Yıkama eldiveni önerisi

dorukhanalev

Çaylak Detaycı
Üye
Works Stuff ürünleri nasıldır arkadaşlar ? Bende bir adet UFS ve bir adet Meguiars Mitt var.

Purestar twisted pile havlu alacaktım onu da works stuff da karar kaldım mitt de alayım diyorum bir adet. Aklımdaki Gyeondu ama bu da kaliteli duruyor.

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
Works Stuff ürünleri nasıldır arkadaşlar ? Bende bir adet UFS ve bir adet Meguiars Mitt var.

Purestar twisted pile havlu alacaktım onu da works stuff da karar kaldım mitt de alayım diyorum bir adet. Aklımdaki Gyeondu ama bu da kaliteli duruyor.
bende w s fırça ve eldiven var her ikisinden de çok memnunum

00serkan4300

Çaylak Detaycı
Üye
parlatanadamlardaki 3d araç yıkama pedini almayı düşünüyorum. eldiven yerine bir de bunu deneyeyim bakalım

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Valet Pro wash mitt kullanan var mı? Fiyatı Gyeon, Gtechniq ve Work Stuff gibi markalara göre uygun görünüyor. Başka tavsiyeleri de değerlendirebilirim. 5 yıldır kullandığım Meguiars eldiveni jantlara transfer etme vakti geldi.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Valet Pro wash mitt kullanan var mı? Fiyatı Gyeon, Gtechniq ve Work Stuff gibi markalara göre uygun görünüyor. Başka tavsiyeleri de değerlendirebilirim. 5 yıldır kullandığım Meguiars eldiveni jantlara transfer etme vakti geldi.
Uzun ömürlü değil ama benim halen daha favorim uzun tüylü koyun yünü eldiven. Uzun ömürlü bişey istersen vp wash mit güzel duruyor.

DENİZLİ