırmasın bence.

Bir de pad var böyle;

WORK STUFF Typhoon - Yıkama pedi - 22cm * 18cm - Made in KOREA
özellikle gyeon eldiven fiyatları beni "bi eldiven bukadar eder mi?" sorusunu sorduruyor oyüzden eldiven konusunda bir türlü karar veremiyorum.
evet bunun fiyatı makul duruyor. yine de superclean gibi foruma özel kampanya kodu olsa çok daha iyi olurdu.
Çinde bu tarzların çakmaları şuan 20 lira. Çinden 3 adet (60 lira) renk renk sipariş mi mantıklı, yoksa bu mu bilemedim.

Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
özellikle gyeon eldiven fiyatları beni "bi eldiven bukadar eder mi?" sorusunu sorduruyor oyüzden eldiven konusunda bir türlü karar veremiyorum.
evet bunun fiyatı makul duruyor. yine de superclean gibi foruma özel kampanya kodu olsa çok daha iyi olurdu.
Çinde bu tarzların çakmaları şuan 20 lira. Çinden 3 adet (60 lira) renk renk sipariş mi mantıklı, yoksa bu mu bilemedim.

Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
Ben amazondan aldım bu çin eldivenlerin benzerini, görüntü olarak aynılar, tahminim ürün de aynı üründür, yani çinli çakmayla amazon çakma.

Gyeon sahibi olan biri olarak şöyle söyleyeyim, çinli eldivenden 6 tane alırım gyeon almam. Ama gyeon da parasını hak etmiyor diyemem.

Kısaca artı ve eksilerini belirteyim, çinliler daha az su emiyor, çünkü gyeonda sünger de var, çinlilerin iç dokusu çok gıcık ediyor insanı, sanki astarsız gibi. Hatta sanki değil öyle. Gyeonun tüyleri daha kaliteli duruyor, gerçekten öyle mi bunu çinlilerle daha çok vakit geçirdikten sonra söyleyebilirim, daha bir kaç yıkama yaptım sadece çinliyle. Gyeonun bant kısmı kesinlikle çok çok çok daha kaliteli.

Yani f/p olarak çinliler, ama kalite anlamında gyeon. Çinli sanki 10. yıkamadan sonra dağılacak gibi ama bakalım.

Ek olarak @SuperClean foruma özel %10 kampanya yapmıştı. Şubat sonuna kadar sanıyorum hatta. Konulardan bakabilirsiniz.

Ouris

Acemi Detaycı
Üye
Ben amazondan aldım bu çin eldivenlerin benzerini, görüntü olarak aynılar, tahminim ürün de aynı üründür, yani çinli çakmayla amazon çakma.

Gyeon sahibi olan biri olarak şöyle söyleyeyim, çinli eldivenden 6 tane alırım gyeon almam. Ama gyeon da parasını hak etmiyor diyemem.

Kısaca artı ve eksilerini belirteyim, çinliler daha az su emiyor, çünkü gyeonda sünger de var, çinlilerin iç dokusu çok gıcık ediyor insanı, sanki astarsız gibi. Hatta sanki değil öyle. Gyeonun tüyleri daha kaliteli duruyor, gerçekten öyle mi bunu çinlilerle daha çok vakit geçirdikten sonra söyleyebilirim, daha bir kaç yıkama yaptım sadece çinliyle. Gyeonun bant kısmı kesinlikle çok çok çok daha kaliteli.

Yani f/p olarak çinliler, ama kalite anlamında gyeon. Çinli sanki 10. yıkamadan sonra dağılacak gibi ama bakalım.

Ek olarak @SuperClean foruma özel %10 kampanya yapmıştı. Şubat sonuna kadar sanıyorum hatta. Konulardan bakabilirsiniz.
superclean indirimini dakikasında öğrenmiştim ilk alışveriş yapanlardan biriydim(purestar dublex ve diğer bezler). ben parlatanadamlar için dedim foruma özel indirim kodu olsa da Çinden vazgeçsem :)

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Ben bunu kullanıyorum çok kaliteli ve doğal yün ped büyüklüğü de iyi fiyatı da

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi