Aliexpress'te yıldönümü indirimleri başladı haberiniz olsun. Gün içinde kupon veriyorlar onu takip etmek lazım. 120 liraya 30 lira gibi kuponlar dağıttılar az önce.
Şunlar kuponla birlikte yine de fena fiyata gelmiyor gibi;
1) Köpük yapan şişe. Mal kaliteli gibi ama kullanmadım.
Kwazar köpük yapan şişe ile aynı fiyata geliyor.Mjjc de kaliteli marka çin için ama ben yurt içinden aynı paraya Kwazar alırım.Diğer ürünler güzel ama yıkama eldiveninden almıştım o kötü çıktı. bende bu ürünü aldım memnunum US $2.36 39% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı
Kwazar köpük yapan şişe ile aynı fiyata geliyor.Mjjc de kaliteli marka çin için ama ben yurt içinden aynı paraya Kwazar alırım.Diğer ürünler güzel ama yıkama eldiveninden almıştım o kötü çıktı. bende bu ürünü aldım memnunum US $2.36 39% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı
Kwazar'ın performansını ben beğenmedim. Biraz sübjektif tabi ki. Yıl dönümü indirimi varken kuponla birlikte 90 TL gibi bir rakama geldi MJJC'nin linkteki ürünü. Ürünün kalitesini tam olarak bilemesem de şu an ki fiyatı kapsamında değerlendirildiğinde çok mantıklı olmayabilir dediğiniz gibi.
Karcher K5 imin ucu 2. kez bozulduğu için farklı birşey denemek istedim.Gayet memnun kaldım.Davlumbaz içlerinde falan işe yarıyor.Basıncı da gayet iyi. US $12.35 |Tahmini Teslimat Zamanı
Karcher K5 imin ucu 2. kez bozulduğu için farklı birşey denemek istedim.Gayet memnun kaldım.Davlumbaz içlerinde falan işe yarıyor.Basıncı da gayet iyi. US $12.35 |Tahmini Teslimat Zamanı
Kwazar'ın performansını ben beğenmedim. Biraz sübjektif tabi ki. Yıl dönümü indirimi varken kuponla birlikte 90 TL gibi bir rakama geldi MJJC'nin linkteki ürünü. Ürünün kalitesini tam olarak bilemesem de şu an ki fiyatı kapsamında değerlendirildiğinde çok mantıklı olmayabilir dediğiniz gibi.
Aliexpressden memnunum en fazla 3 hafta beklemişimdir onlarda küçük ürünler bir çok kez alışveriş yaptım elektronik sigara felan ancak sadece araç için son dönemde aldıklarım;
1) 9h mr fix çinli seramik bunu 3 ayrı satıcıdan aldım 3ü de 1-2 gün arayla geldi.
4) Detay için ucunda yumuşak sünger var ızgara arasına koruyucu sürmek için aldım ama sünger peteğin içinde yapıştı içerde kaldı alınabilir ancak süngeri dip kısmından bantlamak veya içerden yapıştırmak yani modifiye etmek gerekiyor.
Kargoyu yolladı aslında ama Türkiye'ye, bana değil kuzey kore ye, kargo öyle gösteriyordu, Mesaj attım sordum nedir ne değildir diye cevap veren takan olmadı. bende anlaşmazlık açtım para iadesi aldım.
Kargoyu yolladı aslında ama Türkiye'ye, bana değil kuzey kore ye, kargo öyle gösteriyordu, Mesaj attım sordum nedir ne değildir diye cevap veren takan olmadı. bende anlaşmazlık açtım para iadesi aldım.
Tmm sizin mevzuyu daha önce okumuştum bende açıkanlaşmazlık açın demiştim sizde biraz daha bekleyeyim demiştiniz. En iyisini yapmışsınız. Eger yorum yapma imkanınız olursa çakın 1 yıldızı. Aklı başına gelsin
RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam üstüne bastın benim fırçaları da göndermedi lavuk galiba çünkü 50 gün oldu 10 gün sonra para iadesi talep hakkım doğacak onu bekliyorum. Bu lavuk yüzünden arabamın dış detaylarına başlayamadım 2 aydır forumda yapılan dış detayları hüzünle takip ediyorum