Alta Foam 2000 Modifiye - Xiaomi Mijia Taşınabilir Hava Pompası

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
kompresörün kablosu aracın yan tarafları için yeterli uzunlukta uzatma kablosuna gerek kalmaz ön ve arkaya yetişmezse hava basıp geçilebilir elle pompalamaktan iyidir diye düşünüyorum
Tabiki de elle basmak çok yoruyor hemde 2 litrelik olunca zevkimi alamıyorum. En güzeli 5 litrelik. Güle güle kullanın.

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Rica ederim bende arkadaştan aldım şimdi kompresörü de bağladık güzel oldu
Bende Xiaomi var çok iyi oluyor. 40 psi kadar havada bastım hiç hava kaçırmadı. İlposanın tetik mekanizması olsun hortumu olsun çok iyi, ürün ve basınç atımı çok iyi. Xiaomi pompam şuan serviste gelsin detaylı video paylaşımı yapıcam

smertt1

Acemi Detaycı
Üye
Merhabalar tekrardan,

bende sechoyu modifiyelemiştim fakat bu gecen hafta araç yıkarken sampuan mı fazla geldi yoksa b33 içine zarar mı veriyor bilmiyorum cok zorlandım. tıkanık atıyordu öksürür gibi önceden böyle değildi. aklıma tekrar kompresör bağlamak falan gelirken akülü ilaçlamalar geldi. hiç deneyen olmadı acaba kompresör bağlamış kadar iyi performans verir mi sizce ? sonucta oda direk hava basıyor olacak

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar tekrardan,

bende sechoyu modifiyelemiştim fakat bu gecen hafta araç yıkarken sampuan mı fazla geldi yoksa b33 içine zarar mı veriyor bilmiyorum cok zorlandım. tıkanık atıyordu öksürür gibi önceden böyle değildi. aklıma tekrar kompresör bağlamak falan gelirken akülü ilaçlamalar geldi. hiç deneyen olmadı acaba kompresör bağlamış kadar iyi performans verir mi sizce ? sonucta oda direk hava basıyor olacak
1. Sorunun videolu bir paylaşımını atarmısınız görelim.
2. Akü ilaçlamalar elektrikli pompa ile ürünü dışarı atıyor. Biz hava basıncı ile ürün köpürtüyoruz. Elinde olup deneyen olsa güzel olur aksi taktirde kimse bu maliyet ile bu işe girişmek istemez. Son olarak marka önemli değil 5 lt pompalar daha verimli çalışıyor. Hava daha fazla depolandığından rahat ettiriyor. Şu yasaklı günleri atlatınca ilposan 5 lt ve Xiaomili bir videom gelicek

smertt1

Acemi Detaycı
Üye
1. Sorunun videolu bir paylaşımını atarmısınız görelim.
2. Akü ilaçlamalar elektrikli pompa ile ürünü dışarı atıyor. Biz hava basıncı ile ürün köpürtüyoruz. Elinde olup deneyen olsa güzel olur aksi taktirde kimse bu maliyet ile bu işe girişmek istemez. Son olarak marka önemli değil 5 lt pompalar daha verimli çalışıyor. Hava daha fazla depolandığından rahat ettiriyor. Şu yasaklı günleri atlatınca ilposan 5 lt ve Xiaomili bir videom gelicek

o gün video cekmedim, sonra pompayı eve getirip söküp heryerini temizledim b33 kalıntısı belki tıkamıştır diye tekrardan yıkarken olursa cekerim mutlaka. secho delinince basıncı cok cabuk kaybediyor sanırım. hızlı cevap için teşekkürler,

2. olarak benim umudum yüksek :D su dönem bitse akülü bir secho almak isterim şimdi baktım fiyatlarına 200 lira civarlarında xiaomi kompresörden ucuz acıkcası :D

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
o gün video cekmedim, sonra pompayı eve getirip söküp heryerini temizledim b33 kalıntısı belki tıkamıştır diye tekrardan yıkarken olursa cekerim mutlaka. secho delinince basıncı cok cabuk kaybediyor sanırım. hızlı cevap için teşekkürler,

2. olarak benim umudum yüksek :D su dönem bitse akülü bir secho almak isterim şimdi baktım fiyatlarına 200 lira civarlarında xiaomi kompresörden ucuz acıkcası :D
Umarım düzelir diyorum. Belki delik büyük geldi ondan yapabilir.
Bütün pompaların iç hortumuna delik delinince basınç çabuk bitiyor maalesef. Ama o delik orjinal köpük pompası kwazarda bile var.

Bence Xiaomi alın derim. En azından garanti ile sonuçlanan bir proje var nihayetinde. Ama be olursa olsun 2 litrelik pompalarsa basınç yetiştirmek zor geliyor Xiaomiye.

Elimde 2 lt sechodan tutun 5 lt veraya birden çok ilaç pompası var.
Ama beni en çok tatmin eden ilposan 5 lt oldu. 2 lt ürün karışımı olduğu için geri kalan 3 lt yere havayı doldurup doya doya arabayı köpüklüyorum.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Umarım düzelir diyorum. Belki delik büyük geldi ondan yapabilir.
Bütün pompaların iç hortumuna delik delinince basınç çabuk bitiyor maalesef. Ama o delik orjinal köpük pompası kwazarda bile var.

Bence Xiaomi alın derim. En azından garanti ile sonuçlanan bir proje var nihayetinde. Ama be olursa olsun 2 litrelik pompalarsa basınç yetiştirmek zor geliyor Xiaomiye.

Elimde 2 lt sechodan tutun 5 lt veraya birden çok ilaç pompası var.
Ama beni en çok tatmin eden ilposan 5 lt oldu. 2 lt ürün karışımı olduğu için geri kalan 3 lt yere havayı doldurup doya doya arabayı köpüklüyorum.
Secho beni köpük konusunda kesmedi hatta sinir etti. bende gittim kwazar xiaomi ve çalik sibop sipariş geçtim ve kredi kartına bir süre elvade dedim :D sechoyuda eski halina döndürüp başka karışımlarda kullanırım veya b33 alıp jantlara ve davlumbazlara köpük olarak kullanırım :D

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Secho beni köpük konusunda kesmedi hatta sinir etti. bende gittim kwazar xiaomi ve çalik sibop sipariş geçtim ve kredi kartına bir süre elvade dedim :D sechoyuda eski halina döndürüp başka karışımlarda kullanırım veya b33 alıp jantlara ve davlumbazlara köpük olarak kullanırım :D
Şu kara günler geçsin ilaç pompalarının kwazarla savaşını izleticem sizlere :)

trbvm

Çaylak Detaycı
Üye
buradan yükledim umarım açılır video deneme amaçlı 500 ml suya göz kararı nigrin auto shampoo kullandım EV13le deneyip onunda videosunu paylaşırım

20200407_150430

Video açılmadı maalesef. Bende de İlposan Maxi (5 lt) var. Ağustos 2018'de 115 TL'ye almıştım. Merak ettiğim iki şey var:
1) Xiaomi hava pompası 5 litrelik köpük makinası için zayıf kalır mı?
2) Siz neden yan taraftan delik açtınız? Üzerinden delik açsanız (emniyet sibobunun bulunduğu seviyeden) daha iyi değil mi?