İnceleme ADBL Sentetik Spray Wax İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
adbl ilk başta fiyat performans olarak iyiydi bence ama şuanki fiyatları beni tatmin etmedi önceki fiyatlarına bakarsak herşey en az x2
Önceki fiyatlari Üretildigi fabridan bile daha ucuzdu cunkü ürünleri bayagi bir bekletti satistan cekmisti eskiden hepsiburada uzerinden satiyordu ordan biliyorum 2022 de dolar kuru 17 felandi suan 34 malesef tablo ortada :( Ürünler pahali degil biz pahaliya aliyoruz.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Arkadaşlar ben bir litrelik aldım ama bölmek istiyen olursa 2 litre daha alırım

kaptik_virusu

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
adbl ilk başta fiyat performans olarak iyiydi bence ama şuanki fiyatları beni tatmin etmedi önceki fiyatlarına bakarsak herşey en az x2
Sadece bana pahalı geliyor heralde diye düşünüyordum, yalnız değilmişim :)
Adbl ilk geldiğinde fiyatlar K2 gibi fiyat/performans idi. K2'nin fiyatları bu kadar artmadı kesinlikle. Sanırım sebebi Adbl yurtdışında zam yapmış. Getiren arkadaşın bir suçu yok ama bu fiyatlarla işi biraz zor.

berkesennturk

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Bursa
Adbl ilk geldiğinde fiyatlar K2 gibi fiyat/performans idi. K2'nin fiyatları bu kadar artmadı kesinlikle. Sanırım sebebi Adbl yurtdışında zam yapmış. Getiren arkadaşın bir suçu yok ama bu fiyatlarla işi biraz zor.
benimde demek istediğim tam olarak buydu :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
İlk Trendyola koydugunda guncel kur uzerinden satis yapsaydi zaten K2 gibi olurdu fiyatlar cok oynamazdi 2022 kur uyla satisa koydugu icin 2024 Kur farki bizi dusunduruyor.

ygT-

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Tam 1 yıl önce syhnetic wax ı 170TL ye almışım, şuanda 675tl. Banada fazla bi yükselme olmuş gibi geldi ama sefa hocamın dediği gibi geçen seneki fiyatlar ellerinde beklettiği için uygun idi sanırsam

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Tam 1 yıl önce syhnetic wax ı 170TL ye almışım, şuanda 675tl. Banada fazla bi yükselme olmuş gibi geldi ama sefa hocamın dediği gibi geçen seneki fiyatlar ellerinde beklettiği için uygun idi sanırsam

Avrupanin en işlek detay urunu satan yer orda bile mesela 20.61 Euro yani 753₺ dedigim gibi ellerinde eski urunleri bitirmek icin eski kurdan verdiler bitirdiler.Asagiya gorsel.ekledim.

K2 Roton 1 L Turkiye Fiyati 485₺
K2 Roton 1 L Avrupa Fiyati 490₺ yani 13.41 Euro

Fiyatlar avrupa ile ayni sadece Onlar 2 Rakamli odeme yaparken biz 3 ve 4 Rakamlarla ödeme yapiyoruz.:)

ADBL.Distribütorüne özellikle bazi ürünlerde fiyatlarina indirim talep yapmasini istedim tekrar bir calisma yapacagini soyledi bakalim ne kadar etkili olur bekleyip görecegiz.

Forum icin indirim alacagim ama saticinin resmi web sitesi yok ona da calisacak bakalim.

Cycl3s

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Bence bu seferki fiyatlar normal fiyatlar, bir öncekiler normalin çok altındaydı çünkü Sefa hocamın da dediği gibi kur çok önemli bir sebep. Avrupa’nın enflasyonunu da göz önünde bulundurmak lazım.

Rakiplere baktığınızda bu kadar kaliteli ve miktarı yüksek ürünler görmek ve bulmak çok zor. Syntetic wax gerçekten farklı bir seviye ama ADBL nin diğer ürünleri de çok başarılı ürünler.

Şirket büyüyor, yeni fabrikalarının videosunu aşağıda paylaşıyorum. Distribütörümüz de artık sevk ve gümrük sorunları yaşamadan hızlı hızlı malları Türkiye’ye getireceğini söyledi.

