Yıkama eldiveni önerisi

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Ürün çok kaliteli bence eldivenden daha kullanışlı Ve de yıkadıkça daha da kullanışlı hale geliyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ürün çok kaliteli bence eldivenden daha kullanışlı Ve de yıkadıkça daha da kullanışlı hale geliyor

Ben de Çin’den gyeon çakması mı alsam diye düşünüyordum. Sizce bunlar ondan iyi midir kafam karıştı

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
özellikle gyeon eldiven fiyatları beni "bi eldiven bukadar eder mi?" sorusunu sorduruyor oyüzden eldiven konusunda bir türlü karar veremiyorum.
evet bunun fiyatı makul duruyor. yine de superclean gibi foruma özel kampanya kodu olsa çok daha iyi olurdu.
Çinde bu tarzların çakmaları şuan 20 lira. Çinden 3 adet (60 lira) renk renk sipariş mi mantıklı, yoksa bu mu bilemedim.

Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
Bence work stuff yıkama eldiveni görüntü ve fiyat olarak çok tatmin edici

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Ben de Çin’den gyeon çakması mı alsam diye düşünüyordum. Sizce bunlar ondan iyi midir kafam karıştı
Hocam çakma bişey alma bence. Bu ürün Arnold marka tüm cg Adams 3D gibi firmaların ped fırça bez vs ürünlerini üreten tedarik eden firmadır. Ailem Kanada’da oradan biliyorum. Sadece üzerine cg adams veya 3D logosu basıyorlar nihayetinde hepsi aynı kalitede Ürünler yani. Bence al memnun kalacaksın

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Valla çok güzel hediye olunca dandik felan sandım o yüzden hediye sandım ama bayağı iyi :D
Hocam bir de yurtdışında gözlemlediğim kadarıyla eldiven devri kapandı yeni trend yün pedler. Videolarda izliyorum millet eldiveni de dışından tutup ped gibi kullanıyor

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Hocam bir de yurtdışında gözlemlediğim kadarıyla eldiven devri kapandı yeni trend yün pedler. Videolarda izliyorum millet eldiveni de dışından tutup ped gibi kullanıyor

Valla hocam ben sevdim güzel büyük. İkiye katlayıp her panel için 4/1 ini kullanıyorum. Böylece ortalama her panel için ayrı temiz yüzey olmuş oluyor. Geçenki paylaştığım aşırı kirli kırmızı araçta onu kullandım.

şimdi baktım 10€ ücreti var %10 indirim kodu var bende CG Europa sitesinde. 60€ üzeri de bana kargo bedava çıkıyor kilo durumuna bir bakayım yerim varsa olmazsa 6-7 kişi toplaşır alırız

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben bunu kullanıyorum çok kaliteli ve doğal yün ped büyüklüğü de iyi fiyatı da

Sentetik bence :)
Formu kolay kolay bozulmuyor, tüyler arasında küçük parçacıklar çok az takılıyor. Fiyatına göre tercih edilebilir ama biraz daha ekleyip workstuff pad alınmasını tavsiye ederim...

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
2 sene kadar önce meguiars mitt almıştım onu kullanıyorum. Bu ürünün dezavantajı veya olumsuz yanı nedir? Kullanmaya devam etsem sorun olur mu?