Alta Foam 2000 Modifiye - Xiaomi Mijia Taşınabilir Hava Pompası

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Hocam hantallıktan ziyade Arada performans olarak 2 kat fark var. Enusic Xiaomi’den çok üstün bir cihaz. Dayanım sağlamlık ne olur bilinmez ama performans süper. Bunun bir düşük modeli var 19-20$ civarı o bile Mİ’den iyi performansı
Önceki postlarında söylemiştin sanki daha performanslı olduğunu. Keşke bende alsaydım indirimdeyken. Kaçırdık kaldık öyle :D

Xiaomiden hafifmi bilmiyorum ama ondan çok daha performanslı bu kesin bakalım ömrü ne olacak,kullandıkça görecez inş
İnşallah uzun ömürlü olur. Kombinasyonu xiaomiye göre daha şık olmuş :)

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Önceki postlarında söylemiştin sanki daha performanslı olduğunu. Keşke bende alsaydım indirimdeyken. Kaçırdık kaldık öyle :D

İnşallah uzun ömürlü olur. Kombinasyonu xiaomiye göre daha şık olmuş :)
Evet uzun olması kombinasyonun daha düzgün olmasını sağladı

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Bende alta foamı enusic marka pompa ile modifiye ettim dün akşam kendim denerken 1.5 lt suya 35 ml şampuan koyup denemiştim 2.8 bara alıp banyoda denemiştim 2.6 barın altına düşmemişti ,bugünde 1600 ml suya 30 ml foamula ekleyerek barı 3 bara alarak başladım ortakara kadar 2.4 bara düştü iyice azalınca 2.2 barda kaldı ve öyle devam etti bence harika bir performans bayılma ,durma ,atımda anormallik hiç olmadı..malum havalar sakat bunu denemek için araba yıkamayı bekleyemezdim ha arabaya ha duvara deyip verdim çoşkuyu ,videoda çektim fikir oluştursun diyerek.. @Tonyukuk07 Atalay beye çok tesekkür ederim kendisi tavsiye etti,yetmedi indirim gününü yakaladı bilgi verdi,sağolsun kendine alır gibi ilgilendi.bu arada maliyetini merak edenler olabilir 23 usd ye satın aldım..32 tl kargo parası ve burada teslimatta 16 tl ödedim.bugünkü kur ile 230 tl eder.

Çok güzel olmuş güle güle kullan bol köpüklü terapi gibi :)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
@Muratcan hocam aslında kaçırmış değilsin indirimi. Şu an baktım Grup alımında 23€‘Ya geliyor. İlk defa Banggood alış verişi yapacaksan 3€ civarı da oradan kupondan düşer. Gene aynı fiyata gelir 230-240 gibi. @İdris hocam da düşünüyor sanırım bence ikili alın. :)

ayrıca bir noktayı kaçırdık @Celal hocam ürün 6-7 günde İstanbul gümrüğüne geliyor yani satıcı çok hızlı. Ben de 11 günde elime ulaştı Almanya için.

ürünü alırken Banggood’da şöyle bir şey var öderken vergiyi öderseniz gümrükte çok oyalanmıyor ve yurtiçi kargo kısa sürede getiriyor.

sanırım Banggood alışveriş rehberi konusu açmak farz oldu. :)

Celal

Uzman Detaycı
Üye
@Muratcan hocam aslında kaçırmış değilsin indirimi. Şu an baktım Grup alımında 23€‘Ya geliyor. İlk defa Banggood alış verişi yapacaksan 3€ civarı da oradan kupondan düşer. Gene aynı fiyata gelir 230-240 gibi. @İdris hocam da düşünüyor sanırım bence ikili alın. :)

ayrıca bir noktayı kaçırdık @Celal hocam ürün 6-7 günde İstanbul gümrüğüne geliyor yani satıcı çok hızlı. Ben de 11 günde elime ulaştı Almanya için.

