Araç ne durumda olursa olsun tozlu gezmekten iyidir . Ve fakat ben bu arabayı bir türlü çözemedim . Bir yandan söz gelimi sol ön çamurlukta görüldüğü gibi ciddi müdahale isteyen yerler var diğer yandan sanki yeni polisajdan çıkmış gibi ayna misali parlayan yerler var . Nasıl bu kadar farklı deforme olmuş çözemedim. Bazen fotoğrafa iki-üç kez bakıyorum acaba yerin yansıması falan mı bu diye. Neyse bir tur polisaj uygulamasından sonra hepten uçar parlaklık .
Abi araba suriyeli arabası gibi her yeri bir olay. Parlak yerler benim, kötü yerler elin marifeti. Geçen sene kaputun üstünde ağır delilo oynayan çocuklaruı yakaladım. Yandan tali yoldna çıkan forklift geri geri vurdu, çamurluğa Diyarbakır da ışıkta beklerken jip çarptı, çıkma çamurluğu kendim taktım, bagaj kapağına neye olduğu belli olmayan sinirlenen bir genç tekme attı, tavana bal kavanozu attılar, arka stoba önce biri vurup kaçmış geçende arkası meyve kasası olan bir bisiklet vurup stobu hep kırıp kaçmış...
İnan daha saymadıklarım var. Bunların hiçbirini yaptırmadım inatla, bilerek illa bir zaman gelicek yaptırıcam o zmna kadar böyle idare etcez.
Şaka bir tarafa güzel acemilik attırdı bu araba
İç dış komple girişeyim dedim
Ev müsait yer müsait elektrik su var, karışan bulaşan yok ona rağmen yetmedi gün finalleri bile sabah aldım anca
40:1 vp carpet + polisaja takılan orta yumuşak fırça + aura vakum mak. Bu makinaya sonra gelecem
Hep yüzeysel kirleri koltuklardan almak için carpet yerine göre apcyle girişip üzerini bezle durulamaya galan çalıştığımdan kirden daha fazla deterjan artığı vardı. 3 sefer durulama yapmama rağmen hala köpük geliyordu. Kalanını ileriki zamana erteledim. Artık mekanımız değiştiği için kafam rahat bu konuda
Motor evinin soketlerini kayınçoya sardırdım bu sefer 7 dükkan 2 petrol gezmeme rağmen Nevşehir'de silikon sprey bulamadım. Bantların poşetlerin altı çıplak kaldı ufaktan bir heyecanla 5:1 orange degreaser ve spreyleme su ile giriştim soketleri söker sökmez ki bu 5 dk sürmüştür kayınço deli bağlıyor gibi bağlamış nasıl tembihlediysem gayri
Aura süpürgeyi bu sefer blover olarak kullandım ve üstüne deneme-mix torpido ürünleri ile finişi yaptık
Pek sevdim süpürgeyi baya güçlü emiyor, halıları kendi ağzına takılan darbeli aparatla baya pislik toz çekti, sıvı emişide gayet yerinde ama püskürtmesini kullanmak biraz zor, kumandalı mumandalı baya iyi yapmışlar, blower olarak kullanmakta ayrıyetten zevkli koltukların yanlarına falan çok rahat girecek bir sürü aparatıyla baya beğendim. Karcher wd2 düşünüyordum ucuz yollu arasında 4200₺ kadar fiyat farkı var yine karcher alıcam sanırım
100ml polar blast üstüne çift kova madame coco eldiven 7 lt su 10ml wash&wax ile acık dışınıda sevdim arabanın. Kurulamadan üstüne 70:1 pw
Yok abi matkapa taksan takılır matkap evde şimdi misafirlikteyim bulamadım matkap daha kıvrak olurdu.
Kırılma kopma kıvrışma ve momentumdan dolayı kenarlara açılma olmadı pek sevdim. @Hobiotom dan almıştım kampanya zamanında
Yok abi matkapa taksan takılır matkap evde şimdi misafirlikteyim bulamadım matkap daha kıvrak olurdu.
Kırılma kopma kıvrışma ve momentumdan dolayı kenarlara açılma olmadı pek sevdim. @Hobiotom dan almıştım kampanya zamanında
Bende @Hobiotom almıştım kampanyada ama resimde de görüldüğü üzere açılma yaptı ve kıllar her yere uçuşuyor, arabayı 3 kere daha süpürmem gerekiyor tekrar bu kılları temizlemek için. Koltuk temizlemek için büyük kolaylık ama bu kopmalar beni deli ediyor.
Bende @Hobiotom almıştım kampanyada ama resimde de görüldüğü üzere açılma yaptı ve kıllar her yere uçuşuyor, arabayı 3 kere daha süpürmem gerekiyor tekrar bu kılları temizlemek için. Koltuk temizlemek için büyük kolaylık ama bu kopmalar beni deli ediyor.
Belki benimki tazecik ondandır abi bilemyorum. İlerde bunlar olabilir şimdiye kadar bununla 3-5 ev koltuğu 2 ev halısı 3 araba yaptım şimdilik bişi yok 1. Devirde kullanıyorum 800rpm olmalı onun etkisi olabilir. Matkap daha devirli mi?
Belki benimki tazecik ondandır abi bilemyorum. İlerde bunlar olabilir şimdiye kadar bununla 3-5 ev koltuğu 2 ev halısı 3 araba yaptım şimdilik bişi yok 1. Devirde kullanıyorum 800rpm olmalı onun etkisi olabilir. Matkap daha devirli mi?
Bugün fotosuz cumadan akşam 9'a kadar çalıştım; iç, dış, motor, alt, kapı arası, cam, jant, lastik vuru davlumbaz giriştim. Üstüne Dodo Yağmur Ormanını uyguladım bıraktım.
Müstakil canmış, can dostlarım kira da olsa valla çok keyifli, rabbim tüm forum bireylerine müstakil ev sahipliği versin. Keyfince döşe, yap detayını mis.