Zymöl Cleaner Wax ve Meguiars Cleaner Wax Karsilastirmasi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaslar Merhaba Herkeze İyi Bayramlar.:)

Malumunuz Bayram Suresince Meslegim Geregi Full Mesaideyim :) Can Sikintisindan birseyler yapayim dedim vakit buldukca coktandir aklimda olan Cleaner Wax Karsilastirmasiydi elimde 3 Adet Cleaner Wax vardi
Zymol-Meguiars-Mothers Cleaner Wax ti.
Malesef Mothers Tortu yapmis ya hava aldi yada bozuldu bilemedim onu Teste dahil etmedim.Bir Kac Üyemizinde istegi üzerine Test Yaptim.
Cleaner Wax nedir ne ise yarar kisaca bu ürünleri 2 in 1 bu sekilde degerlendirebiliriz.Cleaner Wax lar Cok yönlü bir koruyucu olup kisa zamanda hizli bir sekilde Parlaklik elde edebilirsiniz.Kapaticilik Özellikler i cok iyidir Parlakliklarida gayet basarilidir.

Karsilastirma Öncesi Aracimiz yikandi zaten herhangi bir koruma yoktu.Öncesi & Sonrasi,Parlaklik ve Su Testi yapildi

Detayli Testimiz sizlerle

Aracin güneş altindaki resmi

Aracin Sağ Taraf Bölümü (Zymol)

Aracin Sol Taraf Bölümü (Meguiars)

Yüzey Hazirligi İcin M700 le uygulama yaptim.

Zymöl Cleaner Wax Uygulamasi

Meguiars Cleaner Wax Uygulamasi

Her iki ürün icin yorum yapiyorum silmesi ve ürünü uygulamasi cok kolay ve cok rahat siliniyor kati wax lara gore daha rahat siliniyor Zymol un tek bir artisi var Kokusu cok güzel hindistan cevizli :)

Testimize geciyoruz :cool:

Öncesi/Sonrasi Testlerimiz

Scangrip Sunmatch 2 ile yüzeyin genel kontrolü

Su Testleri

Test Sona Ermistir Arkadaslar.

Kendi yorumlamam su sekildedir;Her iki ürün de Su itiş-Parlaklik-Kapaticilik-Uygulama Kolayligi-Silinebilme Özelligi birebir ayni durumdadir hicbir fark kesinlikle yoktur Sadece Ekstra olarak Zymol ün Kokusu Harika onun haricinde bir farklilik yok

Meguiars Cleaner Wax 473 Ml + 163₺
Zymol Cleaner Wax 473 Ml + 21 $ 185₺

Fiyatlar bu sekilde arkadaslar Meguiars a kolay ulasabilirsiniz Zymol e de Amazon veya Kendi Sitesinden alabilirsiniz.

Kendinize İyi Bakin İyi Tatiller :)

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
iki urunde işini yapmış hemde cok güzel yapmış gercektrn eline sağlık meguiarsı tekrar aşılayacaksın bu gidişle :sırıtan1:

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme için teşekkürler Sefa bir test bu kadar detaylı olabilirdi. Su testleri harika.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

coskusu06

Amatör Detaycı
Üye
İl
Diyarbakır
Hocam merhaba iyi günler dilerim elinize sağlık öncelikle. Meguiars 3 in 1 wax ile bu meguiars cleaner wax arasında çok fark var mi sizce?

O da kapatici ama 300 tl fiyatı var maalesef :/
Bu deneme ürünlerini satıyor musunuz sonradan ayrica?

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
iki urunde işini yapmış hemde cok güzel yapmış gercektrn eline sağlık meguiarsı tekrar aşılayacaksın bu gidişle :sırıtan1:
Tesekkur ederim hocam Meguiars iyidir ya :)

İnceleme için teşekkürler Sefa bir test bu kadar detaylı olabilirdi. Su testleri harika.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi Tesekkurler Daha iyi Testler.ilerleyen zaman da yine gelecektir Depoda Bekleyen Ürünler göz kirpiyor :)

Test e bak on numara herşey bir arada bir konuya sigdirilmis Eline Sağlık Sefa46 iki urunude çok beğendim gercekten
Begendiginize sevindim Üstadim :)

Hocam merhaba iyi günler dilerim elinize sağlık öncelikle. Meguiars 3 in 1 wax ile bu meguiars cleaner wax arasında çok fark var mi sizce?

