AliExpress'den Aldığımız Ürünler

reseb

Çaylak Detaycı
Üye
Foam lance ben de aldım ama ellerinde yokmuş. İster iptal edin ister bekleyin dedi ...

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Aliexpress'te yıldönümü indirimleri başladı haberiniz olsun. Gün içinde kupon veriyorlar onu takip etmek lazım. 120 liraya 30 lira gibi kuponlar dağıttılar az önce.

Şunlar kuponla birlikte yine de fena fiyata gelmiyor gibi;

1) Köpük yapan şişe. Mal kaliteli gibi ama kullanmadım.

US $20.72 20% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı

2) Meguirars HCW olsun, KC PW olsun, Mothers CMX olsun uygularken kolaylık oluyor.

US $12.53 49% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı

3) Yıkama eldiveni olarak beğendiğim bir model.

US $1.28 42% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı

4) Bisiklet mevsimi geldi. Çanta arayan arkadaşlara öneririm.

US $13.88 51% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı

Kwazar köpük yapan şişe ile aynı fiyata geliyor.Mjjc de kaliteli marka çin için ama ben yurt içinden aynı paraya Kwazar alırım.Diğer ürünler güzel ama yıkama eldiveninden almıştım o kötü çıktı. bende bu ürünü aldım memnunum US $2.36 39% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Kwazar köpük yapan şişe ile aynı fiyata geliyor.Mjjc de kaliteli marka çin için ama ben yurt içinden aynı paraya Kwazar alırım.Diğer ürünler güzel ama yıkama eldiveninden almıştım o kötü çıktı. bende bu ürünü aldım memnunum US $2.36 39% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı
Kwazar'ın performansını ben beğenmedim. Biraz sübjektif tabi ki. Yıl dönümü indirimi varken kuponla birlikte 90 TL gibi bir rakama geldi MJJC'nin linkteki ürünü. Ürünün kalitesini tam olarak bilemesem de şu an ki fiyatı kapsamında değerlendirildiğinde çok mantıklı olmayabilir dediğiniz gibi.

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Kwazar'ın performansını ben beğenmedim. Biraz sübjektif tabi ki. Yıl dönümü indirimi varken kuponla birlikte 90 TL gibi bir rakama geldi MJJC'nin linkteki ürünü. Ürünün kalitesini tam olarak bilemesem de şu an ki fiyatı kapsamında değerlendirildiğinde çok mantıklı olmayabilir dediğiniz gibi.
Aldınız mı?

mrcaky

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Aliexpressden memnunum en fazla 3 hafta beklemişimdir onlarda küçük ürünler bir çok kez alışveriş yaptım elektronik sigara felan ancak sadece araç için son dönemde aldıklarım;

1) 9h mr fix çinli seramik bunu 3 ayrı satıcıdan aldım 3ü de 1-2 gün arayla geldi.

2) Mikrofiber bez 2 adet aldım wax bezi olarak kullanıcam sanırım henüz açmadım.

3) Detay fırçaları bunları genelde dış trimde severek kullanıyorum henüz yeni dayanıklılığı iyi gibi ama bakalım
4) Detay için ucunda yumuşak sünger var ızgara arasına koruyucu sürmek için aldım ama sünger peteğin içinde yapıştı içerde kaldı alınabilir ancak süngeri dip kısmından bantlamak veya içerden yapıştırmak yani modifiye etmek gerekiyor.

5) Lastik süngeri ve kullan at sarı sünger çoğu kişide var ömürlük değil 4 tane epey götürür gibi görünüyor.

6) Sihirli sünger almışken büyük boy alın bence bunlar eriyip gitti.

Bunlar şuan aldığım elime ulaşanlar birde sepette almak istediklerim var geldikçe güncellerim.

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
Neden göndermedi acaba

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kargoyu yolladı aslında ama Türkiye'ye, bana değil kuzey kore ye, kargo öyle gösteriyordu, Mesaj attım sordum nedir ne değildir diye cevap veren takan olmadı. bende anlaşmazlık açtım para iadesi aldım.

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Kargoyu yolladı aslında ama Türkiye'ye, bana değil kuzey kore ye, kargo öyle gösteriyordu, Mesaj attım sordum nedir ne değildir diye cevap veren takan olmadı. bende anlaşmazlık açtım para iadesi aldım.
Tmm sizin mevzuyu daha önce okumuştum bende açıkanlaşmazlık açın demiştim sizde biraz daha bekleyeyim demiştiniz. En iyisini yapmışsınız. Eger yorum yapma imkanınız olursa çakın 1 yıldızı. Aklı başına gelsin

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
detay fırça aldım aynı elemandan göndermedi lavuk paramı geri aldım.
Neden göndermedi acaba

Tam üstüne bastın benim fırçaları da göndermedi lavuk galiba çünkü 50 gün oldu 10 gün sonra para iadesi talep hakkım doğacak onu bekliyorum. Bu lavuk yüzünden arabamın dış detaylarına başlayamadım 2 aydır forumda yapılan dış detayları hüzünle takip ediyorum:)

Murat

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Büyük sanayi tipi kompresör abi. Basınç olarak bir sorun olduğunu sanmıyorum. İçindeki dönen aparat takılıyor çalışırken.
Üründe sorun olabilir o zaman. Bir video çekip itiraz açabilirsin.