Ürünü bölünmüş olarak litresini 350-400 tl gibi bir fiyata almıştım. Şu zamana kadar kullandıgım en fp ürünlerden biri olabilir. Parlaklık konusunda tercih edilebilir diyemem ama hidrofobi yani yıkamayı kolaylaştırması açısından cok cok iyidir. Aracın kaput kısmına dikey 3 fıs sıkıyorum yani yukarıdan aşağı tek seferde çekiyorum bezede 2 fıs hafif nemlendirmesi için sıkıyorum o dikey sıktığım 3 fısı yatay hareketle yüzeye yediriyorum. Bezin tersi ile kabasını alıyorum. Kullandığım bez Gentleman dedigimiz bir tarafı kısa tüylü diğer tarafı uzun tüylü. Tüm aracı hızlı cila ile geçtikten sonra bezin tüylü kısmı ile parlatma aşamasına geçiyorum. Tek bez ile bu hızlı cilayı kolayca uygulayabiliyorum. Diğer hızlı cilaların birçoğunda çift bez gerekiyor. Vonix blend gibi hızlı cilalara göre uygulamasıda cok kolay. Boyalı parça olsun orjinal parça olsun herhangibi puslanma gibi bir sorun yaşamadım. Sanırım iş bezde bitiyor. Uygulama şekli ile alakalı olacağını sanmam bizde herkes gibi dairesel hareketlerle hızlı cilayı yedirip tersiyle kabasını alıyoruz. Özetle Ürünü severek kullanıyorum kaliteli bez ile sorunsuz kullanılıyor