Yıkama eldiveni önerisi

ozcannyasin

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
Merhabalar . Hali hazırda 1 senedir çinden mjjc den aldığım yıkamameldivenimi kullanıyordum. Dün baktım ve bulamadım çantada gittiğim bir istasyonda mı unuttum bilemiyorum. Şimdi tekrar eldiven arayışına girdim yıkama için uygun fiyatlı öneriniz nedir acaba ben 2 3 eldiven arasında kaldım

Eski emektar buydu.

Superclean

3d

Başka önerilere de açığım. Uygun fiyatlı öneriniz nedir

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Alttakini bilemeyeceğim ancak üstteki ikisini kullandım. Superclean eldivene ne kadar özen de göstersem aldığım ikisi de yırtıldı. Üstteki iyidir. Washpadlerin ise tüyleri sertleşebiliyor onların kalitelisine bakmak lazım. Kullanan arkadaşlar yorum yapabilir.

ozcannyasin

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
Son gelen vergilerden sonra cinden alışveriş yapmadım hiç

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Mjjc iyi, ilk tercih olabilir. 3d sertleşir büyük ihtimalle. 2. tercih superclean. Dayanım şansına artık onda da

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Gold nugget denilen şu washpadi aldım, 3D ile benzerdir diye düşünüyorum, memnunum, bugüne kadar sertleşme olmadı. Daha önce de koyun yünü eldiven kullanmıştım, bu ürün kesinlikle daha yumuşak. Yalnız tüyler arasında ufak şeyler takılı kalabiliyor, yıkama esnasında dikkatli olmak lazım.

3d Orjinal Beyaz Araç Yıkama Pad'i. G-02 - n11.com

Mjjc değil ama benzer yapıda olan çinli mikrofiber washpad aldım. Daha sonra Gyeon Smootie de kullanma şansım da oldu. Arada farklar var.

1. Gyeon un formu asla bozulmuyor.
2. Gyeon üzerinde suyu daha iyi tutuyor, kovadan yıkanacak panele taşıyıncaya kadar eldivendeki şampuanlı suyun yarısı yere akmıyor.
3. Gyeon çok daha yumuşak. Ürünün üzerindeki açıklama yazısında yün olduğu yazıyor ki, yumuşaklığın sebebi de bu bence.
4. Gyeon eldivenin içinde eliniz iki parçaya ayrılıyor. İçeride gizli bir dikiş var. Kıvrımlı yerleri yıkarken daha rahat oluyor.

Superclean ya da UFS koyün yünü eldiven kullanmadın ancak Fİve plus diye bir markanın kullanmıştım. koyun yünü eldivenin sertleşmesi en büyük problemdi benim için. Yerinizde olsam almam. Keyifli detaylar...

derossi

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çankaya
Bende kare yunden var cok guzel temizliyor ama kullanimi pratik degil. Orijinal koyun yunu her eldiven tercih edilebilir

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Linkdeki türden tek taraflı doğal yün eldiven tavsiye ederim.

TRY 58.67 | MJJC Brand High Quality Real WOOL WASH MITT WASH PAD Single Side
TRY 58.67 | MJJC Brand High Quality Real WOOL WASH MITT WASH PAD Single Side

TRY 53.44 8% Off | Lucullan Super Soft Breathability Mesh Paws 100% Sheepskin Car Washing Cleaning Polishing Gloves Luxury Lamb Wool Mitt
TRY 53.44 8% Off | Lucullan Super Soft Breathability Mesh Paws 100% Sheepskin Car Washing Cleaning Polishing Gloves Luxury Lamb Wool Mitt

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

ozcannyasin

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
@ttopak üstadda 3d yıkama pedi ve ufs yün eldiven varmış ta beklemesem onu mu alsam diyorum acaba

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@Dragstar ile aynı fikirdeyim gerçek koyun yünü tek taraflılar iyi birer seçenek . Aliexpress Türkiye gönderimleri son zamanlarda ne alemde bilgim yok ama hala gönderiliyorsa sıkıntısız vergi üstüne binse de en iyi alternatifler orada. Yurtiçinden ürün alınacaksa da UFS koyun yünü çift taraflı da iyi.bir alternatif o fiyata. Diğer MJCC ya Lucullan ya da markasız Gyeon çakması mavi mikrofiber eldiven ise o fiyata bence rakipsiz ve her çeyizde mutlaka ol asi gerekn bir eldiven. Birkaç link ve kullandığım eldivenlerin resmini de bırakayım.

