Astra k detailing | Jayswax, Turtlewax, Sunroof bakımı ve Detaylı temizlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Vay Maşallah,detayın dibi olmuş girmediğin bi egzozun içi kalmış sanırım

Elinize sağlık,renk hem lacivertin hem siyahın tadını veriyor olmalı.Araca tekrar Maşallah

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Çok güzel bolcana fotoğraflı mükemmel sıralı bir anlatıma sahip konu olmuş :atess:
Elinize sağlık güle güle kirletin diyeceğim ama ben olsam korkudan kirletemezdim bu kadar temizlik üstüne:)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emeğinize sağlık, uygulamalar güzel ürünler güzel :) akşam üstü finalleri ayrı güzel olmuş :nazar:

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Kardeşim, ellerine, emeğine ve yüreğine sağlık. Senin yüzünden kahve komasına girmemiz yakındır:komik:
Uygulama, ürünler harikulade. Böylesine nizami çalıştığın için de ayrıca tebrik ederim. Söylemeden edemeyeceğim, su itiş ve final parlaklığı inanılmaz. Allah kem gözlerden korusun. Maşallah.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Berkay hocam eline sağlık noktasına virgülüne kadar detaylı bir çalışma olmuş. Sonuçlar şahane gerçekten..

Bir sorum olucak sonax gummi pfleger dedim deneyim würth ün yerine azalmıştı, aldım gelen 100ml di. Würth ün fitil bakım spreyi 300ml ve sonax daha pahalı. Sonax da uygulama kolaylığı var, sünger olması nedeniyle ağzında. Würth ün ki sprey şeklinde ben gerçi pede sıkıp uyguluyorum. Sonra iade ettim aralarında 3 kat kalite farkı olmayacağından. Sizdeki de 100 ml mı?

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Maşallah :nazar: finallere ba-yıl-dım, çok güzeller. Dolu dizgin bir uygulama olmuş. Şahsen benim uzun bir süre gazımı alırdı :komik:

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
41 kere maşallah. Sabah 6 dan beri takipteyim bende. Mükemmel bir çalışma olmuş. Sonuç ta mükemmel. Elinize emeğinize sağlık. Yaz temizliği bitmiş. Darısı başımıza inşallah..
Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim. İnşallah, sizden de bekleriz

Ellerine sağlık berkay hocam.Ellerinize sağlık kaç günde bitti?Kitap okur gibi okudum.Herhalde ben böyle uygulama yapsam binmem arabaya salona çekerim.O kadar uğraşmışım tekrar göze alamam kirlenmesine.Ciddi anlamda emek ve uğraşma var.Nazar değmesin.
Teşekkür ederim, toplamda 3 gün sürdü. Benim de hiç binesim yok, otoparkta tek kişilik yere park ettim duruyor :)

@Berkay, :nazar::nazar: kardesim eline sağlık polisajinda hayırlı olsun
Abi teşekkür ederim, hediyelerin için ayrıca teşekkürler. Vinil koruyucuyu göğüse denedim ama olmadı sanirim plastik malzeme olduğu için. Kapı içlerinde değerlendiriyorum.

Berkay abi ellerinize sağlık, @s-Works de polisaj için emeğine sağlık. Siz resmen yeni başlayanlara yani içinde bende olan gruba ders niteliğinde uygulama ve fotoğraf paylaşımı yaptığınız için çok teşekkür ederim.:)

Ürünlere gelicek olursam diyiceğim bir söz yok kağıt kalem hazırlayıp sizin kullandığınız ürünleri listeleyip almaya başlasam 1 2 ayını alır herhalde:komik:

VP versoyu 1:5 oranda kullanmanızın sebebi herhalde bayadır temizlik yapılmadığı için. :super:
Kardeşim çok teşekkürler, ders vermek haddime değil sadece yaptıklarımı ve tecrübelerimi paylaşmaya çalışıyorum. Malzemeler zamanla olur, sindire sindire acele etme :)
af versoyu sadece koltuk kızaklarında ve fitillerin kirli yerlerinde kullandım. 1:5 ideal bir irqn çünkü kirli bölgeler doğal olarak.

Maşallah fotoğraflar çok güzel detaylı anlatım olmuş elinize sağlık...
Çok teşekkürler :)

Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz. Elinize sağlık :nazar::nazar::nazar:
haha sağ olun hocam :)

Maşallah @Berkay ellerine sağlık , astra kendine gelmiş.. Bu çizikler hep yıkama çizigi mi :saskin:

Yarışmaya hoşgeldin. :mutlu:
Yıkama çiziği, kedi çiziği ne ararsanız var :) Zaten konu açacaktım bari ben de katılayım dedim Ahmet hocam :) Teşekkür ederim yorum için.

