İnceleme ADBL Sentetik Spray Wax İncelemesi

Cycl3s

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Uzun iplikli buffing bezim var sorun yaşamıyorum. Sadece bazen baldwipe ile alamadığım kısımlar kalmış ise buffing ile onun üzerinden geçmeye çalışırsam bez o zaman takılıyor. buffing bezin tersiyle kalan cilayı temizleyip diğer tersiyle bufflamaya devam ediyorum öyle olunca. Özetle bez takıldığında yüzey kontrolü yapılıp temiz ise biraz daha ovalamaya fayda var çünkü büyük ihtimalle baldwipe yada ilk turda alamadığınız cila kalıntıları kalmış olabilir. biraz ovaladıkça buffing bezinde kaymaya başladığını görüyorsunuz. Ben bu yöntem ile bir çizilme vs. yaşamadım açıkçası, yüzey ve bez temiz ise bir çizme de yaşanmaz. yani yaşanır ama min. seviyede göz ile fark edilemeyecek seviyede yaşanır o da zaten yüzeye parmağımızı bile değdirsek oluşabilir cinsten bir çizik olur.

gky

Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Yılbaşından önce haftaya sitemiz aktif olacak demiştiniz bir gelişme var mı acaba? @ADBL

mertagn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sprey waxi satın aldım yanındaki hediyeler için çok teşekkür ederim, acaba kaç yıkamada bir yenilemek gerekir cilayı.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sprey waxi satın aldım yanındaki hediyeler için çok teşekkür ederim, acaba kaç yıkamada bir yenilemek gerekir cilayı.
Hocam ürünün dayanimi basarili 5/6 yikama duzenli kullanimda gider eger yuzey kotuyse benzinlik kopugu vs kullaniyorsaniz 2/3 yikama zor gider.

Rutinde 4 Yikamadan sonra ideal olur illaki zayiflama olur.

burakn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hah ben de diyorum camlarda niye leke kaldı :D

cila müthiş yalnız var ya gece yağmur yağmış sabah olunca bi baktım arabaya boncuk boncuk damlalar. Bi hoşuma gitti bi hoşuma gitti anlatamam. Teşekkürler Sefa.