Arkadaşlar bana Chemical Guys Bear Claw premium Wash pad hediye geldi. İki kere kullandım çok beğendim. Yumuşak ve bol köpük tutan bir yapısı var. Ürün sentetik ve yünlerden %30 daha yumuşak. Türkiye’de belki vardır bir bakın derim. CHEMICAL GUYS BEAR CLAW SCRATCH FREE PREMIUM WASH PAD
Arkadaşlar bana Chemical Guys Bear Claw premium Wash pad hediye geldi. İki kere kullandım çok beğendim. Yumuşak ve bol köpük tutan bir yapısı var. Ürün sentetik ve yünlerden %30 daha yumuşak. Türkiye’de belki vardır bir bakın derim. CHEMICAL GUYS BEAR CLAW SCRATCH FREE PREMIUM WASH PAD
özellikle gyeon eldiven fiyatları beni "bi eldiven bukadar eder mi?" sorusunu sorduruyor oyüzden eldiven konusunda bir türlü karar veremiyorum.
evet bunun fiyatı makul duruyor. yine de superclean gibi foruma özel kampanya kodu olsa çok daha iyi olurdu.
Çinde bu tarzların çakmaları şuan 20 lira. Çinden 3 adet (60 lira) renk renk sipariş mi mantıklı, yoksa bu mu bilemedim.
Hocam çakma bişey alma bence. Bu ürün Arnold marka tüm cg Adams 3D gibi firmaların ped fırça bez vs ürünlerini üreten tedarik eden firmadır. Ailem Kanada’da oradan biliyorum. Sadece üzerine cg adams veya 3D logosu basıyorlar nihayetinde hepsi aynı kalitede Ürünler yani. Bence al memnun kalacaksın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam bir de yurtdışında gözlemlediğim kadarıyla eldiven devri kapandı yeni trend yün pedler. Videolarda izliyorum millet eldiveni de dışından tutup ped gibi kullanıyor
Şuan Türkiye'de fiyat olarak bu tipteki en uygun eldiven, WS Storm, eldivenim olmasaydı direk bunu alırdım. Hatta belki kalırsa öbür ay yine de alırım Gyeonla da karşılaştırmış olurum.
Hocam bir de yurtdışında gözlemlediğim kadarıyla eldiven devri kapandı yeni trend yün pedler. Videolarda izliyorum millet eldiveni de dışından tutup ped gibi kullanıyor
Valla hocam ben sevdim güzel büyük. İkiye katlayıp her panel için 4/1 ini kullanıyorum. Böylece ortalama her panel için ayrı temiz yüzey olmuş oluyor. Geçenki paylaştığım aşırı kirli kırmızı araçta onu kullandım.
şimdi baktım 10€ ücreti var %10 indirim kodu var bende CG Europa sitesinde. 60€ üzeri de bana kargo bedava çıkıyor kilo durumuna bir bakayım yerim varsa olmazsa 6-7 kişi toplaşır alırız
Sentetik bence
Formu kolay kolay bozulmuyor, tüyler arasında küçük parçacıklar çok az takılıyor. Fiyatına göre tercih edilebilir ama biraz daha ekleyip workstuff pad alınmasını tavsiye ederim...