Alta Foam 2000 Modifiye - Xiaomi Mijia Taşınabilir Hava Pompası

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Ayrıca sechoda bende var onuda modifiye ettim 2 3 keçe koydum önüne o biraz daha sulu atıyor ama ondan da memnunum içine 50 ml b33 jantlar davlumbazlar vs yerlere giriyorun

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
biraz geç vede görüntü güzel olmasa da sizler için 2 güzel video çektim.
1. içinde 2.5 lt su ve 80 ml B33 Olan İlposanı Sıfırdan 40 psi Basınca Getirme Videosu
2. video İse araç köpükleme videosu. ışığın tersliği videonun kötü olmasına sebep. bir dahakine yanıma birisi götürücem olmuyor böyle :)

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Buyrun kwazar
Yapılan işlem nozulun içine küçük yeşil sünger hemen arkasına bir tane daha büyük yeşil arkasına normal kendi sistemi koyuyoruz bar olarak 4 bara dayandı ama hava çıkış kısmını japonladım bilginize çünkü 3 bar dan sonra hava valfi boşaltıyor 4 bar oldumu 2 bara kadar sürekli tam performans verebiliyor bilginize
İçinde 100-150 ml ceviz var sadece 1.25lt kadar da su

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Buyrun kwazar
Yapılan işlem nozulun içine küçük yeşil sünger hemen arkasına bir tane daha büyük yeşil arkasına normal kendi sistemi koyuyoruz bar olarak 4 bara dayandı ama hava çıkış kısmını japonladım bilginize çünkü 3 bar dan sonra hava valfi boşaltıyor 4 bar oldumu 2 bara kadar sürekli tam performans verebiliyor bilginize
Ucun içinide nasıl keçeleri koyduğunuzu detaylı gösterebilir misiniz hocam

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
biraz geç vede görüntü güzel olmasa da sizler için 2 güzel video çektim.
1. içinde 2.5 lt su ve 80 ml B33 Olan İlposanı Sıfırdan 40 psi Basınca Getirme Videosu
2. video İse araç köpükleme videosu. ışığın tersliği videonun kötü olmasına sebep. bir dahakine yanıma birisi götürücem olmuyor böyle :)

Abi çok meraklı heralde fatih dikkatlr izledi seni

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Buyrun kwazar
ellerinize sağlık kıvamı çok güzel olmuş. Nozul üzerinde yaptığınız işlemleri detaylı olarak paylaşabilir misiniz? Bir de hava valfini japonlamanız güvenlik açısından ne derece doğru? Forumdan bir hocamız psi cinsinden 40-50 psi arasında valf devreye girmeden kullanabiliyorum demişti. Ancak benim 35 psidan sonra valf atıyor. Japonlama olayını önerir misiniz ben de en azından 45 psi üstü ile başlamak isterim.

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Konu sahibinden ozur dileyerek sormak istiyorum Secho fx2 nin ic hortumu gerekli nereden bulabilirim
Evdeki temizlik malzemelerinin siselerinden deneyin. Standart sprey siselerinkilerden biraz daha kalin ama bulunmayacak bir sey degil. Evden cikar bence

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Buyrun kwazar
Eline sağlık başkan, gördüğüm en iyi kwazar performansı

graphys

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Erzurum
Yeri burası değil biliyorum fakat ilk haberi buradan verdiğim için tekrar buraya yazayım istedim. Konu sahibi ve adminler kusura bakmasın lütfen. Alta foamlar geldi. Şu an için son 1 adet kaldı. Dileyen arkadaşlar özel mesaj yolu ile ulaşabilirler.

hboz90

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Buyrun kwazar
hocam kullandığınız keçelerin fotosu var mı benim de izlediğim en iyi kwazar performansı sizin videoda oldu. Hepsiburada 150/50 indirim ile kwazar aldım gelince modifiye yaparım sizin gibi

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
hocam kullandığınız keçelerin fotosu var mı benim de izlediğim en iyi kwazar performansı sizin videoda oldu. Hepsiburada 150/50 indirim ile kwazar aldım gelince modifiye yaparım sizin gibi
ellerinize sağlık kıvamı çok güzel olmuş. Nozul üzerinde yaptığınız işlemleri detaylı olarak paylaşabilir misiniz? Bir de hava valfini japonlamanız güvenlik açısından ne derece doğru? Forumdan bir hocamız psi cinsinden 40-50 psi arasında valf devreye girmeden kullanabiliyorum demişti. Ancak benim 35 psidan sonra valf atıyor. Japonlama olayını önerir misiniz ben de en azından 45 psi üstü ile başlamak isterim.
japonlama gerçekten etkili oluyor deneyin ama japonlarken üstten japonlayın damla şeklinde beğenmediniz sökersiniz

keçe

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Ucun içinide nasıl keçeleri koyduğunuzu detaylı gösterebilir misiniz hocam
Başkan en uçtaki kısma nozulun içine küçük yeşil kesiyorsun içine yerşeltiriyorsun küçük bir kısım var orada sonra arkasına kendi köpük aparatı büyüklüğünde kesiyorsun 2 tane sonra kendi aparatı