Maşallah hocam büyük emek vermişsiniz, elinize kolunuza sağlık
Çok teşekkürler

Maşallah , ellerine sağlık , iç-dış kondisyonu mükemmel olmuş . Yapılan işler , seçilen ürünler , detaylı fotoğraflar hepsi çok iyi .
Teşekkür ederim hocam, beğenmenize sevindim :)

Elinize sağlık resimler,anlatımlar ve bilgiler şahane. Kaygınızı anlıyorum. Arabaya uygulamayı geçtim ne zaman yıkasam başına bir iş geliyor. O yüzden emeklerinize ve aracınıza kocaman bir maşAllah :nazar::nazar::nazar:
Çok teşekkürler, iyi anlamışsınız beni. Çekindim açıkçası bunu paylaşmadan önce, hatta kararsız kaldım. Görüp okuyup etkileşime girmeyenler biraz tehlikeli gibime geliyor.. Keşke beni engelleseler de bundan sonrakileri görmeseler. Sizlerin de güzel dilekleriyle inşallah başımıza iş gelmeyecek :)

Maşallah ellerinize emeğinize sağlık, çok güzel fotoğraflar ile çok güzel hemen herkese ders niteliğinde bir uygulama :alkis::nazar:
Yarışmanın da 1. belli artık geriye 2. ve 3. kaldı :komik:
Kısmet hocam artık :) Çok teşekkürler yorum için :)

Vay Maşallah,detayın dibi olmuş girmediğin bi egzozun içi kalmış sanırım

Elinize sağlık,renk hem lacivertin hem siyahın tadını veriyor olmalı.Araca tekrar Maşallah
Evet hocam gündüz koyu mavi, gece siyah oluyor. Gece rengini anlamak çok zor, bir çok kişi siyah zannediyor :) Teşekkürler.

Çok güzel bolcana fotoğraflı mükemmel sıralı bir anlatıma sahip konu olmuş :atess:
Elinize sağlık güle güle kirletin diyeceğim ama ben olsam korkudan kirletemezdim bu kadar temizlik üstüne:)
Teşekkürler hocam, eninde sonunda kirlenecek ne yapalım :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Kardeşim ellerine sağlık, büyük emek, hem uygulama hem konu olarak harika. Söyleyecek söz bulamıyorum.
Kullanılan ürünler de hepsi kendini ispatlamış özenle seçilmiş ürünler.
Boncuklar ve açıları da muhteşem. Tam bir görsel şov.
Tam bir detailer uygulaması olmuş. Ders olarak müfredata alınacak bir konu.
Ellerine sağlık, emeğine sağlık tekrar. Galoş ve bone hazır bulundursaydın yanında.

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Elinize sağlık harika olmuş maşaallah :) extreme uyguladıktan sonra ne kadar beklediniz acaba
Teşekkür ederim, sizin astradan da bir şeyler bekliyoruz artık :) 5 dakika bekleyip sildim. Yalnız iyi silmek gerekiyor, 3 hatta 4 bez bulundurmakta fayda var.

@Berkay eline koluna sağlık, içiyle dışıyla mükemmel dokunuşlar. Fotoğraflar da dikkatimi çeken bir ürün var bu n11 de benimde karşıma çıkıyordu, ben davlumbazlardan ziyade lastik temizliğinde kullanmayı düşünüyordum. Yorumun nedir lastiklerde kullanılabilir mi ?

Bu arada genelde bu işe girdiğimizde sabırsızlığımıza yeniliyoruz. Senin tüm işleri tek güne sığdırmaya çalışmadan günlere yayıp özenle yapmanı da ayrıca takdir ediyorum. Mesela Hide'ı sürdükten sonra 24 saat beklemek :D aman allahım sanırım 2 saat sonra ben deri kalkanını sürerdim. (beklemek lazım orası ayrı ama işte insan doğası)
Fırça kısmı fazla uzun olduğu için lastikte çok kullanışlı olduğunu söyleyemem. Az kirli lastikte işe yarıyor ama kirli bir lastikte daha kısa ve sert bir fırçaya ihtiyaç var. Garajına gelen arabalar için yetersiz kalır yani :)

Aynı şeyleri yapa yapa alışıyorsun bir süre sonra günlere yaymaya başlıyorsun. Hem az yoruluyorum hem daha keyifli oluyor

