Ortak Alım Zemzem 2 lt pompa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Forum adına oradan alım yapabilir miyiz? Bu arada ben bu ürünlerin hiç 2.5 litre olanlarından görmedim başak bir ürün olabilir mi?
Ağabey bana resim atacak attıgi da ben burdan paylaşırım yaparım ama ondan alım yapılabilir ama oda dedi kargo ucretleri falan var dedi forumda büyuklerimiz siz ustadlarimiz orta yolu yugun yolu bulursanız halolur kimse aracı da olmaz direk onunla konusulur

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Arkadaşlar adamı aradım konuştum listede ismi olan arkadaşlar için bir kereye mahsus olmak üzere tane kargo dahil 30 tl olarak en son fiyat bu şekilde pahalı diyen ve ben parayı gönderdim diyen arkadaşların hemen iadesini yapacam.
Ben kargo dahil 30tlye tamamım, listede olanlar da tamam dedikden sonra adam kargodan yollasın.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Şimdi konu biraz farklı bir yöne gitti. @Cavraoğlu bir tanıdığına secho ve ilposan için fiyat sorduracak. 50 adet için bir fiyat sormasını rica ettim. Kargo dahil bir fiyat gelsin, hangisi karlıysa ona yönelebiliriz.

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
30 TL ise ben iade rica edeceğim. Yan çizen esnaflara sıcak bakmıyorum hem de daha uyguna alabileceğimiz seçenekler var.

Saint_33

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Arkadaşlar o zaman ben paraları iade geçiyorum bana gönderen herkes rica etsem iban numalarını gönderebilir mi?Tekrardan herkesten çok ama çok özür dilerim.çok mahcup oldum.heyecana geldik biran.Zararı olan arkadaşlar iban gönderirken havale EFT ücreti ödeyen arkadaşlarında rica etsem bana ücret şu diye derlerse onlarıfa karşılayacam.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
O zaman görünen o ki bu girişimimiz başarısızlıkla sonuçlandı :) Eğer secholar ile ilgili haber gelirse ki yarın sabah gelecek sanıyorum, onun konusunu ayrı açarız. Çağlar için de sorun değilse bu konu kapanabilir sanıyorum. @Saint_33 hakkını helal et seni de yorduk. Satıcı kaynaklı aksilik için benim hakkım sana helaldir, sorun yok kafana takma.

Saint_33

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Allah razı olsun Ömer Üstad.Sizden ricam gerçekten kim havale EFT ücreti ödediyse onuda karşılamak benim boynumun borcu.Sonuçta kimsenin rızkını almayalım.kimseye borçlu kalmayalım?

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Saint_33 ben eft geçememiştim ama iptal edebiliriz benimkini de. Çünkü aldığımız fiyattan ziyade kargolaması paketlenmesi için şu günde sen uğraşacaksın abi. Zaten bu ortamı hazırlamak için de uğraştın duyurdun konuştun o kadar. Ben de kendi adıma çok teşekkür ederim, keşke satıcı yan çizmeyip kendi halletmekten vazgeçmemiş-geri dönmemiş olsaydı. Tekrardan çok sağol, sen asıl kusura bakma uğraştırdık seni de, emek verdin vakit harcadın :)

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
eptt avm' de kargo dahil 30,70 tl. Toptan fiyat iste diye bir seçenek vardı, yazdım kaç para olur diye, kargo dahil 25 tl. falan yaparsa alınabilir

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Konuyu kapatabilir miyiz rica etsem.Tek tek soracam artık para gönderenlere masrafınız nedir diye onları gönderecem en geç yarın geçer hesabınıza ama şimdi halletmeye çalışacam.
İstek üzerine konu kapatıldı.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...