O da kapatici ama 300 tl fiyatı var maalesef :/
Bu deneme ürünlerini satıyor musunuz sonradan ayrica?
Merhaba bu iki urun kesinlikle Meg 3 in1 kadar Basarili degil o biraz daha derinlemesine temizlik yapiyor ve parlaklik bunlara gore 1 tik daha iyi Dayanimida bu iki urune gore biraz daha iyi diyebilirim Ürün satisim malesef yoktur begeni icin tesekkur ederim :)

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Eline sağlık sefa hocam internette gördüğümüz her şeyi görsel olarak bize sunduğundan bence zymölü aratmıcak meguiars :)

Ayazkahraman

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eline saglik dostum valla ha muazzam olmus test harikaymis her iki urunde muhtesem bravo senin bu enerjiyi kimsede gormedim :)

coskusu06

Amatör Detaycı
Üye
İl
Diyarbakır
Tesekkur ederim hocam Meguiars iyidir ya :)

Abi Tesekkurler Daha iyi Testler.ilerleyen zaman da yine gelecektir Depoda Bekleyen Ürünler göz kirpiyor :)

Begendiginize sevindim Üstadim :)

Merhaba bu iki urun kesinlikle Meg 3 in1 kadar Basarili degil o biraz daha derinlemesine temizlik yapiyor ve parlaklik bunlara gore 1 tik daha iyi Dayanimida bu iki urune gore biraz daha iyi diyebilirim Ürün satisim malesef yoktur begeni icin tesekkur ederim :)

Ürünü 150 tl ye buldum Meguiars Cleaner Wax. 473 ml tabiki. Aracimda ppf kapli parlaklik ve hafif kapatici özelligi icin kullanırim diye düşünüyorum plastik yerlere de kullandim daha önce 3 in1 waxi.

323 tl 3in 1 wax
150 tl cleaner wax. Arada çok fark var. Dayanim olarak çok mu fark var sizce 2si de benzer isleri yapar diye düşünüyorum sonuçta elle uygulama yapacagiz.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ürünü 150 tl ye buldum Meguiars Cleaner Wax. 473 ml tabiki. Aracimda ppf kapli parlaklik ve hafif kapatici özelligi icin kullanırim diye düşünüyorum plastik yerlere de kullandim daha önce 3 in1 waxi.

323 tl 3in 1 wax
150 tl cleaner wax. Arada çok fark var. Dayanim olarak çok mu fark var sizce 2si de benzer isleri yapar diye düşünüyorum sonuçta elle uygulama yapacagiz.
Yani hocam bir 3 in 1 Wax kadar olamaz bunlar dayanim ini kestiremiyorum ama ppf te is gorurmu onu bilmiyorum denemedim hic

SalihBuyuk

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
merhabalar ben istanbul da yasıyorum bu ürünleri gördüm cok begendim tesekkür ederim cok kullanışlı gözüküyor

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Birsen1983

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Erzurum
ortada büyük emek var forum gerçekten çok şanslı teşekkürler amirim harika bir ikili karşılaştırma olmuş :alkıssx::alkıssx:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ellerine sağlık kardeşim çok güzel bir test olmuş gerçekten, iki üründe var elimde ama karşılaştırmak hiç aklıma gelmemişti. Hatta Meg. İn varlığını bile unutmuştum diyebilirim :)
İki ürün arasında bir fark neredeyse yok gibi.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ellerine sağlık kardeşim çok güzel bir test olmuş gerçekten, iki üründe var elimde ama karşılaştırmak hiç aklıma gelmemişti. Hatta Meg. İn varlığını bile unutmuştum diyebilirim :)
İki ürün arasında bir fark neredeyse yok gibi.
Tesekkur ederim abi Mothers cleaner wax ta vardi bende bozulmasa onuda dahil ederdik kismett ama iki urunde bence cok basarili :)