Arkadaslar Merhaba Herkeze İyi Bayramlar.
Malumunuz Bayram Suresince Meslegim Geregi Full Mesaideyim
Can Sikintisindan birseyler yapayim dedim vakit buldukca coktandir aklimda olan Cleaner Wax Karsilastirmasiydi elimde 3 Adet Cleaner Wax vardi
Zymol-Meguiars-Mothers Cleaner Wax ti.
Malesef Mothers Tortu yapmis ya hava aldi yada bozuldu bilemedim onu Teste dahil etmedim.Bir Kac Üyemizinde istegi üzerine Test Yaptim.
Cleaner Wax nedir ne ise yarar kisaca bu ürünleri 2 in 1 bu sekilde degerlendirebiliriz.Cleaner Wax lar Cok yönlü bir koruyucu olup kisa zamanda hizli bir sekilde Parlaklik elde edebilirsiniz.Kapaticilik Özellikler i cok iyidir Parlakliklarida gayet basarilidir.
Karsilastirma Öncesi Aracimiz yikandi zaten herhangi bir koruma yoktu.Öncesi & Sonrasi,Parlaklik ve Su Testi yapildi
Detayli Testimiz sizlerle
Aracin güneş altindaki resmi
Aracin Sağ Taraf Bölümü (Zymol)
Aracin Sol Taraf Bölümü (Meguiars)
Yüzey Hazirligi İcin M700 le uygulama yaptim.
Zymöl Cleaner Wax Uygulamasi
Meguiars Cleaner Wax Uygulamasi
Her iki ürün icin yorum yapiyorum silmesi ve ürünü uygulamasi cok kolay ve cok rahat siliniyor kati wax lara gore daha rahat siliniyor Zymol un tek bir artisi var Kokusu cok güzel hindistan cevizli
Testimize geciyoruz
Öncesi/Sonrasi Testlerimiz
Scangrip Sunmatch 2 ile yüzeyin genel kontrolü
Su Testleri
Test Sona Ermistir Arkadaslar.
Kendi yorumlamam su sekildedir;Her iki ürün de Su itiş-Parlaklik-Kapaticilik-Uygulama Kolayligi-Silinebilme Özelligi birebir ayni durumdadir hicbir fark kesinlikle yoktur Sadece Ekstra olarak Zymol ün Kokusu Harika onun haricinde bir farklilik yok
Meguiars Cleaner Wax 473 Ml + 163₺
Zymol Cleaner Wax 473 Ml + 21 $ 185₺
Fiyatlar bu sekilde arkadaslar Meguiars a kolay ulasabilirsiniz Zymol e de Amazon veya Kendi Sitesinden alabilirsiniz.
Kendinize İyi Bakin İyi Tatiller
Malumunuz Bayram Suresince Meslegim Geregi Full Mesaideyim
Zymol-Meguiars-Mothers Cleaner Wax ti.
Malesef Mothers Tortu yapmis ya hava aldi yada bozuldu bilemedim onu Teste dahil etmedim.Bir Kac Üyemizinde istegi üzerine Test Yaptim.
Cleaner Wax nedir ne ise yarar kisaca bu ürünleri 2 in 1 bu sekilde degerlendirebiliriz.Cleaner Wax lar Cok yönlü bir koruyucu olup kisa zamanda hizli bir sekilde Parlaklik elde edebilirsiniz.Kapaticilik Özellikler i cok iyidir Parlakliklarida gayet basarilidir.
Karsilastirma Öncesi Aracimiz yikandi zaten herhangi bir koruma yoktu.Öncesi & Sonrasi,Parlaklik ve Su Testi yapildi
Detayli Testimiz sizlerle
Aracin güneş altindaki resmi
Aracin Sağ Taraf Bölümü (Zymol)
Aracin Sol Taraf Bölümü (Meguiars)
Yüzey Hazirligi İcin M700 le uygulama yaptim.
Zymöl Cleaner Wax Uygulamasi
Meguiars Cleaner Wax Uygulamasi
Her iki ürün icin yorum yapiyorum silmesi ve ürünü uygulamasi cok kolay ve cok rahat siliniyor kati wax lara gore daha rahat siliniyor Zymol un tek bir artisi var Kokusu cok güzel hindistan cevizli
Testimize geciyoruz
Öncesi/Sonrasi Testlerimiz
Scangrip Sunmatch 2 ile yüzeyin genel kontrolü
Su Testleri
Test Sona Ermistir Arkadaslar.
Kendi yorumlamam su sekildedir;Her iki ürün de Su itiş-Parlaklik-Kapaticilik-Uygulama Kolayligi-Silinebilme Özelligi birebir ayni durumdadir hicbir fark kesinlikle yoktur Sadece Ekstra olarak Zymol ün Kokusu Harika onun haricinde bir farklilik yok
Meguiars Cleaner Wax 473 Ml + 163₺
Zymol Cleaner Wax 473 Ml + 21 $ 185₺
Fiyatlar bu sekilde arkadaslar Meguiars a kolay ulasabilirsiniz Zymol e de Amazon veya Kendi Sitesinden alabilirsiniz.
Kendinize İyi Bakin İyi Tatiller