yıkama temizleme ürünleri arıyorum

HocaDeler

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Malum kaliteli ürünler çok pahalı öğrenci olarak sıfır almak zor

Elinizde kullanmadığınız ya da az kullandığınız satmak istediğiniz şampuan, ön yıkama şampuanı, hızlı cila, pasta cila, parlatıcı kurulama bezi yıkama eldiveni wax, ped vb ürün varsa uygun fiyattan alabilirim.

Son düzenleme:

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Detay işi tamamen keyfidir, aracın yağ bakımı filtre bakımı gibi olmazsa olmaz değildir o yüzden öğrenciyim işi burda geçerli olmuyor :) bende öğrenciyim uygulama yaparak harçlığımı çıkarıyorum yeri geliyor malzeme karşılığı uygulama yapıyorum. Detaydan gelen detaya gidiyor, size tavsiyem neye ihtiyacınızın olduğunu belirleyip ona göre ürün alın. Forumun satılıklar kısmında pek çok ürün var...

HocaDeler

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Detay işi tamamen keyfidir, aracın yağ bakımı filtre bakımı gibi olmazsa olmaz değildir o yüzden öğrenciyim işi burda geçerli olmuyor :) bende öğrenciyim uygulama yaparak harçlığımı çıkarıyorum yeri geliyor malzeme karşılığı uygulama yapıyorum. Detaydan gelen detaya gidiyor, size tavsiyem neye ihtiyacınızın olduğunu belirleyip ona göre ürün alın. Forumun satılıklar kısmında pek çok ürün var...
İlk kayıt olduğumda bu konuyu açmadan önce dediğiniz yere baktım çoğu ürün satılmıştı bende bu konuyu açma gereği duydum öğrenciden kastım hem okuyup hem çalışan insanım ama elimizde pek para kalmıyor sıfır ürünler pahalı ikinci el ürünler daha ekonomik öğrenci için ve biraz araştırma yaptım sorular sordum birkaç üründe aldım bu konu sayesinde

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye
Elbette ikinci el ürünler burdakiler genelde iyi durumda olacaktir fakat buda bir zevk işi oldugundan ötürü paketini sizin açmaniz zevki biraz daha arttiracaktie diye düşünüyorum, hepsini bi anda almalıyız diye bir şey yok yavas yavaş oluşur, bende ögrenciyim:)

HocaDeler

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Elbette ikinci el ürünler burdakiler genelde iyi durumda olacaktir fakat buda bir zevk işi oldugundan ötürü paketini sizin açmaniz zevki biraz daha arttiracaktie diye düşünüyorum, hepsini bi anda almalıyız diye bir şey yok yavas yavaş oluşur, bende ögrenciyim:)
Alışığız ikinci el kullanmaya dostum tabi sıfırın zevki bir başka:mutlu:

HocaDeler

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Kardeşim seni çok iyi anlıyorum güzel ülkemde malesef herşey ciddi para yurtdışında çikolata fiyatına ürünler olunca ve alım gücü olunca malesef bazı ürünler hayalde kalıyor.
Evet haklısın kardeşim şuan en mantıklı olan ikinci el ürünler benim için yıllarca çalışıp araç aldık bu yüzden kıymetli oluyor temizliğinde seviyoruz mecbur detail ürünleri alıyoruz :mutlu:

Kimyasal Adamlar

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
iste

Elinizde kullanmadığınız ya da az kullandığınız satmak istediğiğz şampuan, hızlı cila, parlatıcı kurulama bezi varsa uygun fiyattan alabilirim.
ben sana hidiye gönderiyim ögrenci destek

Kimyasal Adamlar

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul

Elinizde kullanmadığınız ya da az kullandığınız satmak istediğiğz şampuan, hızlı cila, parlatıcı kurulama bezi varsa uygun fiyattan alabilirim.
ben sana hediye gödereyim ögrenci ye destek telefon ulaş bna