US $6.26 5%OFF | Vehemo 1PC Super Long Hair Cleaning Polishing Gloves Breathability Mesh Paws Sheepskin Car Washing Luxury Lamb Wool Glove
US $6.26 5%OFF | Vehemo 1PC Super Long Hair Cleaning Polishing Gloves Breathability Mesh Paws Sheepskin Car Washing Luxury Lamb Wool Glove

US $10.99 | Super Long Hair Breathability Mesh Paws Sheepskin Car Washing Cleaning Polishing Gloves Luxury Lamb Wool Glove Wool Wash Mitt
US $10.99 | Super Long Hair Breathability Mesh Paws Sheepskin Car Washing Cleaning Polishing Gloves Luxury Lamb Wool Glove Wool Wash Mitt

20190116_111855.jpg

ozcannyasin

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
@Dragstar ile aynı fikirdeyim gerçek koyun yünü tek taraflılar iyi birer seçenek . Aliexpress Türkiye gönderimleri son zamanlarda ne alemde bilgim yok ama hala gönderiliyorsa sıkıntısız vergi üstüne binse de en iyi alternatifler orada. Yurtiçinden ürün alınacaksa da UFS koyun yünü çift taraflı da iyi.bir alternatif o fiyata. Diğer MJCC ya Lucullan ya da markasız Gyeon çakması mavi mikrofiber eldiven ise o fiyata bence rakipsiz ve her çeyizde mutlaka ol asi gerekn bir eldiven. Birkaç link ve kullandığım eldivenlerin resmini de bırakayım.

Ekli dosyayı görüntüle 12983
Lucullan mavi olandan sipariş edeyim birtane birde y0n varsa bakayım o zaman

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
En üstte verdiğin mavi model iyidir lucullan ya da mjjc tercih edebilirsin lıcullan biraz kalın mjjc biraz daha ince lucullan arasıra ücretsiz kargo fırsatı yapıyor takip edersen yakalarsın mjjc de fiyat biraz daha yüksek güncel gümrük uygulaması sonrası eline geçerken 10 TL ücret ödiyceksin ekstra

Çaylak16

Çaylak Detaycı
Üye
Bu lucullan dan daha ucuza satan mağazalar falan var onlar ne iş denediniz mi birde bunu bekleyip vergi ödeyinxe 44 TL falan oluyor lucullan mjjc de 55 TL falan oluyor onun yerine bu nasıl fikriniz var mı 3d Orjinal Beyaz Araç Yıkama Pad'i. G-02 - n11.com

Diğerleri hakkında bilgim yok.3D nin bu ürününü yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum.ürün güzel ve soft.defermasyon ve benzeri şeyler olmadı.çizme olasılığı çok düşüktür.okşuyor misali yıkama yapıyor.kalın pislikler aralara takılabilir dikkat ve temizlik istiyor.çok sık yıkama yaptığım için sorun yaşamıyorum.çamaşır makinesindede yıkıyorum eldede yapısı hiç bozulmadı.işinizini görebilecek seviyede ürün

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Lucullan mavi olandan sipariş edeyim birtane birde y0n varsa bakayım o zaman
Lucullan iyidir uygun fiyatı yanına da 1 tane gönderdiğim linkteki koyun yünü tek taraflı ekleyin gelsinler. Gelmeleri uzun sürecektir o arada Turkiyeden UFS yün alın işinizi görür fazla eldiven göz çıkarmaz hatta jantlara da ucuz yollu bişi alın yapımarketden bitti gitti. Bana kalsa gene az ama iş görür ilk etapta