ürünü alırken Banggood’da şöyle bir şey var öderken vergiyi öderseniz gümrükte çok oyalanmıyor ve yurtiçi kargo kısa sürede getiriyor.

sanırım Banggood alışveriş rehberi konusu açmak farz oldu. :)
Satıcı müthiş hızlı ,bizim burdakiler hem gevşek hem yalancı,uygulamadan bakıyorum 4 gündür ürün bahçelievler ptt görünüyor,benim iş yeride güngörende yani çok yakın kalktım gittim neyse baktılar dedilerki 29 aralıkta adreste yokmuşsunuz akıncılar ptt ye gitmiş,dedimki siz c.tesi pazar çalışıyormusunuz cevap hayır ..ee dedim 29 u pazar nasıl olacak inanın çıt yok,neyse çıktım oradan akıncılara gittim 40 dk sıra bekledim sıra bana geldi demezmi sabah dağıtıma çıkmış neyse şirkete gittim 10 dk sonra geldi kargocu..diyeceğim o ki adamlarda sorun yok bizim burda işler biraz ağır aksak ilerliyor

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Merhaba arkadaşlar, köpük yapıcıya bu kadar bütçe ayırmak istemediğimden kendim modifiye etme yoluna gittim. Sizce bu şekilde bir köpük yeterlimi fazlasını arzulayıp alta foam almalımıyız?

Gördüğüm kadarı ile ilposanı başarılı buldum. Alta almanıza gerek yok bence.

muratkeskin59

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İlposandan bende memnunum ama boyutları biraz sıkıntı. Secho biraz daha iyileştirebilsem çok güzel olacaktı. Baya uğraştım ama daha fazla arttıramadım köpük miktarını. alta veya kwazar gibi olmuyor malesef.

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Merhaba arkadaşlar, köpük yapıcıya bu kadar bütçe ayırmak istemediğimden kendim modifiye etme yoluna gittim. Sizce bu şekilde bir köpük yeterlimi fazlasını arzulayıp alta foam almalımıyız?

Her ikiside güzel olmuş. Sechoya biraz daha arge lazım sadece altaya gerek yok.
Şarjlı pompa nedir.

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
İlposandan bende memnunum ama boyutları biraz sıkıntı. Secho biraz daha iyileştirebilsem çok güzel olacaktı. Baya uğraştım ama daha fazla arttıramadım köpük miktarını. alta veya kwazar gibi olmuyor malesef.
Evet boyutu biraz zorlayabilir. Sechoyu ilposan kadar iyi köpük verebilecek şekilde yapabilirseniz secho daha pratik olur zaten :)

muratkeskin59

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Evet boyutu biraz zorlayabilir. Sechoyu ilposan kadar iyi köpük verebilecek şekilde yapabilirseniz secho daha pratik olur zaten :)
Secho zaten ilposan gibi köpük üretse seri üretime geçer ürünün satışına başlarım :D Nozzle güzel ama öncesinde köpük üretme süngerini koyacak alan sıkışık müdahale pek edemiyorum.

Her ikiside güzel olmuş. Sechoya biraz daha arge lazım sadece altaya gerek yok.
Şarjlı pompa nedir.
Bim Autoware Dijital Kompresör Yorumları ve Özellikleri - Güncel Broşür, Katalog, Kampanya ve Aktüel Ürünler Kataloğu

Bimden 200tl ye almıştım, ilposanıda sechoyuda bu pompa ile şişiriyorum :)

muratkeskin59

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar argesini tamamladığım pompamı sizlere tanıtmak isterim :)
Yelpaze (Çizgisel Atış) Nozulu 3/8
Bu linkini verdiğim nozulu kullandım. 50/1 oranında Dls150 köpük kullanıyorum. Bimden aldığım aldığım autoware sarjlı kompresör kullanıyorum. Keçe olarak ise mobilya ayaklarına konan keçeden vede bulaşık süngeri yeşil kısmını kullandım.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Evet 590 tl ye aldım bayağıdır takibimdeydi iyikide almışım güzel cihaz ama enusic te iyidir eafc de olabilir aliexpress te 150 psi olanlarından