Yns41

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Farklı alışveriş sitelerine de ilanları açsa çok iyi olur kupon çek kullanılıp daha uyguna getirilebilir.

Yns41

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Bencede bir tık pahalı olmuş. Örneğin Yeti'nin 8£ satıldığı ülkeler var 320 civarı yapar trendyolda 450 tl. Fiyatlandırma politikası para birimine göre ülkeden ülkeye değişiyor. Tabi gümrük masrafları vergiler ne kadar etkiliyor bilemiyoruz.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bunu üzerine bir de Trendyol komisyonu var o sorunu da aşmak gerekir diye düşünüyorum. Farklı platformlardan ya da elden alışveriş yapilabilse güzel olur. Açıkçası litrelik ürünün 700 TL ya yaklaşması bana da pahalı geldi. Eskisi gibi bir fiyat bandı daha mutlu ederdi.

sajmora98

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kastamonu

Avrupanin en işlek detay urunu satan yer orda bile mesela 20.61 Euro yani 753₺ dedigim gibi ellerinde eski urunleri bitirmek icin eski kurdan verdiler bitirdiler.Asagiya gorsel.ekledim.

K2 Roton 1 L Turkiye Fiyati 485₺
K2 Roton 1 L Avrupa Fiyati 490₺ yani 13.41 Euro

Fiyatlar avrupa ile ayni sadece Onlar 2 Rakamli odeme yaparken biz 3 ve 4 Rakamlarla ödeme yapiyoruz.:)

ADBL.Distribütorüne özellikle bazi ürünlerde fiyatlarina indirim talep yapmasini istedim tekrar bir calisma yapacagini soyledi bakalim ne kadar etkili olur bekleyip görecegiz.

Forum icin indirim alacagim ama saticinin resmi web sitesi yok ona da calisacak bakalim.
Sefa hocam foruma davet etmek gibi veya forum üzerinden sipariş oluşturmak gibi bir şey olursa Trendyol komisyonundan kurtulmuş olursak daha uyguna daha fazla ürün alabiliriz diye düşünüyorum. Eğer bir de foruma özel yıl başına da yaklaşırken indirim süprizi olursa mükemmel olur :) Sipariş geçmeyip bekleyelim o zaman haberdar edersiniz degil mi..

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bireysel bir satis sitesi olsa super olur.

Trendyol a %15 komisyon ödeniyor.O komisyonu biz İndirim olarak alsak guzel.olurdu sahsen :)

1 Lt Spray Wax 570₺ felan gelir iyi olurdu :terlisırıtan:

Ürünler gercekten evet pahali kendisiylede konustum bayagi bir gumruk.masraflarindan vs bahsetti :)

sajmora98

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kastamonu

Trendyol a %15 komisyon ödeniyor.O komisyonu biz İndirim olarak alsak guzel.olurdu sahsen :)

Ürünler gercekten evet pahali kendisiylede konustum bayagi bir gumruk.masraflarindan vs bahsetti :)
Sefa hocam bu işe bir el at :D Trendyol üzerinden degilde burdan foruma özel sipariş oluşturabilelim :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ben konuşayim.size haber edeyim o zaman :)

İste Tek.sikinti firmanin anlasmali kargosu yok diye biliyorum.

Trendyol daki.alisverisi Trendyol.express le gonderiyor

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar görüştüm güzel bir indirim yapacagini belirtti forum üyelerimize calisma yapacak bilgi verecek bir kargo.sirketi ile de anlasma.yapacagini bildirdi.en gec haftaya bu isi çözeriz diye dusunuyorum

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Adbl avrupada cok hızlı büyüdü neredeyse gyeon liquid elements fraber koch chemie kalitesine yakın ürünler üretiyor birkaç ürünü zaten piyasada üst seviyelerde. Cok tutuldukları için çok fazla zam yaptılar avrupalılarda farklı markaya yöneldi suan avrupada f/p marka olarak K2 başta geliyor sonrasında deturner ve auto brite geliyordur sanırım. Ürünler zamlı alındı güncel kurla üstüne vergi gümrük trendyol komisyonu vs vs derken ğrün fiyatları haliyle cok arttı.

Atibay

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri

Hangi sampuan foam için sefa hocam yada ayrım var mi kova ve foam olarak