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Eline sağlık hocam sabah sabah güzel terapi oldu :)
Teşekkürrler :)

Keyifle okudum secilen urunler yapilan uygulamalar cok basarili
Teşekkür ederim beğenmenize sevindim :)

Emeğinize sağlık, uygulamalar güzel ürünler güzel :) akşam üstü finalleri ayrı güzel olmuş :nazar:
Teşekkürler hocam :)

Abi eline emeğine sağlık gerçekten dolu dolu bir uygulama olmuş :alkis:
Teşekkür ederim :)

Ellerinize sağlık kapsamlı bir uygulama olmuş.
Teşekkürler hocam, beğenmenize sevindim :)

Tüm detaylariyla çok güzel uygulama olmuş ürünler işçilik çok kaliteli . Elinize sağlık kazasız belasız sürüşler inşallah

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah, teşekkür ederim.

Kardeşim, ellerine, emeğine ve yüreğine sağlık. Senin yüzünden kahve komasına girmemiz yakındır:komik:
Uygulama, ürünler harikulade. Böylesine nizami çalıştığın için de ayrıca tebrik ederim. Söylemeden edemeyeceğim, su itiş ve final parlaklığı inanılmaz. Allah kem gözlerden korusun. Maşallah.
Aman çok içmeyin kahveyi :) Bir dahakine kısa mı tutsam acaba :of:
Beğenmene çok sevindim, teşekkürler :)

Maşallah, eline sağlık. Hem anlatım hem fotoğraflar gerçekten takdire şayan. Devamını isteriz:)
Teşekkür ederim hocam :)

Maşallah :nazar: finallere ba-yıl-dım, çok güzeller. Dolu dizgin bir uygulama olmuş. Şahsen benim uzun bir süre gazımı alırdı :komik:
Beğenmenize sevindim, çok teşekkürler yorum için

Berkay hocam eline sağlık. Gözümüzü şenlendirdin. Ürünler, uygulama ve final fotoğrafları çok iyi gözüküyor :)
Teşekkürler hocam :)

@Berkay sana yakışan bir uygulama olmuş ellerin dert görmesin.bayram abide hakkını vermiş arabanın ama onuda unutmayalım.ellerinize sağlık
Teşekkürler abi, evet güzel bir işçilik çıkardı @s-Works

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Berkay hocam eline sağlık noktasına virgülüne kadar detaylı bir çalışma olmuş. Sonuçlar şahane gerçekten..

Bir sorum olucak sonax gummi pfleger dedim deneyim würth ün yerine azalmıştı, aldım gelen 100ml di. Würth ün fitil bakım spreyi 300ml ve sonax daha pahalı. Sonax da uygulama kolaylığı var, sünger olması nedeniyle ağzında. Würth ün ki sprey şeklinde ben gerçi pede sıkıp uyguluyorum. Sonra iade ettim aralarında 3 kat kalite farkı olmayacağından. Sizdeki de 100 ml mı?
Evet 100 ml. Ucunda sünger olması çok işe yarıyor. Bütün lastik fitillere kullandım hala azalmadı. Württen memnun kaldınız mı?

Kardeşim ellerine sağlık, büyük emek, hem uygulama hem konu olarak harika. Söyleyecek söz bulamıyorum.
Kullanılan ürünler de hepsi kendini ispatlamış özenle seçilmiş ürünler.
Boncuklar ve açıları da muhteşem. Tam bir görsel şov.
Tam bir detailer uygulaması olmuş. Ders olarak müfredata alınacak bir konu.
Ellerine sağlık, emeğine sağlık tekrar. Galoş ve bone hazır bulundursaydın yanında.
Beğenmene çok sevindim abi, teşekkür ederim güzel yorumun için. Galoş koysam kapı içlerine mantıklı olur aslında :)

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Evet 100 ml. Ucunda sünger olması çok işe yarıyor. Bütün lastik fitillere kullandım hala azalmadı. Württen memnun kaldınız mı?

Beğenmene çok sevindim abi, teşekkür ederim güzel yorumun için. Galoş koysam kapı içlerine mantıklı olur aslında :)
Benim bir kutu bitmek üzere gayet memnunum. Hem görünüm hem de kapılardan ve tavandan gelen sesi kestiği için. Denemek için almıştım sonax tan 100ml gelince acaba yanlışlık mı oldu diye düşündüm siteye baktım kaç ml olduğu yazmıyor, bende iade ettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...